Gönderen Konu: Tedavi önerisi!  (Okunma sayısı 2967 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Tedavi önerisi!
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2020, 14:49:22 »
Hemen hemen hepsi dermaroler ile minoxil kullanmış

Dermaroller ve vitamin destekli vs olanlar da var.

Baysavasci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2020, 21:15:43 »
Güncel saç durumum;

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 13 Eylül 2020, 21:23:44 »
Güncel saç durumum;

ortak tarakla kaldırmış olduğun bölgeye dutasta finansta çok etkili olmaz aman aman muzice şeyler bekleme dutastanda finanstanda sakaklara   topikal etkenleri araştır forumda çok konu var etken ürünler var en etkili ürünleri belirle kullan 3 5 ay kullanmadan veya bir iki ay kullanıp ta şöyle oldu oldu diye yorumlamak yanlış olur
Mevcut tedavimi kısa süre icerisinde güncelleyecegim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 13 Eylül 2020, 22:38:28 »
Sakaklara sıkı iğneleme yap, ketoral azelderm acnelyse krem çalış

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2020, 22:52:27 »
Sakaklara sıkı iğneleme yap, ketoral azelderm acnelyse krem çalış
+1  bence bir topikal losyonda eklenebilir.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 13 Eylül 2020, 23:26:13 »
Şu yukarıdaki saçlı fotoda ki seyrek yerleri mesela losyon olarak LOreal serioxyl denser hair ile kurtardı diyelim adam

Sonra oradaki saçları kurtarınca ve losyonu bırakınca, bu saçları sadece Finasterid ile koruyabilir mi losyonsuz?

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 13 Eylül 2020, 23:59:30 »
Şu yukarıdaki saçlı fotoda ki seyrek yerleri mesela losyon olarak LOreal serioxyl denser hair ile kurtardı diyelim adam

Sonra oradaki saçları kurtarınca ve losyonu bırakınca, bu saçları sadece Finasterid ile koruyabilir mi losyonsuz?
Zor :/ tepe kısımda olsaydı evet diyebilirdik ama stemoksidin gibi bir etken madde kullanılıyor ise çok zararı olmaz uzun dönem kullanmanın.
Tedavim

Ketoral krem her gün

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 14 Eylül 2020, 00:08:52 »
Finans oral kullanımda scalpta% 40 gibi bir etkiye sahip finans veya dutas saç çıkarmaz zaten saç telojen veya eksojende bekliyosa yani minyatür olmuş beklemede ise bunlara saldıran dhtyi finansla yüzdelik olarak önüne geçip büyüme fazına anajene dönüştürür ama saç kenojen halde yani boşalmış artık bitmis ise buna hiçbirsey yapmaz mesela ortada mavi serum bilmem ne dolasyo onları kullanınca tüylenme yapyo ama hep öyle kalyolar neden çünkü o ilacın yan etkisi olumlu etkisi değil deri tepki  veriyo ilaca hep öyle tüy kalıyor şimdi finans kullanıp ta yanına etken uyarıcı veya reseptör blocker ı topikal birşey kullanırsın telojende bekleyen kıl uyarılır DHT saldırısına maruz kalmaz anajene dönüşür tabii DHT saç dökülmesi için bir sebeb değil sonuç ama dolukmemin büyük bir çoğunluğu
Mevcut tedavimi kısa süre icerisinde güncelleyecegim

Baysavasci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 14 Eylül 2020, 04:10:02 »
Dutas ve xpecia ile kalanları kalinlastirmayi deneyecegim ek olarak dermoller topik vs. Ayda 1 güncelleme yaparım

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 14 Eylül 2020, 10:35:40 »
Zor :/ tepe kısımda olsaydı evet diyebilirdik ama stemoksidin gibi bir etken madde kullanılıyor ise çok zararı olmaz uzun dönem kullanmanın.

