Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!  (Okunma sayısı 10311 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!
« Yanıtla #105 : 15 Eylül 2020, 11:55:46 »
7 sayfa hala doğru çekimle resim atamadı doktor bey ya da önceden ekim yaptırdı elinde resim olmadığı için yenisini çekemedi ne diyelim en son nickini kaldırmış.

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #106 : 15 Eylül 2020, 12:59:30 »
Bazen acaba paranoyaklaştık mı diyorum ancak sizler daha tecrübelisiniz. Buraya gelip farklı amaçla konu açanlara bile saygısızlık yapmayalım ki farkımız anlaşılsın. Ben bu şekilde düşünüyorum hintell. Başlık sahibi ne kadar kötü niyetli olursa olsun hakaretin ve aşağılamanın önüne geçmeniz lazım. Ben gerçekten bu işi profosyonel olarak yapan birinin bize faydalı olabileceği eylemine ve iyi niyetine inanmıştım. Sağlık olsun.
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

Portraitpeople

• Full Member
« Yanıtla #107 : 15 Eylül 2020, 13:16:34 »
Detaylı fotoğraf neden yüklenmedi? Konu güven vermiyor. Bazıları linç falan demiş ama alakası bile yok, insanlar fotoğraf bekliyor.
24.02.2020 5411 greft Bnish Hair Wellnes
Dr. Bilgehan Aydın
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12896.45

Finhair 1mg ve Velavit 5000 biotin
6. Aydan itibaren Omega 3 ve D3 vitamini sprey

2.ekim 16.08.2024 Ahmet Tosun
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36217.msg658613#

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #108 : 15 Eylül 2020, 13:24:55 »
7 sayfa hala doğru çekimle resim atamadı doktor bey ya da önceden ekim yaptırdı elinde resim olmadığı için yenisini çekemedi ne diyelim en son nickini kaldırmış.

"ya da önceden ekim yaptırdı elinde resim olmadığı için yenisini çekemedi"

Evet öyle oldu. Bkz;  https://www.amerikanestetik.com.tr/Amerikan-Estetik-Doktor-Fatih-Yildiz.asp

Bkz burada da başka bir foto, saçlar gayet güzel duruyor dördüncü sırada sağda; https://www.estethicavoyage.com/tr/medikal-kadromuz/

Yani buradan çıkarılacak sonuç, şahıs reklam amaçlı buraya gelmiş. Gene de bir iki üye haricinde (kim oldukları belli) çoğumuz gayet kibarca saygı çerçevesi içerisinde yorum yaptık kendisine.

Neyse...

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #109 : 15 Eylül 2020, 13:35:13 »
Bir reklam  yapmasını  bile beceremiyorsunuz   benmi öğrettiyim Size       

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 15 Eylül 2020, 13:40:02 »
Bazen acaba paranoyaklaştık mı diyorum ancak sizler daha tecrübelisiniz. Buraya gelip farklı amaçla konu açanlara bile saygısızlık yapmayalım ki farkımız anlaşılsın. Ben bu şekilde düşünüyorum hintell. Başlık sahibi ne kadar kötü niyetli olursa olsun hakaretin ve aşağılamanın önüne geçmeniz lazım. Ben gerçekten bu işi profosyonel olarak yapan birinin bize faydalı olabileceği eylemine ve iyi niyetine inanmıştım. Sağlık olsun.

Çok haklısınız bazı arkadaşlarda uslup sorunu var ne kadar anlatsam uyarsamda anlamamakta direniyorlar. Herkes yazacaklarını saygılı bir şekilde yazmalı.
Global Moderator

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 15 Eylül 2020, 17:21:20 »
Çok haklısınız bazı arkadaşlarda uslup sorunu var ne kadar anlatsam uyarsamda anlamamakta direniyorlar. Herkes yazacaklarını saygılı bir şekilde yazmalı.

Millet olarak kabayız ve linç etmeyi seviyoruz. Kişi reklam amaçlı gelmiş olsa da daha kibar davranabiliriz. Buradaki insanlar dışarıdaki insanlardan daha eğitimli nispeten, birçoğu da ciddi anlamda bilgili. Avukat, doktor, öğretmen, mühendis, diş hekimi ve birçok alandan eğitimli insanlar var. Saygısız, kaba olmak bize yakışmıyor abilerim, kardeşlerim. Umarım bunu düzeltiriz. Düzeltemeyen olursa bana gelsin, ben Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim, elimden geldiğince yardımcı olurum.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 15 Eylül 2020, 17:25:25 »
benim mesajımı silenler şimdi pişman mı acaba şu an merak ediyorum hiç bir hakaret yoktu sadece yazdığım şey şu ; dr olmuş daha ne doğru dürüst foto yükleyebiliyor ne de reklamını yapabiliyor

Raydonovan

• Full Member
« Yanıtla #113 : 15 Eylül 2020, 18:47:21 »
İsminin başında Dr. titresi taşıyıp, forumda şekil yapmaya kalkıp ifşa olmak da kötü be ya!!!😛

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 15 Eylül 2020, 18:58:12 »
Forum genel olarak düzgün bi usluba sahip bence, tek tük problemler olabilir. Fazla duyar kasmak iyi değil, arkadaş dr. İle almasaymış niki ve daha net foto paylaşsaymış daha iyi olurdu. Saç ekim işi suistimale müsait, kötü örnekler de fazla, o yüzden üyeler reklam vs gibi şeylerde oldukça hassas, iyi birşey bu.

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #115 : 15 Eylül 2020, 19:42:45 »
Adam gerçekten doktor o konuda bir sıkıntı yok, benim konumda Doktor olmadığı halde doktor unvanıyla instagram açıp cerrahi operasyon yapanları ifşaladık inceleyebilirsiniz.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #116 : 15 Eylül 2020, 19:44:57 »
 Burası reklam  yapılacak  bir  yer değil    reklam amaçlı  paylaşım  yapılırsa   gelecek  yorumlar     ona göre  olur  .

Raydonovan

• Full Member
« Yanıtla #117 : 15 Eylül 2020, 19:47:01 »
Adam gerçekten doktor o konuda bir sıkıntı yok, benim konumda Doktor olmadığı halde doktor unvanıyla instagram açıp cerrahi operasyon yapanları ifşaladık inceleyebilirsiniz.
Öyle görünüyor, Dr kendisi, tam olarak da bunu söylüyorum, neden kendisini bu duruma düşüyor. Neyse çok da önemli değil, forumun herkesin istediği gibi fink atabileceği bi yer olmadığı kanıtlanmış oldu tekrar

Zobizeretta

• Full Member
« Yanıtla #118 : 16 Eylül 2020, 12:23:58 »
Ee ne oldu paylaşım? Gelmedi

Facebook Twitter Instagram