Şuan bunu diyerekten kendini üstün gördün ya aslında senin büyüyemediğinin ve beyin yaşının geride kaldığını kanıtlar nitelikte.Kimse kimseye yardım ettiği felan yok.Minoxidil + finansterid bu kadar al sana yardım.Birde milletin aklını kendisinkiyle bir tutmuş tee Allahım.Merak etme karşına koyduğum max 13 insan daha mantıklı konuşur.
Senin psikolojik sıkıntılarının olduğunu zaten şampuan yorumlarından anlamıştım, bir dediğin bir dediğini tutmuyordu
Geçen de Prozinc Plus şampuan saçlarımı inceltti, beter etti vs diyordun. Saçlarını görmedim ama yorumlarına bakacak olursak saçların baya kötü halde sanırım genetik dökülmen varsa eğer ondan dolayı, genetik dökülme gibi bir sorunun var zaten ve gidip şampuana .ok atıyorsun :d Neyseki böyle yorumlara itibar edip de kullandığım ürünü bırakma gibi huyum yok, çatır çatır kullanıyorum şampuanımı hala
Onun dışında şunu yazmışın. Minoxidil + finansterid bu kadar al sana yardım!
Paşamız önerileri beğenmemiş. Hemen biriniz saç klonlama icat edin
Bir gün kullandığım ürünleri tamamen uzun süreli bırakırsam büyük ihtimal tüyleşmiş bütün saçlarımı kaybedebilirim. Eğer o durumda olursam, inşallah bu Virtüöz gibi forum köşelerinde ağlayıp üstüne millete beddualar edecek duruma düşmem inşallah.