Benim sorunum bu yukarıdaki fotoğrafta ki olan yerlerde var lakin o kadar seyrelmedi, bundan baya daha az kalite kaybı var. Esas sorun ise tepe ortası ve biraz çevresi
Tepe ortası ve çevresini Finasterid kurtarsa, belki şakakları da daha iyi yapar ama riske atmamak için bu Loreal'ı gece yatarken günde 1 kere kullansam sadece 2 şakak kısmına, hafiften ön çizgiye, çok az da tepe ortasına o 1 şişe bana baya gider dimi? Benim planlarımda Finasterid'i ciddi yan etki görmezsem şimdilik 4 yıl falan kullanırım diye düşünüyorum, bu 4 yıl boyunca sence mesela o Loreal ile destekleyeyim mi bu dediğim yerleri günde 1 kez?

Not : Yan etki gördüğümden dolayı kullanmam şu Minoxil'i ama merak ettim. Bu farklı dimi diğer losyonlardan. Yani Minoxil saç çıkardı diyelim bunu Finasterid'in koruması çok zor dimi Minoxil bırakılırsa çünkü Minoxil farklı etki ediyor galiba?

Baysavasci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 14 Eylül 2020, 13:39:49 »
Ben 1 ay kullanmıştım o serumu saç çıkarmaz, sadece saçlarını besler ve güçlendirir. Tüy gibi olan saçların varsa onları kalınlaştırır ve genel olarak saçına hacim verir ve bu serumu en az 3 ay kullanman gerek bu dediğim etkileri görebilmek için

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 14 Eylül 2020, 14:41:46 »
Benim sorunum bu yukarıdaki fotoğrafta ki olan yerlerde var lakin o kadar seyrelmedi, bundan baya daha az kalite kaybı var. Esas sorun ise tepe ortası ve biraz çevresi
Tepe ortası ve çevresini Finasterid kurtarsa, belki şakakları da daha iyi yapar ama riske atmamak için bu Loreal'ı gece yatarken günde 1 kere kullansam sadece 2 şakak kısmına, hafiften ön çizgiye, çok az da tepe ortasına o 1 şişe bana baya gider dimi? Benim planlarımda Finasterid'i ciddi yan etki görmezsem şimdilik 4 yıl falan kullanırım diye düşünüyorum, bu 4 yıl boyunca sence mesela o Loreal ile destekleyeyim mi bu dediğim yerleri günde 1 kez?

Not : Yan etki gördüğümden dolayı kullanmam şu Minoxil'i ama merak ettim. Bu farklı dimi diğer losyonlardan. Yani Minoxil saç çıkardı diyelim bunu Finasterid'in koruması çok zor dimi Minoxil bırakılırsa çünkü Minoxil farklı etki ediyor galiba?
Stemoxydine yararı olur ama bence mekanik terapilerle de destekle iğneleme-masaj gibi. Minoxidil bile olsa tek başına etkili değil uyarıcı etkenler. Minoxidil mesela eğer şakaklarda çıkardıysa saçı ve finasterid kişinin şakaklarında zayıfsa koruyamaz. Ancak minoxidil ile tepe de saç çıkardı sonra finasterid kullanmaya başladı tepe de finasterid güzel çalışıyor. İşte o zaman alıştıra alıştıra bırakabilir (saçlar sağlıklı formdaysa eğer) direk bırakırsa daha finasterid etkisini gösteremeden saçlar dökülür.
Tedavim

Ketoral krem her gün

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 14 Eylül 2020, 15:14:51 »
Stemoxydine yararı olur ama bence mekanik terapilerle de destekle iğneleme-masaj gibi. Minoxidil bile olsa tek başına etkili değil uyarıcı etkenler. Minoxidil mesela eğer şakaklarda çıkardıysa saçı ve finasterid kişinin şakaklarında zayıfsa koruyamaz. Ancak minoxidil ile tepe de saç çıkardı sonra finasterid kullanmaya başladı tepe de finasterid güzel çalışıyor. İşte o zaman alıştıra alıştıra bırakabilir (saçlar sağlıklı formdaysa eğer) direk bırakırsa daha finasterid etkisini gösteremeden saçlar dökülür.

Bir ara Dermastamp kullanmıştım tüm saçıma ama çok uzun süre kullanmadığımdan herhalde ve yanında özel birşey kullanmadığımdan sanırım, faydasını görmemiştim

Masajda ise bir ara denemiştim lakin elime kopan saç gelince insanın devam edesi gelmiyor

Facebook Twitter Instagram