Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!  (Okunma sayısı 10312 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!
« Yanıtla #75 : 10 Eylül 2020, 12:57:28 »
Rica ediyorum paylaşımlara ve bilgilendirmeye devam edin. Bırakın ağzı olan konuşsun. Dışardan bakınca kimin ne olduğu gayet net anlaşılıyor hiç kuşkunuz olmasın. Kendi ekiminizi paylaşıyorsunuz. Reklam amaçlı olsun veya olmasın bu ilginç bir konu ve bunu paylaşmak en doğal HAKKINIZ. Bırakın kendi akılsızlıklarında boğulsunlar...

Dökülme şekliniz garip geldi bana daha önce saç ekim hikayeniz var mı
Doktor beyin elemanısın herhalde, kendi aklını kendine sakla istersen. Sen zaten akıl fazlalığında boğuluyorsun, fışkırıyor. Bundan sonra sana soralım ne yazacağımızı ondan sonra buraya  yazalım istersen. Sen bir kere forum üyelerine saygıyı öğren. Burda doktor beye kimse saygısızlık yapmadı sadece birçok reklam amaçlı paylaşım olduğu için onada sorular yöneltildi. Sen kendi yorumunu ekle başkalarına laf atma.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 10 Eylül 2020, 13:10:35 »
Rica ediyorum paylaşımlara ve bilgilendirmeye devam edin. Bırakın ağzı olan konuşsun. Dışardan bakınca kimin ne olduğu gayet net anlaşılıyor hiç kuşkunuz olmasın. Kendi ekiminizi paylaşıyorsunuz. Reklam amaçlı olsun veya olmasın bu ilginç bir konu ve bunu paylaşmak en doğal HAKKINIZ. Bırakın kendi akılsızlıklarında boğulsunlar...

Foruma ne gibi bir katkınız oluyor öğrenmek istedim doğrusu.Bu nasıl bir üslup bu forumda reklam için giren yüzlerce insan var ayrıca detaylı foto birçok kez istenmesine rağmen atılmadı.Ekim için verilen tavsiyeler bildiklerimizden öte değil ayriyeten tavsiye edilen ilaçlar hepimizin malumu :) Tedavilere ve ekime iliskin bilgi paylaşılırsa zevkle okuruz ama bu konuda ben böyle bir şey göremedim.Doktor beyle kişisel bir sorunum yok eğer işini hakkiyla yapıyorsa inşallah karşılığını da alır lakin böyle bir konu açıp devamında güncel foto vs atılmaması reklam mı yapılıyor demeye itiyor bizi
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 10 Eylül 2020, 13:14:49 »
Evet öncelikle tartışmaları bir kenara bırakalım doktor beye de ilk konu açıldığında rica ettiğimiz gibi diğer konularda olduğu gibi detaylı resim paylaşımı gerekiyor saç ekimini net olarak görmemiz fikir sahibi olmamız açısından kendiside saç ekip hastalarının resimlerinin nasıl çekilmesi gereken bir doktor olduğu için nasış resimler paylaşılması gerektiğini biliyordur zaten.
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #78 : 10 Eylül 2020, 13:20:08 »
Evet öncelikle tartışmaları bir kenara bırakalım doktor beye de ilk konu açıldığında rica ettiğimiz gibi diğer konularda olduğu gibi detaylı resim paylaşımı gerekiyor saç ekimini net olarak görmemiz fikir sahibi olmamız açısından kendiside saç ekip hastalarının resimlerinin nasıl çekilmesi gereken bir doktor olduğu için nasış resimler paylaşılması gerektiğini biliyordur zaten.
dostum  sen bu paylaşımdan ne anladın  ben  ve bir çok kişi  hiç birşey anlamadık   bildiğimiz  şeyler  Prp biotin  falan filan  boş  beleş    bir paylaşım  .

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 10 Eylül 2020, 13:23:43 »
dostum  sen bu paylaşımdan ne anladın  ben  ve bir çok kişi  hiç birşey anlamadık   bildiğimiz  şeyler  Prp biotin  falan filan  boş  beleş    bir paylaşım  .
Dedigi iki sey var dedigin gibi. Prp ve biotin.
Prp nin hicbir ise yaramadigini sagir sultan biliyor, para tuzagi. Koray hocaya da sordum emin oldum.
Biotin de ayni sekilde 10000 de alsan sac cikisina cok etki etmeyecektir.
%50 ekim 50% sonrasi cok sacma. Ekilenler dogru ekildi mi tepe ustu 6 ay yatsan da cikan cikiyor.
Bu resmen sorumlulugu karsi tarafa atmak
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 10 Eylül 2020, 13:29:07 »

E tamam bende anlamadık detaylı foto atın lütfen doktor bey diyorum:)
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #81 : 10 Eylül 2020, 13:30:54 »
 😂😂

karsuz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 10 Eylül 2020, 17:49:19 »
Saç ekimi doktoru diye tıpta bir branş olduğunu bilmiyordum

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 10 Eylül 2020, 19:40:33 »
Öncelikle yukarıda size ogretmediler mı yazan arkadaşın üslubu çok yanlış olmuş , saygısızlık içeriyor doğru . Ama sizde inanın üzerine sivamissiniz ... Hakaret vs içeren laflar etmişsiniz. Bu arada ekimin yüzde ellisi Ekim sonrasi bakım süreci lafına katılmıyorum ...  Belki bu oran 95-5 olabilir .

