Gönderen Konu: Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness / 28 Yaş 3.755 Grefrt  (Okunma sayısı 8202 defa)

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
Ynt: Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness / 28 Yaş 3.755 Grefrt
« Yanıtla #15 : 10 Eylül 2020, 10:20:39 »
Bende 1 ay sonrası için gün aldım aynı merkezden Ekim sonrası igf yapıldı mı takviye olarak hangi ilaçları verdiler ilgi alaka nasıldı bilgi verebilir misin
Merhaba, IGF 30. gün için randevu verildi, ilk sefer ücretsiz, devam etmek isterseniz ekstra ücret ödemek gerekiyormuş o konuda henüz karar vermedim. Reçete görselini ekledim onun dışında Avesin Losyon( ilk 5 gün yıkamadan önce kullanıyorum) Avesin Şampuan, ve 20. günden sonra başlamak üzere Trıchoplus Multivitamin ve Avesin saç bakım serumu merkez tarafından verildi. Bunlar dışında isteğe bağlı olarak Propecia kullanımı önerildi. ona da henüz karar vermedim.
İlgi ve alaka konusunda ben gayet memnunum. Gün içinde ulaşıp istediğiniz soruları sorabiliyorsunuz ayrıca acil durumlarda da operasyonun planlamasını yapan Ahmet Beye istediğiniz zaman ulaşabilme imkanı bulunuyor.

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 10 Eylül 2020, 10:22:49 »
3. Gün yıkama sonrası ekim ve donör alanı fotoğrafları ektedir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Eylül 2020, 11:03:05 »
Donör hızlı toparlıyor ekim alanıda sağlıklı kabuklar oluşmaya başlamış
Global Moderator

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 10 Eylül 2020, 11:36:08 »
Evet @Hintell Hocam. Şu anda ilk süreçten gayet memnunum Hiç ağrı sızı çekmedim. Sürekli yatmaktan sıkıldığım için ödem bir miktar alnıma indi o da çok uzamadan geçecektir diye umuyorum şu an telefonumun yüz tanıma sistemi zor tanıyor beni :). 10. günde merkezde yıkama ve kabuk dökme işlemi yapılacak bir sonraki fotoğrafları o zamana atmaya planlıyorum.
Herkese iyi günler dilerim.

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 16 Eylül 2020, 17:07:43 »
9.gün fotoğraflarım, yarın kabuk dökümü için merkeze gideceğim, ilk gün sonrası yıkamaları evde yaptık mesafe uzak olduğundan ve işlem kolay olduğundan. Şu an için süreçten memnunum. Yorumlarınız bekliyorum.  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Eylül 2020, 17:13:42 »
Kabuklar dökülme kıvamına gelmiş kokay dökersin 10 yıkaman dolunca
Global Moderator

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 16 Eylül 2020, 17:28:37 »
Kabuklar dökülme kıvamına gelmiş kokay dökersin 10 yıkaman dolunca
Bana da öyle geliyor, ama cesaret edip dokunamıyorum. Artık merkezde döktüklerinde kalan kısım olursa kendim dökeceğim.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 16 Eylül 2020, 23:12:29 »
doner ve ekim alanı güzel görünüyor sık bir ekim olmuş hayırlı olsun.

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 17 Eylül 2020, 14:51:10 »
Teşekkür ederim @baldman .

Bugün kabuk dökümü yapıldı merkezde. bazı bölgeler kızarık kaldı kabuklar birleştiğinden ve hava alamadığından olduğunu ve 2 3 gün içinde toparlanacağını söylediler. Son durum bu şekilde;

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 22 Eylül 2020, 12:42:12 »
Merhabalar, 15. gün fotoğraflarını ekliyorum, kabuk dökümü sonrası oluşan kızarıklıklar düzeldi, şu an için gidişat bu şekilde. Şok dökülme henüz başlamadı.

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 22 Eylül 2020, 13:09:30 »
Dostum güzel duruyor maşallah. Lakin şu kabuk dökümü sonrası kızarık kısımlar nekroz falan değildir dimi ? 5 gün sonraki resimlere göre düzelmiş nekroz böyle birşey olamaz diye düşünüyorum ama yine de merak ettim merkez ne diyor. Oralardan saç çıkışı olmama gibi durum söz konusu olabilir mi

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 22 Eylül 2020, 13:16:49 »
Teşekkürler öncelikle. Merkezde kabuk dökümü yapılmadan önce o bölgelerde kızarıklık kalacağını ve 2 3 gün içinde geçeceğini söylemişti Ahmet Bey. Anlattığına göre oradaki kabukların birleşmesinden dolayı alttaki doku havasız kalmış o sebeple kızarıklığı geçmemiş ve oradaki köklere bir etkisi olmayacakmış. Şu an için görüntüsü normal o alanların saçlar duruyor gibi ama tabii ilerleyen süreçte göreceğiz.

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 22 Eylül 2020, 13:29:24 »
Merkez öyle diyorsa bu tarz durumlar ile karşılaşmışlardır tabi daha biliyorlardır. Geçmiş olsun sık ekim olmasından kaynaklıdır muhtemelen. Takviye olarak finas vs. kullanıyor musun ? Ya da takviye konusunda merkez neler önerdi sen neler düşünüyorsun

sgt doakes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 22 Eylül 2020, 13:35:36 »
Takviye olarak Trichoplus Multivitamin, Avensin Saç bakım serumu ve şampuanı verildi merkezden, sprey ve vitaminin kullanımına 20. gün başlamamı söylediler. Finasterid önerildi ama henüz karar vermedim kullanıp kullanmamak hakkında. Ayrıca Solgar 5mg biotin ve Solgar Saw Paletto kapsül aldım. Onlara da dğer takviyeler ile birlikte başlamayı düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Eylül 2020, 15:06:10 »
Şok dökülmen başlamış dostum hayırlısı
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram