Gönderen Konu: ARKADAŞLAR YARDIM EDİN LÜTFEN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR DAHA 23 YAŞINDAYIM  (Okunma sayısı 3334 defa)

whosaç

• Yeni üye
  • *
Donörü görmeden 4500 diyen yerden de kaç. Donör çekip atarsan bakalım. Saçların ince, dökülme devam edecek belli. Ön tarafa 2000 civarı bir süre idare eder, donöre bakmak lazım.

HOCAM DONÖR BÖLGESİNİ ATTIM..

whosaç

• Yeni üye
  • *
HOCAM DONÖR BÖLGESİNİ ATTIM..

BUDA ISLAK HALİ

whosaç

• Yeni üye
  • *
4500 lük bi açıklık var mı burda, hele de bu yaşta, 4000 4500 lük yorumu yapan Dr titreli bu arkadaşı çok ehil olmasam da sorfulayacak bilinçteyim. Bi bokluk var

TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM. BENDE 4000 DEYİNCE ŞAŞIRDIM BU DEVİRDE KİMSEYE GÜVENMEMEK LAZIM  HELE İNTERNET ALEMİNDE  ADAM DOKTORUM DİYEREK REKLAMINI YAPIYOR.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
 Saç ekim sektörü   olan yalan dolan  hiç  bir  sektörde  yok

Barbarez

• Sr. Member
Hocam madem Ankaradasınız Şahin hocaya( life hair) bir görünün isterseniz. O size yol gösterecektir.

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2000 2500 kök yeterli
Asmed o dediğin paraya da ekmez kesinlikle

Kel123

• Hero Member
Donörün iyi ama biraz beklemelisin. Zamanla donöründen kayıplar olacaktır. Zayıf kökler elensin, o zaman ektir. Ektikleri kalıcı olur. Saclar cok erken gitmiş dökülme devam edecektir. Muhtemelen 27 gibi baya kel olursun. O zaman ektirmen daha dogru olur. Şimdilik tarama ve topik ile götür

grimmjow54

• Sr. Member
Kesinlikle en azından bir 5 sene bekle. Agresif dökülmelerin en çok yaşandığı seneler 20 - 30 arası yıllar. Bu yüzden o zamana kadar dökülen dökülür sonra en güzel merkezde ekersin. 

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dokulmen devam eder ancak bence bekleme senin on bölgenin aciliyeti var...diğer taraflar da dökülür ancak ilaçla vs korursun...yavaslatirsin...Ankara denince şahin çelik geliyor aklıma ...başarılı bir ekimci
Forumda incele kendin değerlendir...bence sana 2700 veya 3000 graft gibi bir Ekim çok güzel olur...donörün iyi...
Unutmamak gerekir ki senin yaşında silme Keller var
Bence bekleme...

Muribab

• Hero Member
Arkadaşlar inatla neden su  forumun kurallarına uymayıp konuları doğru bölümlere açmıyorsunuz?

Subzero

• Hero Member
Kardeşim hiç bekleme ektir saç bu yaşlarda lazım insana ön bölgene Max 2500 greft le güzel sonuç alırsın donöründe gayet iyi ileride dökülme devam ederse 27 28 yaşlarında bir ekim daha yaptırırsın saç defteri kapanır senin için ama ektirdikten sonra saçlarını mutlaka koruman lazım biraz ince gibi geldi bana

DavyJones

• Hero Member
30da ektir diyenleri dinleme

Kel123

• Hero Member
Adama zorla ekim yaptıracaksınız 5 sene sonra yolunmuş hindi gibi gezecek

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Beklemelisin bu arada tedaviler ile uğraş olan güç ve kalite kazanırsa bir süre onla idare edersin . 5 yıl sonra yine ektiririm onlar dökülsün bi 5 yıl sonra yine ektiririm böyle bir algoritma yok paran olduğu sürece ekim yapılmıyor kaynak sınırlı. Bir de fotoğraflar hiç anlaşılır değil neye göre ektir diyorsunuz ön, orta ve vertex gözükmüyor incelme alanı belli değil tek gördüğüm şakakları içeri girmiş bi ön saç hizası. Diyorsan ben ekimi yaparım üstüne büyüme uyarıcı tedaviler + androjen baskılayıcılar kullanırım uzun yıllar o ayrı ki yaşın 23. Burada en önemli faktör senin saçının incelme alanı kelleşmenin nereye kadar gideceği misal eğer senin kafa nw5 e gidecekse bugün yaptığın işlem seni hem parandan hem zamanından edecek yalancı bir bahar için
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Facebook Twitter Instagram