Gönderen Konu: BODY YAPANLAR İÇİN SPOR BİLENLERİN ACİL YARDIMI  (Okunma sayısı 3793 defa)

Jungkook

• Sr. Member
Ynt: BODY YAPANLAR İÇİN SPOR BİLENLERİN ACİL YARDIMI
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2020, 22:25:22 »

Minoxidil günde iki kere kullanılması bence en doğru olanı o.

Bayanlar için %2 olan günde bir defa yeterli ama erkeklerde günde en az iki kere kullanılması gerekiyor , kendim bizzat gözlemledim halen daha saf minoxidil kullanıyorum günde en uygun 2 defa en iyisi. Ha başkasına günde bir iyi gider bilemiyorum ama gördüğüm günlük iki defa en iyisi
Hiçbir farkı yok ciltte neredeyse bir gün kalıyor.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Kelolmamayacabalayanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Eylül 2020, 22:25:45 »
Miracle losyon u bir araştır. Bunu da bir süre sonra deneyebilirsin, eğer üşenmezsen şimdi de kullanabilirsin

Alkol ve distile su içeren bir saç toniği içerisine

1 kutu aldactone
1 kutu diane35
1 ampul dekort

Hapların tonik içerisinde erimesini beklediktem sonra tercihen 1 gün, bir tülbent veya kağıt filtre ile süzüp, losyonu 1 ay kullanabilirsin. İlaçların oranları değiştirilebilir duruma göre.

Bu losyonu araştır, etkili bir bloker losyondur. Tabi yanetkileri de söz konusu olabilir.

Üstadım eğer ki bu kullanımlarımda bir sonuç alamazsam sizin tarifinizide listeye ekledim miracle losyonu daha önce duymuştum ama etkisinden bir süphem oldunher zaman

Kelolmamayacabalayanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 12 Eylül 2020, 22:27:49 »
Tedaviyi losyon olarak tercih etmende ki sebep nedir? Direkt hap olarak kullanınca yan etki konusundan falan mı böyle Minoxil'in içine döküyorsun?

Hap olarak kullanımdan ziyade daha çok bölgesel olarak etki mekanizmasına etki ettirmemden sebep losyon olarak kullanıyorum aynı zamanda minox ile kullanım yapacagım şiringa fotoğrafınıda attım 4ml avodart etken maddesi eklemesi yaptım etkili olacagını düşünmekteyim yan etki yaşar isem anında bırakacağım birazda piskolojik olarak yan etki sorunundan kaçmak için oral değilde solusyon haline yönlendim

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Eylül 2020, 22:44:31 »
Hiçbir farkı yok ciltte neredeyse bir gün kalıyor.

O zaman senin mantığına göre finasterid 4 günde bir alsak ta yeterli veya dutasterid hafta bir kafi yarılanma ömrü vs yeterli nasıl olsa.

Önemli olan derinin üstünde durması değil saçta ki kılcar damarları günde iki defa hareketlendirmek.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 12 Eylül 2020, 23:09:32 »
O zaman senin mantığına göre finasterid 4 günde bir alsak ta yeterli veya dutasterid hafta bir kafi yarılanma ömrü vs yeterli nasıl olsa.

Önemli olan derinin üstünde durması değil saçta ki kılcar damarları günde iki defa hareketlendirmek.
Aynı şey değil ikisi, ben yanlış açıkladım bu doktor güzel açıklamış günde iki kez= Over kill Dakika 3.10

.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Kelolmamayacabalayanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 12 Eylül 2020, 23:48:12 »
Aynı şey değil ikisi, ben yanlış açıkladım bu doktor güzel açıklamış günde iki kez= Over kill Dakika 3.10

.

Üstadım altyazıda olmadıgından tüm herkeste ingilizce yok o yüzden hocamızın dedigini kısa ve özet ne diyor anlatıp aydınlatırsan mutlu olurum

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 12 Eylül 2020, 23:55:39 »
Üstadım altyazıda olmadıgından tüm herkeste ingilizce yok o yüzden hocamızın dedigini kısa ve özet ne diyor anlatıp aydınlatırsan mutlu olurum
Dediği şu " Her ne kadar günde iki kez kullanılması gerekiyor diye yazsa da biz çeşitli bilimsel çalışmalardan ve medikal deneyimlerden güze bir kere kullanılmasının yeterli olduğunu günde iki kez kullanmanın çok ağır olduğu kanısına vardık"
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 13 Eylül 2020, 00:00:56 »

Daha önce yaptığımız diğer videoda bu soruyu ele almıştık diyor Russel ile (diğer doktor).

Russell minoxidil üzerine çalışma yapan  (orjinal resmi grup) doktorlar grubunun bir üyesi idi ve yapılan çalışmalar bir nevi protokolmüş.

