Gönderen Konu: Açıklığım ve greft kalitem saç ekimi için uygun mudur ?  (Okunma sayısı 2723 defa)

cccyargi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Açıklığım ve greft kalitem saç ekimi için uygun mudur ?
« Yanıtla #16 : 10 Eylül 2020, 19:49:36 »
İlk kez donoru bu kadar harap eden bir dökülme gördüm. Neredeyse enseye kadar inmiş açılma. Malesef uygun değilsin ekime, ektirsen de arkalar kötü durur iyice ve tel tel çim adam görüntüsünden fazlası yakalanmaz Ekim alanında da.
"çim adam görüntüsü" uygun bir tabir olmamış sanki? yorum sona kadar mantıklı ilerliyordu ta ki bu tabire kadar..  >:(  >:(

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 10 Eylül 2020, 20:59:00 »
Öncelikle Herkese selamlar,saç ekimiyle ilgili hepinizin sayesinde konularınızdan ve paylaşımlarınızdan oldukça fazla şey öğrendim. Ekim ayının sonu gibi saç ekimi işlemi yaptırmayı planlıyorum,özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşların resimlerime bakarak açıklığımı , greft durumumu ve ne kadar greft ekilmesini tavsiye ettiğinizi belirtirseniz çok sevinirim,şimdiden teşekkür ediyorum.

Genel bir sac seyrekliginiz var donör bölge dahil.. iyi bir alimci ile 5000-5500 greft çıkar enseniz bozulmadan.. ekimi de ön orta 4000-4500 tepeye 500-1000 ile çok iyi sonuç alirsiniz. Sonrasinda ise tedavileri mutlaka uygulayin

clay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 10 Eylül 2020, 21:34:13 »
Genel bir sac seyrekliginiz var donör bölge dahil.. iyi bir alimci ile 5000-5500 greft çıkar enseniz bozulmadan.. ekimi de ön orta 4000-4500 tepeye 500-1000 ile çok iyi sonuç alirsiniz. Sonrasinda ise tedavileri mutlaka uygulayin

Saolun hocam yorumunuz için,dikkate alacağım

clay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 11 Eylül 2020, 10:03:03 »
Tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir misiniz rica etsem ?

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #20 : 11 Eylül 2020, 10:22:00 »
Hocam bu Kesinlikle Dupa tipi Dökülme, Donör el verdiği Kadarıyla Ekim yaptırabilirsiniz, Ancak Dupa'yı Biliyorsunuzdur, Donördeki saçlarda dökülmeye kodlandığı için 1-2 sene içinde Tekrar dökülme olacak ve bu daha fazla hayal kırıklığı olur, bence Tek seçeneğiniz var, Maximum düzeyde sakaldan greft Alınarak ekim yapılması, O'da zaten Sakaldan 3 - 4.000 greft alnınan bi ekim görmedim daha, Yani zor ve riskli olur Bu ekim.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

clay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 11 Eylül 2020, 10:36:02 »
Hocam bu Kesinlikle Dupa tipi Dökülme, Donör el verdiği Kadarıyla Ekim yaptırabilirsiniz, Ancak Dupa'yı Biliyorsunuzdur, Donördeki saçlarda dökülmeye kodlandığı için 1-2 sene içinde Tekrar dökülme olacak ve bu daha fazla hayal kırıklığı olur, bence Tek seçeneğiniz var, Maximum düzeyde sakaldan greft Alınarak ekim yapılması, O'da zaten Sakaldan 3 - 4.000 greft alnınan bi ekim görmedim daha, Yani zor ve riskli olur Bu ekim.. |-onayisareti-|

Dupaysa eğer haklısınız,ekim yaptırmak hüsran olur. Saolun incelediğiniz için hocam :)

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 11 Eylül 2020, 10:48:39 »
Dupaysa eğer haklısınız,ekim yaptırmak hüsran olur. Saolun incelediğiniz için hocam :)

Bol Şans Dilerim.. (^_^) |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

clay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 11 Eylül 2020, 14:34:43 »
Bol Şans Dilerim.. (^_^) |-onayisareti-|

Hocam 2019 dan 2020 ye toparlanma olmamış mı peki, kesinlikle dupa diyebilir miyiz? oldum olası saçlarım seyrekti, üst bölge hariç çok ciddi dökülme sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum aslında

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 11 Eylül 2020, 15:09:07 »
Hocam 2019 dan 2020 ye toparlanma olmamış mı peki, kesinlikle dupa diyebilir miyiz? oldum olası saçlarım seyrekti, üst bölge hariç çok ciddi dökülme sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum aslında

Valla Toparlanma Var Ama Yine de Genel Anlamda Bütün Saçlı Alanda Seyrelme Var,
Dupa Bu Alttaki Yazıdaki Gibi Hocam..
Yani Kriterleri Siz Belirleyin, Bence Kriterler Uyuyor Ama Bi Uzmana Da Danışın, Dupa Olduğunu Veya Değilse Söyleyebilirler, Ekim Yaptıracaksanız, Çoğunluğu Sakaldan Olan Bi Ekim Yaptırmanız Lazım..

DUPA, tipik olarak saç çizgisi ve taç bölgesinde ortaya çıkan erkek tipi saç dökülmesinin aksine, kafa derisinin iki tarafında ve arkasında kendini gösterir. DUPA, bazen ilk bakışta erkek tipi saç dökülmesinin semptomlarını taklit edebilir, ancak kısa sürede saç dökülmesindeki hızı artışı ve eşi görülmemiş geniş dağılımı ile kendisini ayırır.

