Gönderen Konu: Rana Saç Ekim Merkezi Mersin 5200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 3163 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Rana Saç Ekim Merkezi Mersin 5200 greft saç ekimi
« Yanıtla #15 : 12 Eylül 2020, 16:30:16 »
ha ayrıca benimki gibi önde bu kadar sağlıklı saçı olup böyle bir dökülme yaşayanda görmedim oda ayrı mesele 😂
  senin saçından  daha sağlıklı   senin dökülme   tipin  aynısı  çok gördük   Form  ama hiç bu sekilde  bir  planlama  görmedik ..   bir arkadaş  vardı    senin Ekim aynısı   bin  pişman  oldu ön  bölge döküldü   çok kötü bir görüntü  ortaya çıktı   planlama  doğru yapılsaydı ikinci bir Ekim ihtiyacın  olmazdı nese inş ekilen saçlar çıkar bari ☺

El Fahr

• Yeni üye
  • *
Ynt: Rana Saç Ekim Merkezi Mersin 5200 greft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2020, 16:35:18 »
  senin saçından  daha sağlıklı   senin dökülme   tipin  aynısı  çok gördük   Form  ama hiç bu sekilde   bir arkadaş  vardı    senin Ekim aynısı   bin  pişman  oldum ön  bölge döküldü   çok kötü bir görüntü  ortaya çıktı   planlama  doğru yapılsaydı ikinci bir Ekim ihtiyacın  olmazdı nese inş ekilen saçlar çıkar bari ☺
Teşekkürler umarım çıkar son pişmanlık neye yarar demiş Müslüm babamız öyle bir şey olursada birden ön tarafı dökmeyeceğim için kötü görüntü oluşmadan önlemimi alırım inşallah dediğiniz gibi ekilen saçlar çıkarda gerisi Allah Kerim :) iyi temennileriniz için teşekkür ediyorum

Facebook Twitter Instagram