Bir çok firma diyor size günde iki defa kullanın diyecek , ama diyor ilacın sonrasında yapılan araştırmalar ilacın yarılanma ömrü 18 saatten fazla imiş. Bu yüzden günde iki defa dozlama oldukça fazla bu yüzden hem ben hem de Russell kankim günde bir defayi öneriyoruz ve üstelik aynı faydayı elde edersiniz ve kutu daha uzun gider demiş. Daha fazla dozaj kullanarak daha fazla fayda edemezsiniz demiş.

Kelolmamayacabalayanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 13 Eylül 2020, 03:30:29 »
Daha önce yaptığımız diğer videoda bu soruyu ele almıştık diyor Russel ile (diğer doktor).

Russell minoxidil üzerine çalışma yapan  (orjinal resmi grup) doktorlar grubunun bir üyesi idi ve yapılan çalışmalar bir nevi protokolmüş.

Bir çok firma diyor size günde iki defa kullanın diyecek , ama diyor ilacın sonrasında yapılan araştırmalar ilacın yarılanma ömrü 18 saatten fazla imiş. Bu yüzden günde iki defa dozlama oldukça fazla bu yüzden hem ben hem de Russell kankim günde bir defayi öneriyoruz ve üstelik aynı faydayı elde edersiniz ve kutu daha uzun gider demiş. Daha fazla dozaj kullanarak daha fazla fayda edemezsiniz demiş.

Tavsiyelerin için teşekkürler üstadım günde 1 kez aksamları kullanıma geçecegim ve 1 er gün ara verecegim dermaroller kullanımı yapcaım için bunun örneklemesinide yazmıstım yukarıda haftada 3 gün minox dut karısım kullanacagım sonucları güzel almam halinde uzun dönem kullanım planlamaktayım en az 6 ay ve daha sonrası gibi

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2020, 03:46:05 »
Ekime çok erken girmişsin 21 yaş, muhtemelen devamında da koruyucu, ve büyütücü destekleyici ürünler kullanmadın. Acaba ağırlık sporları bu yıkımı hızlandır di mı yoksa hiç bir şey yapmasan da 3 senede bu hale gelir miydin? Neyse umarım verim alırsın topikal dut ile.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Kelolmamayacabalayanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2020, 13:39:04 »
Ekime çok erken girmişsin 21 yaş, muhtemelen devamında da koruyucu, ve büyütücü destekleyici ürünler kullanmadın. Acaba ağırlık sporları bu yıkımı hızlandır di mı yoksa hiç bir şey yapmasan da 3 senede bu hale gelir miydin? Neyse umarım verim alırsın topikal dut ile.

Haklısınız ekime bir anlık hışım ile girmiş bulundum ama dht dedigimiz olay adres sormuyor :) genç yaşta kendimi cok kötü hissediyordum o zamanlar ne forumdan nede dht den haberim vardı birdaha hiç gitmeyecek bir kere yaptırıcaz biticek sanmıştım ama işler o şekilde yürümüyormuş ekim yaptıktan sonra forum ile tanıştım ve bu konuyka alakalı bastan sona tüm fikirlerim değişti ilaçlara herşeye karsı bilgi kazandım smdi cok daha bilgiliyim ama geş kalınmış bir bilgi bu o yüzden seneler sonra ilk defa bir formulle ekim harici bir deneme yapıyorum uzun süre kullanmayı düşünüyorum umarım ben güzel sonuçlar alırım ve benim gibi müzdarip olan herkese faydam olur

Kelolmamayacabalayanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 20 Eylül 2020, 15:37:59 »
Arkadaslar merhaba 4 5 inci defa programıma göre min dut karısımını kullanıyorum fakat sorun daha farklı olacak şuan dökülmelerim inanılmaz derecede fazla devam ediyor. Özellikle min ve dut karısımı vertex bölgesine sürüp masaj yaptıgımda 20-40 tel arası görmekteyim tek tek saymadım ama bu kadar gibi gözükmekte normalmidir

Kelolmamayacabalayanadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 20 Eylül 2020, 23:06:20 »
Sevgili dostlar ketoral şampuan haftada 2 kez kullanmaktayım saçları inceltiyor vesaire diyorlar doğrumu ?
Min dut kullanıyorum 10 gün kadardır saçlarım cok daha fazla dökülmeye basladı suanda

BilemiyorumAltan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 20 Eylül 2020, 23:45:32 »
Minoxil ilk aylarda dökme yapıyormuş, bende de yaptı. Benim de ilk ayım, bugün konu açmıştım ve 1 haftaya günde doz azaltarak bırakma kararı aldım. Benim açımdan sürekli bir anda dökülmesi ve açıklığın oluşması kaldırılabilecek bir şey değil. Devam et 3 ve 4. Aylarda sonuç alamazsan yavaş yavaş bırakmayı dene bence. Benim gibi kaldıramam diyorsan yol yakınken minoxili bırak. Tercih senin, ben bırakacağım.

Facebook Twitter Instagram