Gönderen Konu: Xpecia ve Biotin Kullanımı  (Okunma sayısı 3313 defa)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ynt: Xpecia ve Biotin Kullanımı
« Yanıtla #16 : 09 Eylül 2020, 21:40:37 »
Ben kerozan kullaniyorum xpecia ile ayni. Saclarimin kalitesini ve yogunlugunu arttirdigini soyleyebilirim.

En az 6 ay gerekiyor sanırım.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 09 Eylül 2020, 21:40:56 »
Xpecia’yı light Finasteride olarak düşünebilirsin tek başına etkisi oladabilir olmayadabilir. Ama eeğr Minoxidil ile kullanılıyorsa asıl etkiyi minoxidil yapmıştır tabi ki.

O yüzden kullanmayı düşünüyorum.

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #18 : 09 Eylül 2020, 21:58:46 »
Ama içinde DHT bloke edici şeyler var.
Yediğin yiyecekte bile dht bloke edici olabilir bu yan etki göstereceği anlamına gelmez

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Eylül 2020, 22:59:14 »
Yediğin yiyecekte bile dht bloke edici olabilir bu yan etki göstereceği anlamına gelmez

Orası öyle ama Xpecia bir doğal ürün değil. İnşallah işe yarar.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 09 Eylül 2020, 23:06:25 »
sizin sırtınızda sivilce sorunu vardı  çözdünüzmü o sorunu  çözdüyseniz ne kullandınız ?

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 09 Eylül 2020, 23:07:07 »
sizin sırtınızda sivilce sorunu vardı  çözdünüzmü o sorunu  çözdüyseniz ne kullandınız ?

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 10 Eylül 2020, 00:34:58 »
light finasteride yanlış tanım olur,finasteride’nin lightı çıksa bile önemli yan etkileri olur xpecia’nın yok saçı besleyen takviye,ilaç değil
Ne kadar yan etki o kadar etki diye bir durum söz konusu değil ki. O zaman finasterid ile erektil disfonksiyon ilaçlarını beraber kullanan insanların saçlarında olumlu etki görmemesi lazım ama genelde etki görüyorlar olumlu yönde.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Eylül 2020, 01:03:37 »

Hocam, yaklaşık 3 aydır abur cuburu ciddi anlamda azalttım, çok nadiren yedim yani. Onun dışında, ekmek, şeker, tuzu azalttım. Bir de devedikeni kapsülü kullandım. Çok çok az sivilce izleri kaldı.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 10 Eylül 2020, 01:32:46 »
Devedikeni kapsülü iyi geldi yani roactunden kurtulmusun ozaman  ciltteki yağ dengesini duzenledimi deve dikeni  ve mümkünse sirtinizin son halinin fotosunu paylasabilirmisiniz

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 10 Eylül 2020, 08:53:52 »
Devedikeni kapsülü iyi geldi yani roactunden kurtulmusun ozaman  ciltteki yağ dengesini duzenledimi deve dikeni  ve mümkünse sirtinizin son halinin fotosunu paylasabilirmisiniz

Devedikeni mi iyi geldi, yoksa abur cuburu, şekeri, tuzu kesmem mi bilmiyorum. Yağlanmalar yine oluyor, yağlı bir cilt tipim var maalesef. Fotoğraflar sırasıyla 1.ay, 2.ay ve en alttaki 3.ay.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 10 Eylül 2020, 11:02:40 »
evet iyileşmeler var azalmış  sönmüş sivilceler  3 ay daha devam edin sanki bitirecek gibi sivilceleri deve dikeni yağlanma devam ediyorsa  tekrardan çıkabilir ama sivilceler  eger  tam sonuc almazsanız  roactune başlayın bence tabi doktor kontrolunde  ben 6 ay kullandım gecirdi tamamen yuzumdekileri  bence o kadar korkulacak bir ilaç değil duzenli kontollere gittiginiz surece endişelenmenize gerek yok zaten başlamadan size kan testi yaptıracaklar  ilacı kullanmaya uygunmusunuz değilmisiniz diye

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Eylül 2020, 11:15:15 »
evet iyileşmeler var azalmış  sönmüş sivilceler  3 ay daha devam edin sanki bitirecek gibi sivilceleri deve dikeni yağlanma devam ediyorsa  tekrardan çıkabilir ama sivilceler  eger  tam sonuc almazsanız  roactune başlayın bence tabi doktor kontrolunde  ben 6 ay kullandım gecirdi tamamen yuzumdekileri  bence o kadar korkulacak bir ilaç değil duzenli kontollere gittiginiz surece endişelenmenize gerek yok zaten başlamadan size kan testi yaptıracaklar  ilacı kullanmaya uygunmusunuz değilmisiniz diye

Yüzümde sivilce yok hocam. Sadece sırt bölgemde var, onları da artık umursamıyorum, roaccutane kullanmayı da istemedim, yoksa doktor veriyordu.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 10 Eylül 2020, 11:20:02 »
Yüzümde sivilce yok hocam. Sadece sırt bölgemde var, onları da artık umursamıyorum, roaccutane kullanmayı da istemedim, yoksa doktor veriyordu.
tabi tercih sizin  saw palmetto da yağlanmayı azaltıyormus burada söylüyorlardı

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Eylül 2020, 12:09:07 »
Belki minoxidil etki etmiştir, sadece xpecia etki eder mi acaba?
Ediyor dostum bence 1 ay sonra bile kendini belli edecek kadar ayrıca sakalına da renk geliyor

Facebook Twitter Instagram