+1

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #84 : 10 Eylül 2020, 22:03:09 »
Sigara ekimin %30 unu kurtarir.. şekersiz ve glutensiz beslenmenin yarari olduguna dair bilimsel veri yok. Yoruma dayali olabilir.ama beslenme şeklinde biotinden zengin besinler önemli.  Yumurta sarisi mesela biotin deposu..sekeri birakmaktan ziyade biotin çinko zengin beslenmeye önem vermek daha akillica olacaktir
Doktor bey ekiminiz öncelikle hayırlı olsun. Sigara ile saç ekimi arasında nasıl bir ilişki var acaba. Bilimsel  kanıtlanmış akademik bir bilgi var mı? %30 unu nasıl kurtayıror. Bu hipoteze göre sigara içenlerde yüzde %30 luk  kayıp mı oluyor?

korkuları olan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #85 : 10 Eylül 2020, 22:19:51 »
Dedigi iki sey var dedigin gibi. Prp ve biotin.
Prp nin hicbir ise yaramadigini sagir sultan biliyor, para tuzagi. Koray hocaya da sordum emin oldum.
Biotin de ayni sekilde 10000 de alsan sac cikisina cok etki etmeyecektir.
%50 ekim 50% sonrasi cok sacma. Ekilenler dogru ekildi mi tepe ustu 6 ay yatsan da cikan cikiyor.
Bu resmen sorumlulugu karsi tarafa atmak

Biotin ise yaramıyor mu ustam ya , Ben prpninde biotininde ise yarıcagına inaniyordum. Az olsa etkisi vardır diye biliyordm arastırmalarımda ancak biotinin hic etkisi yok demisiniz gercekten öyle mi?

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #86 : 11 Eylül 2020, 03:03:54 »
ekim sonrası süreç dediğiniz 2 gün.buda sizin sorumluluğunuz altında.
hastanızı 2 günlüğüne motive edemiyorsanız bu sizin suçunuz.ekim başarısız oldu çünkü kişi ekim sonrası süreçte hatalar yaptı vs bunlar başarısız saç ekimi merkezlerinin bahaneleri.böyle bir şey yok burda herkes hatalı işlem yapan saç ekimi merkezleri yüzünden  saç ekimi doktoru oldu mübarek.böyle bir şey söz konusu dahi bile olamaz.yüzde 50 ekim merkezi yüzde 50 kişinin kendi süreç sonrası hataları falan yemezler hocam.

Ekim sonrası süreç 15 aydır. Minumum 9ay

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #87 : 11 Eylül 2020, 03:09:40 »
Hocam ben 1 hafta önce ekim yaptırdım. Günlük 1 paket sigara içerdim normalde ama ekim öncesi 1 hafta kala günde 3 5 adete düşürdüm şu anda 6-7 tane içiyorum günde sizce nasıl bir etkisi olur? Sigara konusunda çok bilgi kirliliği var açıkçası detaylı bi aydınlatırsanız çok sevinirim

Ilk 48 saat en önemli. Yaralarin iyileşmesi böylece köklerin oturması için en kritik süreç.  Yara epitelizasyonu 48 saat çünkü.  Ilk 10 gün ilk 1 ay ilk 3 ay ilk 6 ay ... şeklinde önem süreci devam eder ..o yüzden sigara ne kadar az  o kadar iyi. Ben tecrübelerime dayanarak 2 kez de saç ektirmis biri olarak sigaranin %30 fire verdiğini düşünüyorum minimum. Ama şuda var.  Yarı yarıya indirenlerde de sanki hiç içmemiş gibi sonuca etki ettigini tecrübe ettim.o yüzden 1 paketten 5-6 ya inmiş olmak gayet güzel. Tabi en güzeli hiç içmemek özellkle ilk 3 ay

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #88 : 11 Eylül 2020, 03:12:08 »

Teşekkürler pozitif yorumunuz için.. evet 7 yıl önce ilk ekimi yaptirfim.1 cm kadar ön hat.. golfler son 1 sene iyice açıldı tras olmayı göze alamayinca aralara DHI ile ekim yaptirdim..

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #89 : 11 Eylül 2020, 03:12:50 »
Ekim sonrası süreç için şahsen ben xpecia hariç başka bişe kullanmıyorum, bir de Ekim öncesi kan değerlerimi ölçtürdüm b12 düşük çıktı dr. 1 kutu b12 yazdı kullandım düzelmişti en son. 5-6 ay oldu tabi.
Ekim sonrası kan değerlerime baktıramadım salgın yüzünden , şimdi tekrar başladım b12 ye ama 2 günde 1 alıyorum.
Sizce nasıl?
Bu ara da imzam da konum mevcut hocam boş bi zamanınız da bakarsanız sevinirim.

Gayet güzel

Facebook Twitter Instagram