Öncelikle herkese merhaba.
Uzun süredir forumu takip ediyorum ve sonunda bu merkezde ekim işlemimi gerçekleştirmeye karar verdim. Operasyon Nişantaşında bulunan Merkezde gerçekleşti. Sabah 8 gibi merkeze gittim ve merkezin saç nakil sürecini yöneten Ahmet Bey ile görüşerek süreci başlattık. Öncelikle ön çizgi belirlendi, benim talebimle şakak bölgesine biraz daha inildi onun dışında belirlenen çizgi benim de düşündüğüm şekildeydi. Alın çizgisini çok aşağı çekme taraftarı değildim, zaten önceden de alnım dar olmadığından çizgiyi daha aşağı çekip doğallığı bozma taraftarı değildim. Sorasında Ahmet Bey kanalları açtı ve ekip greftlerin alımına başladı. Açıklığım nispeten aç olmasına rağmen genel saç yoğunluğum ile uyumlu olması adına beklediğimden daha yüksek bir greft miktarı alınarak ekim süreci ekip tarafından başlatıldı. Beklediğimden daha zorlu bir süreç olduğunu söylemeliyim. Kanalların açılma işlemi 1 saat, alım işlemi 2 saat ve ekim işlemi de 2 saat sürdü, verilen ara ile birlikte 6 saat kadar bir sürede operasyon tamamlandı. Operasyon sonrası ilk gece uyku açısından biraz zorlu geçse de ağrı sızı olmadan ilk günü tamamladım. Bugün merkezde ilk yıkama işlemim gerçekleştirildi. Verilen ilaç miktarı da beklediğimden çok fazlaydı ne kadar forum üzerinden konuları takip etsem de bu kadar yoğun bir sürece girdiğimin farkında değildim.
Heniz merkezde çekilen fotoğrafları almadım, bir kaç gün içinde iletileceğini söylediler ancak operasyon öncesi ve sonrasında kendim çektiğim fotoğrafları ekliyorum.
Herkese iyi günler dilerim.