Gönderen Konu: Finasterid ve ereksiyon problemleri (istatistik)  (Okunma sayısı 3632 defa)

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid ve ereksiyon problemleri (istatistik)
« : 19 Mart 2017, 10:07:04 »
Merhaba beyler

Internette dolasirken söyle bi konuya denk geldim. Adamlar yeni istatistik yapmislar.  yaklasik 12000 kisiyi test etmisler. 167 kiside ereksiyon problemleri biraktiktan 3 sene sonra da halen varmis. 42 yasindan kücüp olup ve 7 aydan fazla kullananlarda bu risk 4.9 kere daha fazlaymis.

https://peerj.com/articles/3020/

linkide yukarda yolluyorum. Ingilizce yazili hersey.

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid ve ereksiyon problemleri (istatistik)
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2017, 14:22:17 »
Kimisinde hic yan etki olmuyor kimisinde görülebiliyor ereksiyonu sağlayan DHT'nun kendisidir en iyisi hic bulasmamak bu merede  :D

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2018, 18:23:27 »
arkadaslar konu biraz eski ama ben finasteriden hic yan etki gormedim ilk gunlerden haric

cbu12345

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2018, 16:53:43 »
1.5 ay kullandım bıraktım 3 sene gecti aradan hala yan etkisi gecmedı o eski libidodan eser yok saldırgan tutumu kaybettım tam erekte olmada zorluk cekıyorum bazen yine malzeme calısıyor ama şöyle söyliyeyim kızlarla sohbet etmek daha keyifli ordan anlayın

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2018, 19:12:16 »
1.5 ay kullandım bıraktım 3 sene gecti aradan hala yan etkisi gecmedı o eski libidodan eser yok saldırgan tutumu kaybettım tam erekte olmada zorluk cekıyorum bazen yine malzeme calısıyor ama şöyle söyliyeyim kızlarla sohbet etmek daha keyifli ordan anlayın

Ginseng kullanmaya başla bakalım günlük al ama düzenli olarak .birde e vitamini bol bol al fındık,kaju ceviz falan mutlaka faydası olacaktır.

Facebook Twitter Instagram