Aciklayici cevabiniz icin cok tesekkurler.
Steroid kullaniyordum cok yogun sac dokulmesinden dolayi kur almayi biraktim. Biraz gorsellikten para kazaniyorum diyebilirim. Oyuncuyum. yani genel olarak gorsellik, cinsellikten daha onemli benim icin. Size sorum su hocam finasterid kullanip natural bir sekilde agir body yapsam finasteridin yan etkilerini minimize edebilirmiyim? Ve finasterid bende gorsel olarak bir bozukluk olustururmu?
Dedigim gibi cinsel acidan yan etkileri umrumda degil cunku sacim dokuldugu an isimi kaybedebilirim. Suanda Kerozan kullaniyorum bir tek.
Edit: Asiri sikintili durumdayin anlayacaginiz sacimi kaybedersem kariyerim biter cunku trademarkim direk sari sac ustune. Caresiz durumdayim.
Şimdi öyle deme bugün belki önceliklerin farklı ama yarın? Bunun evliliği var çocuk sahibi olması var eğer finasterid de bunları tehdit ediyorsa bunları da bırak hiç bir şey geri alamayıcağın sağlıkdan önemli değil
Mesleğin için ölüm kalım meselesi ise protez saç kullanırsın çoğu ünlü gibi çünkü Nw 2 bile olsan saç tarzının önemli olduğu bir sektörde sıkıntı yaşarsın. Sağlıklı beslenme ve spor tabi ki yan etkileri minimize eder hiç 90-100 kilo vucüdü yağ bağlamış hareketsiz bir insanın bu ilacı kullanmasıyla sağlıklı insanın gördüğü yan etki bir olur mu? olmaz.
Fin saçını kurtarır mı bilmiyorum belki hiç yardımcı olmayacak belki uzun yıllar koruyacak, saçının durumunu da bilmiyorum ama vucüdunda en fazla östrojen salınımı çok çok artarsa kadın tipi yağlanma kalça ve bu yanlar dan bir de göğüs de yağlanma yapabilir onu da spor ile önüne geçersin ara ara hormonlara da baktırmak lazım östrojen illeti erkek için sıkıntı, yıllardır kullanan biri olmadığım için kendi üstümden örnek de veremem fakat forumda ağır spor yapmamasına rağmen jinekomasti falan yaşayan kimse görmedim ben.
Diğer yönden manken vucüdü zaten doğal olarak bir kaç senede ulaşabilecek bir vücut tipi eğer genetiğin berbat değilse. Ne gerek var steroide he, her kullanan sanki Prof. mu değil ama yanlış yapıyorlar çoğunun Kür dönemi kuşu bile ötmüyor bir de onun için ayrıca ilaç atıyorlar vucüt aşırı yıpranıyor. Yotube da gençliğinde kullanan bir çok vücütcu var eğrisiyle doğrusuyla anlatıyorlar satıcıdan değil kullanıcısından dinleyeceksin ki gerçekleri duyasın bol şans.