Gönderen Konu: Loreal Serioxyl Denser Hair Serum  (Okunma sayısı 7615 defa)

hugo_ramirez

• Jr. Member
  • **
Ynt: Loreal Serioxyl Denser Hair Serum
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2021, 13:33:31 »

Ek olarak belirtmekte fayda var RU58841 gibi tozları iyi çözüyor.

Cevap için teşekkürler. Yani saçlarımın arka ve yan bölgeleri çok iyi durumda da 3-4 yıl içinde tepe bölgem agresif şekilde dökülmedi ama aralıklar oluştu hat hat. Uzayınca kapatıyor ama güneşte vs belli tabi. Sanmıyorum bir geri dönüşü olsun , döküldü bir defa.

RU58841 nedir?

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2021, 02:55:19 »
Cevap için teşekkürler. Yani saçlarımın arka ve yan bölgeleri çok iyi durumda da 3-4 yıl içinde tepe bölgem agresif şekilde dökülmedi ama aralıklar oluştu hat hat. Uzayınca kapatıyor ama güneşte vs belli tabi. Sanmıyorum bir geri dönüşü olsun , döküldü bir defa.

RU58841 nedir?
RU58841 topikal bir anti androjendir, genelde toz halinde satılır kişi onu kendisi losyon haline getirip kullanır. Yarı ömrü kısa olduğu içinde yan etki bakımından dost sayılabilecek anti androjenlerden.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 17 Ocak 2021, 12:41:36 »
hepsiburada.com'dan bakıyorum 110 TL - 279 TL Arasında değişiyor fiyatları. Nasıl bır fiyat farkıdır bu anlamadım

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 18 Ocak 2021, 14:28:40 »
hepsiburada.com'dan bakıyorum 110 TL - 279 TL Arasında değişiyor fiyatları. Nasıl bır fiyat farkıdır bu anlamadım
Hocam mağazadan al o kadar fiyat farkı varsa mavi su da olabilir dikkatli olun

hugo_ramirez

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 19 Ocak 2021, 10:51:49 »
Sachaneden aldım, farkı yok oradan alabilirsin

goodlife

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2021, 22:06:31 »
arkadaşlar ben bunun en üst kalitesi olan kerastase densifique serumlarını kullandım. sadece saçı biraz kalınlaştırıp yoğun göstermeye yarıyor. saç çıkarma falan pek beklemeyin. gerçi bu saç dökülmesinin tek tedavisi saç ekimidir. yıllarca kullanmadığım ürün kalmadı. bunların vereceğiniz parayı biriktirin ve zamanı geldiğinde ekim yaptırın inanın daha karlı çıkarsınız.

hugo_ramirez

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 05 Şubat 2021, 01:04:33 »
Evet saç çıkartmıyor bir üst yoruma katılıyorum, zaten kadınlar üzerinde test edilmiş onlarda belki daha etkili sonuçlar alınmıştır hormonal bakımdan bizim gibi olmadıkları için.

Ama ara ara kullanıp bırakıyorum, saçlar hafiften kalınlaşıyor, iyi analiz edebilen biriyimdir bu çok net kalınlaştırıyor o sarımsı tüyleşmeye başlayan saçlar topluyor. Bıraktığım dönemde duşta bakıyorum öyle anlatıldığı gibi giderde saç falan yok arkadaşlar hani demiş ya birisi sözde bırakınca saçlarım yine döküldü diye, o palavra arkadaşın dökülmesi varmış demekki veya başka bir sorunu buna bağlamış.

Çok harika ürün diyemem ama dökülecek saçları cidden topluyor, şiddetli dökülmelerde işe yarar mı bilemiyorum. Orta dereceli idare eder ürün , alıp destek maksatlı kullanılabilir seyrelen yerlere. İçeriği temiz deniliyor o nedenle kullandım, finas yoktur denildiği için.

Facebook Twitter Instagram