-Normalde herkes yaşın erken desede ben bu yaşlarımı gür saçla geçirmek istediğim için ekim yaptırmaya karar verdim.İleride 30lu yaşımda 2.bir ekim gerekeceğini biliyorum ama sabredemedim.
-Asuman hanımı bu forum üzerinden görüp tercih etmiştim.Kendisi ve ekibi tüm süreç boyunca gayet sıcakkanlı ve yardımcı oldular.Hala da ekim sonrası günlük takip yaparak hastayı yalnız bırakmıyorlar.Kendisine ve ekibine teşekkür ederim
-Operasyon emsey hospitalde yapıldı sabah yaklaşık 07.30 gibi gittim sanırım bir 9 saat sürdü işlemler.Kök alımını asuman hanımın kontrolünde ekibi yapıyor.Daha sonra kanal açımını tamamen asuman hanım yapıyor.Bu işlemden sonra bir yemek ve dinlenmem için mola verdik.Ben tekrar devam etmek istediğimde köklerin ekimi başladı bu sürecinde yarısından çoğunu Asuman hanım yapıyor.İşlemi cumartesi yaptırdım pazartesi ise ilk yıkama için gittim daha sonra uçak ile aynı gün içinde şehrime döndüm.
-İlaç olarak;
xpecia tablet (6ay) ,fito krem, coraspin(1ay), prednol (4gün), alopexy sprey (20.günden sonra),augmentin,dolarex ve şampuan içinde sawpoo super LsSRe verdiler
Verilen ilaçlar harici bir şey kullanmıyorum.