Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!  (Okunma sayısı 10313 defa)

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
Ynt: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!
« Yanıtla #90 : 11 Eylül 2020, 03:19:51 »
Doktor bey ekiminiz öncelikle hayırlı olsun. Sigara ile saç ekimi arasında nasıl bir ilişki var acaba. Bilimsel  kanıtlanmış akademik bir bilgi var mı? %30 unu nasıl kurtayıror. Bu hipoteze göre sigara içenlerde yüzde %30 luk  kayıp mı oluyor?

Su an hastalar üzerinde sigaranin etkisine dair veri topluyoruz.eger yeterli vaka sayısına ulaşırsak uluslararasi yayin yapacağız. Fakat sac ekimi biliyorsunuz.1 sene beklemek gerek sonuca dair yorum için. Bu da her vaka için 1 sene beklemek gerektirir.ama su ana kadarki gozlemlerime dayanarak bu oranlari verdim.. rakam degil mantığını anlatmak adina su an istifade edebilirsiniz

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 11 Eylül 2020, 08:58:54 »
Doktor bey Almanyanın hangi şehrinde ekim merkezi açtınız veya açacaksınız, merkezin ismi bellimi mahsuru yoksa.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 11 Eylül 2020, 10:02:17 »
Xpecia kullanmayı düşünüyorum hocam. Ancak uzun süreli kullanımda etkisinin yok olduğunu söyleyenler var. Sizin fikrinizi almak isterim.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 11 Eylül 2020, 10:28:46 »
Sigara içenlerde yüzde 30 fire olduğuna inanmıyorum, zira hiç içmeyende tek tel çıkmazken fosur fosur içen başarılı sonuç alabiliyor. Daha çok kök kalitesi ve bünye ile ilgili.
Bu tip konularda böyle rakam falan vermek kafa karıştırır, yüzde 30 dediyseniz kanıtla demeniz lazım, yayın vs bakarız scholardan.
Tecrübesiz arkadaşların kafası karışır.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 11 Eylül 2020, 10:54:02 »
Su an hastalar üzerinde sigaranin etkisine dair veri topluyoruz.eger yeterli vaka sayısına ulaşırsak uluslararasi yayin yapacağız. Fakat sac ekimi biliyorsunuz.1 sene beklemek gerek sonuca dair yorum için. Bu da her vaka için 1 sene beklemek gerektirir.ama su ana kadarki gozlemlerime dayanarak bu oranlari verdim.. rakam degil mantığını anlatmak adina su an istifade edebilirsiniz

Minox ve finasterid harici piyasada beğendiğiniz başka bir etken madde içeren  ürün var mı ?

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 11 Eylül 2020, 11:00:57 »
Xpecia’nın etkisi oldu mu hiç hocam?

Selam hocam açıkcası ben biraz olsun olduğunu düşünüyorum , vertex bölgenin alt kısmında gelişme gözlemledim denebilir.
Size konumda paylaştığım şu linki bırakayım, 60. Gün fotolarını atmıştım paylaştığım fotoların en alt kısmında saçımın bahsettigim kısmını yuvarlak içine aldım görebilirsiniz , ora da bi yoğunlaşma olduğunu düşünüyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14777.165

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 11 Eylül 2020, 11:41:09 »
Selam hocam açıkcası ben biraz olsun olduğunu düşünüyorum , vertex bölgenin alt kısmında gelişme gözlemledim denebilir.
Size konumda paylaştığım şu linki bırakayım, 60. Gün fotolarını atmıştım paylaştığım fotoların en alt kısmında saçımın bahsettigim kısmını yuvarlak içine aldım görebilirsiniz , ora da bi yoğunlaşma olduğunu düşünüyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14777.165

Merhaba hocam, cevabınız için teşekkür ederim. Kalınlaşma veya renk anlamında bir fark gördünüz mü?

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 11 Eylül 2020, 15:25:59 »
Merhaba hocam, cevabınız için teşekkür ederim. Kalınlaşma veya renk anlamında bir fark gördünüz mü?

renk anlamın da bir fark göremedim hocam hiç bi fark yok. ama dedigim gibi işaretli alan yanı vertexin alt kısmı seyrekleşmiş bir sekılde aşağıya ınıyodu sankı orada bı yogunluk oldu. kalınlaştırmıs olabilir bu yüzden.

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #98 : 11 Eylül 2020, 15:36:59 »
Ilk 48 saat en önemli. Yaralarin iyileşmesi böylece köklerin oturması için en kritik süreç.  Yara epitelizasyonu 48 saat çünkü.  Ilk 10 gün ilk 1 ay ilk 3 ay ilk 6 ay ... şeklinde önem süreci devam eder ..o yüzden sigara ne kadar az  o kadar iyi. Ben tecrübelerime dayanarak 2 kez de saç ektirmis biri olarak sigaranin %30 fire verdiğini düşünüyorum minimum. Ama şuda var.  Yarı yarıya indirenlerde de sanki hiç içmemiş gibi sonuca etki ettigini tecrübe ettim.o yüzden 1 paketten 5-6 ya inmiş olmak gayet güzel. Tabi en güzeli hiç içmemek özellkle ilk 3 ay

Teşekkürler cevabınız için hocam

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #99 : 13 Eylül 2020, 15:50:21 »
Doktor bey Almanyanın hangi şehrinde ekim merkezi açtınız veya açacaksınız, merkezin ismi bellimi mahsuru yoksa.

Hannoverde.. karantina nedenli su an izinleri bekliyoruz maalesef

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #100 : 13 Eylül 2020, 15:51:05 »
Sigara içenlerde yüzde 30 fire olduğuna inanmıyorum, zira hiç içmeyende tek tel çıkmazken fosur fosur içen başarılı sonuç alabiliyor. Daha çok kök kalitesi ve bünye ile ilgili.
Bu tip konularda böyle rakam falan vermek kafa karıştırır, yüzde 30 dediyseniz kanıtla demeniz lazım, yayın vs bakarız scholardan.
Tecrübesiz arkadaşların kafası karışır.

Ok. İcmeye devam lütfen

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 15 Eylül 2020, 01:50:41 »
Nickinizi neden değiştirdiniz ?
Paylaşımlara devam edecek misiniz?

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 15 Eylül 2020, 01:53:04 »
Üyelik isminizi neden değiştirdiniz?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #103 : 15 Eylül 2020, 02:17:39 »
 Bu saç  ekim sektör  olan yalan dolan  hiç bir sektör  yok  ..

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 15 Eylül 2020, 09:41:23 »
Hiç güvem vermedi

Facebook Twitter Instagram