Gönderen Konu: Ünlüler saçlarına ne yapıyor?  (Okunma sayısı 6125 defa)

Jungkook

• Sr. Member
Ynt: Ünlüler ne yapıyor?
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2020, 23:59:20 »
biliyorum sekizi de adamın saçına güçsüz sarışın olduğu için kolay kapatıyor falan demişsin alakası yok sımsıkı saç adamınki sarışın güçsüz saç tipi senin saç tipin gibi olur daha çok
Yakından görmüş adam. Doğrudur büyük ihtimalle aklına gelmeyecek isimlerin saç sorunu var ve bunu bir şekilde gizliyor. Şimdi aklıma geldi Danilo şef te protez kullanıyor aslında protezi güneş altında vs çok belli oluyor ama saç sorunu olmayan anlamıyor.

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Eylül 2020, 00:25:18 »
biliyorum sekizi de adamın saçına güçsüz sarışın olduğu için kolay kapatıyor falan demişsin alakası yok sımsıkı saç adamınki sarışın güçsüz saç tipi senin saç tipin gibi olur daha çok

https://m.medyafaresi.com/foto-galeri/kivanc-ve-basaktan-denizde-romantizm/829999 boyle fotolarini bulacaksin unlulerin. Resmen tepe kabak. Sakaklarida dedigim gibi senin gibi. Norwood 3. Kolay gelsin.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Keletabies

• Full Member
« Yanıtla #17 : 09 Eylül 2020, 00:41:14 »
https://m.medyafaresi.com/foto-galeri/kivanc-ve-basaktan-denizde-romantizm/829999 boyle fotolarini bulacaksin unlulerin. Resmen tepe kabak. Sakaklarida dedigim gibi senin gibi. Norwood 3. Kolay gelsin.
Kabak...

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Eylül 2020, 00:44:42 »
nw2 GÜR saçlı bir adam gayette. Ayrıca attğınız fotoğraflarda adamın saçları ıslak doğal olarak denize girmiş ne bekliyordunuz? Saçının dibine su yürümemesini mi? Son olarakta adamın uzun, ıslak, yağlı saçlı hali sizin benim saçtan daha sağlam duruyo. Homoerektus saç formu analiz bekliyorum sizden Kıvanç tatmin etmez sizi.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Eylül 2020, 01:41:13 »
İyi de Kıvanç aynı babasının fotokopisi venbabasi ile aynı dökülme tarzına sahip. Sakakları yıllardır açık ve hep de öyle kaldı. Öyle de kalacak, Kıvanç Tatlıtuğ babası diye aratın google görsellerde
neresi açık

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 09 Eylül 2020, 01:44:23 »
Protez dışında iyi bir çözüm yok bence. Olsa yaptırırlardı.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 09 Eylül 2020, 09:11:43 »
Protez dışında iyi bir çözüm yok bence. Olsa yaptırırlardı.
Sebebini açıkladım yukarıda. Oyuncuların her hafta kliniğe gidip zaman harcayacak zamanları ve enerjileri yoktur genelde. Olan yaptırıyor zaten.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #22 : 09 Eylül 2020, 11:15:22 »
Para var huzur var, bu tamamen imkan meselesi ünlü olmana da gerek yok foruma video atılmıyor galiba tam buna cuk oturacak kısa bir video vardı elimde :)
Dedikleri gibi ünlülerin kamera karşısında ki halleri ile günlük hayati çok başka bir çoğunda kapatıcı kullaniyorlar mesela bazı ünlüler kısa saç tarz yapıyor adamin sac 3 numara deri gözükmüyor mümkün mü bu bu saçına tarak girmeyen arkadaşlarım var onlarda bile böyle görüntü olmuyor biz sanıyoruz ki sadece kadınlara makyaj yapılıyor setler de.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Ziptikci

• Sr. Member
Ynt: Ünlüler saçlarına ne yapıyor?
« Yanıtla #23 : 09 Eylül 2020, 13:36:43 »
Kıvanç Tatlıtuğun babasinin da saçlar süper. Yaşlı adam. Onunki de mi protez yani. Sacmalamayin oldukça doğal belli ediyo zaten. Murat boz, Danilo şef, mustafa ceceli gibi isimler baris protez. Protez olan belli eder zaten. Bu arada Tarkan protez değil doğal saçı. Abileri de babasi da gür saçlı Tarkanin

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 09 Eylül 2020, 15:10:03 »
Kıvanç Tatlıtuğun babasinin da saçlar süper. Yaşlı adam. Onunki de mi protez yani. Sacmalamayin oldukça doğal belli ediyo zaten. Murat boz, Danilo şef, mustafa ceceli gibi isimler baris protez. Protez olan belli eder zaten. Bu arada Tarkan protez değil doğal saçı. Abileri de babasi da gür saçlı Tarkanin
Danilo şef Mustafa Ceceli bu gibi isimlerin çok imaj takıntısı yok. Murat Boz’un ki lokal protez zaten. Protez saçı kullanan yerli yabancı bir çok ünlü var ama biz bilmiyoruz. Onların kullandığı protezi anlayamazsın. Hatta dbine girip ellesen bile hissetmezsin, ama çok çabuk deforme olurlar.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 09 Eylül 2020, 15:20:15 »
Unluleri disarda dolasirken gormuyorsun. Nerden biliyorsun gur oldugunu? Ben aktorluk yapiyorum. Setlere falan girip cikmislisligim, unluleri yakindan gormuslugum var. Kivanc Tatlitug bildigin kel. Saclarini dolgun gosterici bir suru urunle yapiyorlar ve cekimlerde guzel aci, isik kullaniyorlar. Toppik tarzi seyler kullananlar bile var. Ve cogunun saclari zaten protez.

Murat Boz mesela Nw6 civarinda. Protez.
Kıvanç beyi tanıyorum kel olduğunu nerden çıkardınız?Babasının bile baya gür saçları var.Yani bu bir nevi psikolojik tatmin olsa gerek.
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 09 Eylül 2020, 20:23:39 »
Ünlülerde para sıkıntısı olmadığı için belki de çatır çatır prp ve mezoterapi yaptırıyorlardır düzenli

Facebook Twitter Instagram