Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!  (Okunma sayısı 10328 defa)

MURAT K.

• Sr. Member
Ynt: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!
« Yanıtla #60 : 09 Eylül 2020, 16:51:32 »
Yahu arkadaş bir konuda da millet birbirine laf sokmayiversin 😂 Her neyse, hocam (gerçekten doktor olduğunuzu varsayarak hocam diyorum) size uzmanlığınız sorulmuş, dahiliye, nöroloji vs. Malum medikal estetik doktoru diye bir şey yok ama evet bakanlık bir dönem dediğiniz gibi böyle bir sertifika programı sundu kısa süreliğine ve büyük oranda pratisyen hekimler faydalanmıştı bundan. 

Foto paylaşım konusundada genel yaygın prosedür şu şekilde, ekim öncesi tepe, ön ve donör fotoları, ekim sonrası aynı şekilde, daha sonra ise sırasıyla kabuk dökümü sonrası, şok sonrası, 90, 120, 150, 180 şeklinde en az 8 aylık fotolarınızı paylaşırsanız biz de sürece hakim oluruz. Bir de biotin konusunda katılmıyorum bence 5bin bile çok ama herkesin kendi tercihi. Bu arada ekiminiz hayırlı olsun umarım sonucu güzel olur.

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 09 Eylül 2020, 17:23:40 »
Yine nezaketten uzak ve sadece yorum yapmak için yorum yapan 2 tane yıldızlı eski üyemiz var. Okurken kimler olduğunu hemen anlamışsınızdır zaten. Fatih bey verdiğiniz faydalı bilgiler için teşekkürler. Ben şahsen minox. Ve biotin ile alakalı yorumlarınızı oldukça faydalı buldum. Etken madde aynı olsa da ilacın menşei in farklı olması alınabilecek verimi etkileyeceği konusundaki fikrinizi daha önce farklı kişilerden de duymuştum. Süreci daha sağlıklı takip edebilmek için daha özenli fotoğraf alabilirsek harika olur. Kolay gelsin
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 09 Eylül 2020, 22:32:34 »
Burda inandığım birsey var. Saç ekimi kadar sonrası sürecin önemi.  %50 işlem %50 işlem sonrası süreç.  Umarım soru soranlara yardimci oluruz
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 22:56:29 Gönderen: dr. FATIH YILDIZ »

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 09 Eylül 2020, 22:37:32 »
Yahu arkadaş bir konuda da millet birbirine laf sokmayiversin 😂 Her neyse, hocam (gerçekten doktor olduğunuzu varsayarak hocam diyorum) size uzmanlığınız sorulmuş, dahiliye, nöroloji vs. Malum medikal estetik doktoru diye bir şey yok ama evet bakanlık bir dönem dediğiniz gibi böyle bir sertifika programı sundu kısa süreliğine ve büyük oranda pratisyen hekimler faydalanmıştı bundan. 

Foto paylaşım konusundada genel yaygın prosedür şu şekilde, ekim öncesi tepe, ön ve donör fotoları, ekim sonrası aynı şekilde, daha sonra ise sırasıyla kabuk dökümü sonrası, şok sonrası, 90, 120, 150, 180 şeklinde en az 8 aylık fotolarınızı paylaşırsanız biz de sürece hakim oluruz. Bir de biotin konusunda katılmıyorum bence 5bin bile çok ama herkesin kendi tercihi. Bu arada ekiminiz hayırlı olsun umarım sonucu güzel olur.

Dedigim gibi ekim sonrası dinlenmeden ötürü internetten takılınca kesfettim burayı. Empati kurmak isterim genel olarak hastalarimla da. Burası o noktada fikir vermesi açısından yararlı... bilgilendirme için ayrıca teşekkürler

