Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!  (Okunma sayısı 10316 defa)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ynt: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!
« Yanıtla #31 : 08 Eylül 2020, 14:49:01 »
Başlıkta yazıyor :)

Hocam, tıp fakültesinde “saç ekimi” diye bir bölüm yok ya hani, aslî mesleğini sordum bu yüzden.
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 16:44:08 Gönderen: Mutsuz Hasta »

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 08 Eylül 2020, 15:37:39 »
Hocam, tıp fakültesinde “saç ekimi” diye bir bölüm yok ya hani hocam, aslî mesleğini sordum bu yüzden.

+1

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 08 Eylül 2020, 19:03:46 »
Hayırlı olsun doktor bey ekiminiz umarım başarılı sonuç alırsınız ama resimler pek anlaşılır değil

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #34 : 08 Eylül 2020, 19:11:29 »
Bu paylaşım  hiç  birşey anlamadım 

trkaantr1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 08 Eylül 2020, 21:11:45 »
Minoxidil eğer tansiyon probleminiz varsa zaten önermiyoruz.. ancak 5 puf değil de 2 puf ile sıkıntı olmuyorsa 1.aydan baslamanizi öneririm.  Ben çok nadir hastama finansterid baslattim. Bütün hastalarima biotin günlük dozu 10.000 olacak şekilde kullandirtiyorum. 6-9ay minumum.. siz de biotin kullanın yeterli olacaktır.  Güvenebileceginiz yerden de prp yaptirin birkaç seans.istanbulda iseniz usa menseli bir marka mezoterapi ürünü var. Onu şiddetle birkaç seans tavsiye ederim.
Hocam bir sorum daha var :) , ben şeker,sigara,alkol,gluten kullanmıyorum hiç bir şekilde yaklaşık 3 aydır şeker ve gluten agzıma sürmedim diyebilirim.Ekim sonrası saç sağlığına yararı olur mu ? 3 seans prp de yaptiracağim.Genel olarak beslenme düzenimizin etkisi nedir ?

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 08 Eylül 2020, 21:28:11 »
Mesleğiniz nedir?

Medikal estetik doktoru

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 08 Eylül 2020, 21:29:56 »
biotin olarak hangi markayi tavsiye edersiniz

Abd menşeli 2 marka var
Solgar ve spring walley
Solgarin maalesef 5000 lik var.gunde 2 kez.
Spring valley kullaniyorum ben 10.000 lik var. Gitti gidiyordan aldim

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 08 Eylül 2020, 21:31:57 »
Hocam, tıp fakültesinde “saç ekimi” diye bir bölüm yok ya hani, aslî mesleğini sordum bu yüzden.

Saglik bakanligi danistay karari ile sadece 3 uzmanlik dalina sac ekim yetkisi verdi.plastik cerra, dermatolog ve medikal estetik sertifikali doktorlar.

Medikal estetik doktoruyum
Çapa tıp fakuktesi 2011 mezunu

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 08 Eylül 2020, 21:35:23 »
Hocam bir sorum daha var :) , ben şeker,sigara,alkol,gluten kullanmıyorum hiç bir şekilde yaklaşık 3 aydır şeker ve gluten agzıma sürmedim diyebilirim.Ekim sonrası saç sağlığına yararı olur mu ? 3 seans prp de yaptiracağim.Genel olarak beslenme düzenimizin etkisi nedir ?

Sigara ekimin %30 unu kurtarir.. şekersiz ve glutensiz beslenmenin yarari olduguna dair bilimsel veri yok. Yoruma dayali olabilir.ama beslenme şeklinde biotinden zengin besinler önemli.  Yumurta sarisi mesela biotin deposu..sekeri birakmaktan ziyade biotin çinko zengin beslenmeye önem vermek daha akillica olacaktir

Raydonovan

• Full Member
« Yanıtla #40 : 08 Eylül 2020, 21:42:21 »
Bu paylaşım  hiç  birşey anlamadım
Katılıyorum, ben de hiç bir şey anlamadım, ayrıca tus la alınan bi uzmanlık değil bu, lazer sertifikan yoksa onu dahi yapamıyorsun, bence şu konuyu bi düzenle, düzgün resimler falan yükle, konu bi tuhaf duruyor, amacını anlayalım

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 08 Eylül 2020, 21:46:03 »
Biotin neden bu kadar önemli? 1000 ya da 2500 lükler kafi değil mi? 10000 lik biotin demissiniz ben forumda 5000 lik kullananlarin bile fazla aldıklarını düşünüyorum. Yani 10000 yüksek bir doz değil mi

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 08 Eylül 2020, 22:05:50 »
Arkadaşlar bir doktor var forumda ilgi çekici bir konu faydalanmak lazım hocadan . Hayırlı olsun ekiminiz. 

Merak ettiğim bazı konular var hocam saçınızı eken doktor on cizginizi çizip ortadan kayıp oldu mu ?

Siz kendi yaptığınız ekimlerin hangi aşamasını kendiniz yapıyorsunuz ?

Alım ve Ekim'de hangi tekniği kullanıyorsunuz ?

İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 08 Eylül 2020, 22:11:37 »
Arkadaşlar bir doktor var forumda ilgi çekici bir konu faydalanmak lazım hocadan . Hayırlı olsun ekiminiz. 

Merak ettiğim bazı konular var hocam saçınızı eken doktor on cizginizi çizip ortadan kayıp oldu mu ?

Siz kendi yaptığınız ekimlerin hangi aşamasını kendiniz yapıyorsunuz ?

Alım ve Ekim'de hangi tekniği kullanıyorsunuz ?

DHI tekniği ile ekibime yaptırdım. Ben normalde safir ile kanal açıyorum işlemlerde..

Alımda mikromotor ile fue
Kanal safir
Ekim one by one

Organ nakli solusyonu ve soğuk zincire dikkat ediyorum greftler  disarda beklerken. Bekleme solüsyonuna amerikan menşeli kök hücre mezoterapi ekletiyorum..

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 08 Eylül 2020, 22:14:03 »
Biotin neden bu kadar önemli? 1000 ya da 2500 lükler kafi değil mi? 10000 lik biotin demissiniz ben forumda 5000 lik kullananlarin bile fazla aldıklarını düşünüyorum. Yani 10000 yüksek bir doz değil mi

FDA günlük doz izni 10.000 aslında. B7 sac doku için en etkili vitamin.  Minumum 5000 max 10.000.. bunlar yıllarca gözlem ve incelemelerin neticesi diyelim. Böbrek taşı problemi yoksa 10.000 enazindan ilk 3-4 ay

Facebook Twitter Instagram