Minoxidil’i günde iki kere ile bir kere kullanmak arasında hiçbir fark yok tamamen ticari bir prospektüs. Dermaroller her gün kullanmak fazla olmaz mı sonuçta vücudunda kendisini onarmasının bir sınırı var sürekli akut yaralanma başlatırsanız o kronik yaralanmaya döner vücut iflas eder. Bence hafta da bir yeterli bence. Benim tavsiyem kendinize bir gün belirleyin mesela pazartesi akşam min-dut yaptınız salı akşamı dermaroller yapın ve min-dut kullanmayın sonra ki günlerin akşamı kullanmaya devam edin min-dut’u. Kendinize bir gün belirleyin o gün sadece dermarolller uygulayın.
Pazartesi Sabah : Boş. Akşam : Min-Dut
Salı Sabah : Boş. Akşam : Dermaroller
Çarşamba Sabah : Boş. Akşam : Min-Dut
.
.
.
Şeklinde
Evet harika çözümcü bi yaklaşımınız olmuş hergün dermaroller kullanımı yaralanmaları sürekli hale getirir birde mesela ben dermaroller kullanımı yapıyorum ama kanama vesaire gibi şeyler bende olmuyor ben öyle bastırmıyorum deriye kanatıcam diye kafa derisi üzerinde normal dozunda ufak bir bastırma ile 5 dakika kadar yapmaktayım özellikle vertex biraz daha açık dökülme oldugundan orası daha cok acıyor dediğinizi kesinlikle kulakarkası etmeyeceğim
1 er gün ara ile uygulamaları gerçekleştireceğim minox günde 2 kez kullanım konusunda daha öncede buna benzer birşey söyleyeni görmüştüm
İlk baslangıcı bugun yapacağım dün dermaroller kullandıgımdan dolayı
Sabahları boş geçip geceleri yapacagım uygulamayı
Bu aksam cumartesi örneğin dediginiz şekilde
Cumartesi
Min-dut kullanacağım
Pazar dermoroller (KETORAN ŞAMPUAN)
Pazartesi min dut
Salı dermoroller
Çarşamba OFF
Perşembe Min dut
Cuma Dermaroller (KETORAL ŞAMPUAN)
BÖYLELİKLE EŞİT BÖLÜP 3 min dut