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 09 Eylül 2020, 22:39:59 »
Ağzımi bozmak istemezdim ama cidden ülkede sac sorunundan çok beyinsizlik daha büyük sıkıntı.. küstah küstah yorumlar zeka kırıntısı içermeyen hakaretler.. burda inandığım birsey var. Saç ekimi kadar sonrası sürecin önemi.  %50 işlem %50 işlem sonrası süreç.  Adam gibi soru soranlara amacım sadece yardimci olmaktı empati kurup ama beyinsiz çok maalesef.. kişisel instagram adresimi de verdim ki belki özel soru sormak isteyen çıkabilir.  Yukarda bir gerizekali tiye almak için traşlı daha verimli öğretmediler mi diye alay ediyor.. tek kelime ile gerizekalica bir yoruma ne yazayim Allah aşkına.. gidiyorum bu siteden. Bir anlayışla yorum tam siz olduğunuz için içimden geçenleri size döktüm.. kusura bakmayin lütfen .maksadım kimseyi küçümsemek değil had bildirmek sadece

Bir doktora yakışmayan sözler sarfetmişsiniz ,ileti geçmişlerine baktım bunları yazmanızı gerektirecek her hangi bir şey göremedim.
her yazılanı forum ahalisinin geneline mal edecekseniz bence hiç durmayın artık yazmayın .
forum kültürünü bilmediğiniz şu yazdıklarınızdan belli oluyor.
Hoşçakalın size.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #65 : 09 Eylül 2020, 22:50:43 »
Ağzımi bozmak istemezdim ama cidden ülkede sac sorunundan çok beyinsizlik daha büyük sıkıntı.. küstah küstah yorumlar zeka kırıntısı içermeyen hakaretler.. burda inandığım birsey var. Saç ekimi kadar sonrası sürecin önemi.  %50 işlem %50 işlem sonrası süreç.  Adam gibi soru soranlara amacım sadece yardimci olmaktı empati kurup ama beyinsiz çok maalesef.. kişisel instagram adresimi de verdim ki belki özel soru sormak isteyen çıkabilir.  Yukarda bir gerizekali tiye almak için traşlı daha verimli öğretmediler mi diye alay ediyor.. tek kelime ile gerizekalica bir yoruma ne yazayim Allah aşkına.. gidiyorum bu siteden. Bir anlayışla yorum tam siz olduğunuz için içimden geçenleri size döktüm.. kusura bakmayin lütfen .maksadım kimseyi küçümsemek değil had bildirmek sadece
    olumlu  olumsuz  yorumlar ola bilir gelip  buraya paylaşım  yapıyorsunuz   sonrada  olumsuz yorum yapılınca   
Beyinsiz küstah  oluyor insanlar  amacınız insanlara  yardım etmekmi   yoksa   reklam yapmakmi   kusura bakma  bu saç  ekim sektör   olan yalan dolan hiç bir sektörde  yoktur   insanlara yardım edecem  falan  filan hikaye.  Forumda    gerekli  tüm  bilgiler  var     zaten .

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 09 Eylül 2020, 23:12:26 »
    olumlu  olumsuz  yorumlar ola bilir gelip  buraya paylaşım  yapıyorsunuz   sonrada  olumsuz yorum yapılınca   
Beyinsiz küstah  oluyor insanlar  amacınız insanlara  yardım etmekmi   yoksa   reklam yapmakmi   kusura bakma  bu saç  ekim sektör   olan yalan dolan hiç bir sektörde  yoktur   insanlara yardım edecem  falan  filan hikaye.  Forumda    gerekli  tüm  bilgiler  var     zaten .
Aynen bir de savunanlar olmuş biotin tavsiye etti  10 binlik onu zaten herkes tavsiye ediyor.Detayli fotoğraf istenildi atılmadı bir de forum üyelerine hakaret ediyor ve reklam deyince biz suçlu oluyoruz :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 10 Eylül 2020, 00:56:07 »
Burda inandığım birsey var. Saç ekimi kadar sonrası sürecin önemi.  %50 işlem %50 işlem sonrası süreç.  Umarım soru soranlara yardimci oluruz

