Herkese Selamlar
Malum okullar da uzaktan olduğu için ve önümüz kış olduğundan bir süredir aklımda olan saç ekimi operasyonunu yaptırmaya karar verdim. Fakat bu konuda çok da fazla bir bilgim yok. Bu sebeple öncelikle saçımla ilgili bilgileri vermek istiyorum.
Saçlarım 17 yaşımda dökülmeye başladılar. Dökülmeler ilk başta hızlıydı ve yoğunlukla şakak bölgesinden döküldüler. Üniversiteye 19 yaşına kadar bu dökülmeler devam etti sonrasında ise oldukça yavaşladı. Mevsim geçişlerinde gördüğüm günlük 10-15 tel arası dışında ne sabahları uyandığımda yastığımda 1-2 telden fazla saç görüyorum ne de duş alırken elime 3-4 telden fazla saç geliyor.
Baba tarafımda kellik yok. Anne tarafımda ise dayılarımda kellik var. Ama hiçbirinin saçı benimki kadar erken dökülmemişti. Saçlarımın orta üst kısımlarında seyrelme başladı fakat tepe kısmında bir sorun olmadığını düşünüyorum. Donör bölgesinin ve saçımın fotoğraflarını ekliyorum. Lütfen ekim konusunda bana yardımcı olun. Greft sayısı, saç ekim merkezi gibi.(Ekimi İstanbul'da yaptırmayı düşünüyorum. Maksimum 6-7 bin lira civarında bütçem var. Şuan 21 yaşındayım) Şimdiden teşekkürler.