DUPA saç dökülmesi, diğer saç dökülmesi tiplerinin herhangi bir örneği ile benzerlik göstermez ve tipik saç dökülmesinde, tamamen kellik oluşmaz onun yerine saç yoğunluğunda değişikliklere neden olur. Bu özelliği ile saç dökülmesi tiplerini şekil açısından sınıflandıran, evrensel olarak kabul gören Hamilton / Norwood tabloları ile tanımlanamaz..

DUPA saç dökülmesi donör bölgeyi de etkisi altına alır

DUPA saç dökülmesi, saç ekimine imkan veren donör bölge olan kafa dersinin arka kısımlarının da sağlıklı saç üretmesini kısıtlar. Kafa derisinin arka ve yan kısımlarındaki saçlar, oksipital bölge olarak da bilinir, erkek tipi saç dökülmesi gibi diğer saç dökülmesi tiplerinde dökülmeden etkilenmez. DUPA saç dökülmesi ise üst, arka ve yanlar da dahil olmak üzere kafa derisinin tamamen kelleşmesine neden olur.

• Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #25 : 11 Eylül 2020, 15:22:25 »
  Döner  Bölgesi   zayıf   seyreklik  var  açıklık  çok  yaşin genç     saç  ekim uygun  değilsin  kardeşim  biri sana  saç ekim uygunsun    derse  ya bu işi  bilmiyor  veya  ticari  kaygılarla  yapılmış  bir yorumdur 5000 5500 greft    çıkarmı çıkar  ama yolunmuş tavuk gibi olur  döner  bölgen  pirinç  giderken  evdeki bulgurdan olma ..

clay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Eylül 2020, 15:37:50 »
Valla Toparlanma Var Ama Yine de Genel Anlamda Bütün Saçlı Alanda Seyrelme Var,
Dupa Bu Alttaki Yazıdaki Gibi Hocam..
Yani Kriterleri Siz Belirleyin, Bence Kriterler Uyuyor Ama Bi Uzmana Da Danışın, Dupa Olduğunu Veya Değilse Söyleyebilirler, Ekim Yaptıracaksanız, Çoğunluğu Sakaldan Olan Bi Ekim Yaptırmanız Lazım..

DUPA, tipik olarak saç çizgisi ve taç bölgesinde ortaya çıkan erkek tipi saç dökülmesinin aksine, kafa derisinin iki tarafında ve arkasında kendini gösterir. DUPA, bazen ilk bakışta erkek tipi saç dökülmesinin semptomlarını taklit edebilir, ancak kısa sürede saç dökülmesindeki hızı artışı ve eşi görülmemiş geniş dağılımı ile kendisini ayırır.

DUPA saç dökülmesi, diğer saç dökülmesi tiplerinin herhangi bir örneği ile benzerlik göstermez ve tipik saç dökülmesinde, tamamen kellik oluşmaz onun yerine saç yoğunluğunda değişikliklere neden olur. Bu özelliği ile saç dökülmesi tiplerini şekil açısından sınıflandıran, evrensel olarak kabul gören Hamilton / Norwood tabloları ile tanımlanamaz..

DUPA saç dökülmesi donör bölgeyi de etkisi altına alır

DUPA saç dökülmesi, saç ekimine imkan veren donör bölge olan kafa dersinin arka kısımlarının da sağlıklı saç üretmesini kısıtlar. Kafa derisinin arka ve yan kısımlarındaki saçlar, oksipital bölge olarak da bilinir, erkek tipi saç dökülmesi gibi diğer saç dökülmesi tiplerinde dökülmeden etkilenmez. DUPA saç dökülmesi ise üst, arka ve yanlar da dahil olmak üzere kafa derisinin tamamen kelleşmesine neden olur.

Abi teşekkür ediyorum sana, çok yardımcı oldun 😊

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 11 Eylül 2020, 15:38:06 »

hocam ortalama sakal greftı nedir ?
elbette kısıden kısıye göre degısır ancak ortalamaya vuracak olursak yanaklara dokunmadan çene altından alınan sakal ortalama kaçtır?

clay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 11 Eylül 2020, 15:39:59 »
  Döner  Bölgesi   zayıf   seyreklik  var  açıklık  çok  yaşin genç     saç  ekim uygun  değilsin  kardeşim  biri sana  saç ekim uygunsun    derse  ya bu işi  bilmiyor  veya  ticari  kaygılarla  yapılmış  bir yorumdur 5000 5500 greft    çıkarmı çıkar  ama yolunmuş tavuk gibi olur  döner  bölgen  pirinç  giderken  evdeki bulgurdan olma ..

Antalya da görüştüğüm tüm Ekim merkezleri hayal sattı saolsunlar, onlara kalsa on numara işlem olacak vs vs, en azından burda objektif yorum alabiliyoruz, saolasın hocam yardımın için

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 11 Eylül 2020, 15:44:02 »
hocam takvıye bıse kullanıyor musun?
2019 halınden daha ıyı gıbı geldı 2020 de kı halin o yuzden sordum , ışıktan da olabilir gerçi.
bu ara da ekım bıraz zor gorunuyor hocam donor alan da cok dokulmus :(
saçı bıraz uzatın toppık veya spreyler ile bı nebze kapatıcılık sağlarsınız.

Facebook Twitter Instagram