Ekim sonrası süreç için şahsen ben xpecia hariç başka bişe kullanmıyorum, bir de Ekim öncesi kan değerlerimi ölçtürdüm b12 düşük çıktı dr. 1 kutu b12 yazdı kullandım düzelmişti en son. 5-6 ay oldu tabi.
Ekim sonrası kan değerlerime baktıramadım salgın yüzünden , şimdi tekrar başladım b12 ye ama 2 günde 1 alıyorum.
Sizce nasıl?
Bu ara da imzam da konum mevcut hocam boş bi zamanınız da bakarsanız sevinirim.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 10 Eylül 2020, 01:01:50 »
Ekim sonrası süreç için şahsen ben xpecia hariç başka bişe kullanmıyorum, bir de Ekim öncesi kan değerlerimi ölçtürdüm b12 düşük çıktı dr. 1 kutu b12 yazdı kullandım düzelmişti en son. 5-6 ay oldu tabi.
Ekim sonrası kan değerlerime baktıramadım salgın yüzünden , şimdi tekrar başladım b12 ye ama 2 günde 1 alıyorum.
Sizce nasıl?
Bu ara da imzam da konum mevcut hocam boş bi zamanınız da bakarsanız sevinirim.

Xpecia’nın etkisi oldu mu hiç hocam?

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #69 : 10 Eylül 2020, 01:34:25 »
Aynen bir de savunanlar olmuş biotin tavsiye etti  10 binlik onu zaten herkes tavsiye ediyor.Detayli fotoğraf istenildi atılmadı bir de forum üyelerine hakaret ediyor ve reklam deyince biz suçlu oluyoruz :)
Abe 10 binlik biotin böbreklere zararı çok olmaz mı? Ben 5000 kulladım böbreklerim ağırıyordu.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #70 : 10 Eylül 2020, 01:35:27 »
bende dedim şimdi hoca der saç ekimi başarılı geçerde forumda bir kaç arkadaşa yüzde 90 indirim yapacağım, ne de olsa hep yabancı turistler var bir kaç Türk’e faydam dokunur :)
indirim yok mu hocam? Forumdaki arkadaşlara bir kıyak yapın.

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 10 Eylül 2020, 01:39:11 »

ekim sonrası süreç dediğiniz 2 gün.buda sizin sorumluluğunuz altında.
hastanızı 2 günlüğüne motive edemiyorsanız bu sizin suçunuz.ekim başarısız oldu çünkü kişi ekim sonrası süreçte hatalar yaptı vs bunlar başarısız saç ekimi merkezlerinin bahaneleri.böyle bir şey yok burda herkes hatalı işlem yapan saç ekimi merkezleri yüzünden  saç ekimi doktoru oldu mübarek.böyle bir şey söz konusu dahi bile olamaz.yüzde 50 ekim merkezi yüzde 50 kişinin kendi süreç sonrası hataları falan yemezler hocam.

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #72 : 10 Eylül 2020, 01:51:34 »
Hocam ben 1 hafta önce ekim yaptırdım. Günlük 1 paket sigara içerdim normalde ama ekim öncesi 1 hafta kala günde 3 5 adete düşürdüm şu anda 6-7 tane içiyorum günde sizce nasıl bir etkisi olur? Sigara konusunda çok bilgi kirliliği var açıkçası detaylı bi aydınlatırsanız çok sevinirim

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #73 : 10 Eylül 2020, 07:28:33 »
Rica ediyorum paylaşımlara ve bilgilendirmeye devam edin. Bırakın ağzı olan konuşsun. Dışardan bakınca kimin ne olduğu gayet net anlaşılıyor hiç kuşkunuz olmasın. Kendi ekiminizi paylaşıyorsunuz. Reklam amaçlı olsun veya olmasın bu ilginç bir konu ve bunu paylaşmak en doğal HAKKINIZ. Bırakın kendi akılsızlıklarında boğulsunlar...

Dökülme şekliniz garip geldi bana daha önce saç ekim hikayeniz var mı

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 10 Eylül 2020, 08:02:33 »
Öncelikle yukarıda size ogretmediler mı yazan arkadaşın üslubu çok yanlış olmuş , saygısızlık içeriyor doğru . Ama sizde inanın üzerine sivamissiniz ... Hakaret vs içeren laflar etmişsiniz. Bu arada ekimin yüzde ellisi Ekim sonrasi bakım süreci lafına katılmıyorum ...  Belki bu oran 95-5 olabilir .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram