Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!  (Okunma sayısı 10331 defa)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ynt: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!
« Yanıtla #46 : 09 Eylül 2020, 01:47:19 »
Saglik bakanligi danistay karari ile sadece 3 uzmanlik dalina sac ekim yetkisi verdi.plastik cerra, dermatolog ve medikal estetik sertifikali doktorlar.

Medikal estetik doktoruyum
Çapa tıp fakuktesi 2011 mezunu

Bu 3 meslek sahibi olmayıp bu işi yapanlar var, o nasıl oluyor hocam?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 09 Eylül 2020, 07:55:33 »
DHI tekniği ile ekibime yaptırdım. Ben normalde safir ile kanal açıyorum işlemlerde..

Alımda mikromotor ile fue
Kanal safir
Ekim one by one

Organ nakli solusyonu ve soğuk zincire dikkat ediyorum greftler  disarda beklerken. Bekleme solüsyonuna amerikan menşeli kök hücre mezoterapi ekletiyorum..

Teşekkür ederim doktor bey
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 09 Eylül 2020, 08:07:50 »
Roaccutane kullanmanın saç ekimine zararı var mı fatih bey

Var.. öncesi 1 hafta sonrası 2 haftaya kadar kullanmamayi öneririm. Cildin iyileşmesini geciktirerek köklerin tutulumuna negatif etki eder

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 09 Eylül 2020, 08:09:16 »

Bu 3 meslek sahibi olmayıp bu işi yapanlar var, o nasıl oluyor hocam?

Istanbulda 1500 klinik var.  20 sinde bizzat doktor bu isi yapiyor. Geri kalanı merdiven altı.  Devlet sıcak para girişi için göz yumuyor. Denetleme sıfır..marangozu bile var sektörde

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #50 : 09 Eylül 2020, 08:37:19 »
Istanbulda 1500 klinik var.  20 sinde bizzat doktor bu isi yapiyor. Geri kalanı merdiven altı.  Devlet sıcak para girişi için göz yumuyor. Denetleme sıfır..marangozu bile var sektörde
bende dedim şimdi hoca der saç ekimi başarılı geçerde forumda bir kaç arkadaşa yüzde 90 indirim yapacağım, ne de olsa hep yabancı turistler var bir kaç Türk’e faydam dokunur :)

AddisAbabaBelediyeBaskani

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 09 Eylül 2020, 09:22:26 »
Saglik bakanligi danistay karari ile sadece 3 uzmanlik dalina sac ekim yetkisi verdi.plastik cerra, dermatolog ve medikal estetik sertifikali doktorlar.

Medikal estetik doktoruyum
Çapa tıp fakuktesi 2011 mezunu

Bildiğim kadarıyla “medikal estetik” sağlık bakanlığı tarafından kabul edilen bir uzmanlık alanı değil. Zaten medikal estetik de iki haftalık kurs neticesinde alınan kurs katılım sertifikası.

Bence doğru cümle, “iki uzmanlık alanı ve medikal estetik sertifikası alan doktorlar” olmalıydı.

Hoş ülkemizde her şeyde olduğu gibi bu da kağıt üstünde kalıyor. Kaç tane klinikte hekim tarafından planlama, çıkarma ve yerleştirme işlemi yapılıyor ki?!

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 09 Eylül 2020, 09:34:15 »
Bildiğim kadarıyla “medikal estetik” sağlık bakanlığı tarafından kabul edilen bir uzmanlık alanı değil. Zaten medikal estetik de iki haftalık kurs neticesinde alınan kurs katılım sertifikası.

Bence doğru cümle, “iki uzmanlık alanı ve medikal estetik sertifikası alan doktorlar” olmalıydı.

Hoş ülkemizde her şeyde olduğu gibi bu da kağıt üstünde kalıyor. Kaç tane klinikte hekim tarafından planlama, çıkarma ve yerleştirme işlemi yapılıyor ki?!

Bahsettiginiz sey estetisyenlik sertfikiasi.. Onu kuaforler aliyor3. bakanlik bir dönem doktorlara botox dolgu sacekimi yapabileceklerine dair yetki sertfikasi vardi.benim bahsettigim de bu

AddisAbabaBelediyeBaskani

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 09 Eylül 2020, 10:13:01 »
Bahsettiginiz sey estetisyenlik sertfikiasi.. Onu kuaforler aliyor3. bakanlik bir dönem doktorlara botox dolgu sacekimi yapabileceklerine dair yetki sertfikasi vardi.benim bahsettigim de bu

“ bakanlik bir dönem doktorlara botox dolgu sacekimi yapabileceklerine dair yetki sertfikasi vardi”

Benim bahsettiğim de buydu zaten. 3 uzmanlık demişsiniz ama bu bir uzmanlık alanı değil. İnsanlar “saç ekiminin de bir uzmanlık alanı varmış, adı da ‘medikal estetik’ “miş diye düşünecekler .

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 09 Eylül 2020, 10:54:01 »
“ bakanlik bir dönem doktorlara botox dolgu sacekimi yapabileceklerine dair yetki sertfikasi vardi”

Benim bahsettiğim de buydu zaten. 3 uzmanlık demişsiniz ama bu bir uzmanlık alanı değil. İnsanlar “saç ekiminin de bir uzmanlık alanı varmış, adı da ‘medikal estetik’ “miş diye düşünecekler .

Şahsen ben böyle düşündüm. Bir de ben beyefendinin mesleğini sorunca bazıları güya dalga geçti, şimdi silmişler yorumlarını. Hâlbuki Türkçe yazıyorum, anlaşılmayacak bir şey yok.

fthfth

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 09 Eylül 2020, 10:58:09 »
Merhabalar. Yıllardır bu sektörde çalışıp kendime de saç ektirince saç ektirmeyi düşünenlerin psikolojisini endişesini anlamak ve bir nebzede olsa yardımcı olmak için burdayım.. Planlamamızı kendimiz yaptık tabiki:)

DR. FATİH YILDIZ
instagram @dr.fth

Hayırlı olsun. Bu da benim 8 aylık serüven hocam.  8)

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 09 Eylül 2020, 11:56:06 »
Hayırlı olsun. Bu da benim 8 aylık serüven hocam.  8)

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

Gayet iyi. Kanallarin dağılımı ilginç gözükse de sonuç basarili.. güle güle kullanın:)

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 09 Eylül 2020, 12:28:09 »
adam gelmiş burda faydalı bılgıler verıcek belkı hemen saldırıya gecmıssınız ha bıre laf sokmaya calısıyorsunuz. Laf sokacağınıza faydalanın işte adamdan. Hangı doktor buraya gelıp sımdıye kadar sıze bılgı verdı. Valla enteresan bır mılletız

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 09 Eylül 2020, 15:38:36 »
adam gelmiş burda faydalı bılgıler verıcek belkı hemen saldırıya gecmıssınız ha bıre laf sokmaya calısıyorsunuz. Laf sokacağınıza faydalanın işte adamdan. Hangı doktor buraya gelıp sımdıye kadar sıze bılgı verdı. Valla enteresan bır mılletız

Haklısınız hocam, linç kültürünü seviyoruz milletçe.

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #59 : 09 Eylül 2020, 15:58:17 »
Doktor bey size kısa saç ile ekim yapmanın daha verimli olduğunu öğretmediler mi kursta?

Öğretmemişler anlaşılan ki ekiyor
Size öğretmişler heralde siz ekersiniz saçları artık

Facebook Twitter Instagram