Gönderen Konu: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!  (Okunma sayısı 10319 defa)

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
Ynt: SAÇ EKİMİ DOKTORU OLARAK SAÇ EKTİRDİM!
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2020, 00:33:11 »
Hocam birkac konuya bakip (ornek teskil etmesi bakimindan) oyle paylasim yaparsaniz hem siz hemde burda sizi takip edecekler icin daha fayddali olur.

Haklısınız. Teşekkürler.. sadece yeni sac ektirenler varsa endişeleri ile ilgili soruları cevaplayabulecegimi düşündüm

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 08 Eylül 2020, 00:36:40 »
Haklısınız. Teşekkürler.. sadece yeni sac ektirenler varsa endişeleri ile ilgili soruları cevaplayabulecegimi düşündüm
Sac ektirmeyen de buraya geldikten sonra ektiriyor zaten:) saci olan adamin forumda ne isi olacak:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 08 Eylül 2020, 01:15:12 »
Hocam her sorunun cevabı burda veriliyor zaten, forumdaki birçok arkadaş birçok ekim merkezinden veya doktordan daha bilgili ; ekim paylaşan kişilerin ekimlerine yapılan veya ekim düşünenlerin sorularına verilen cevaplarda görürsünüz. 
Eğer forumdaki normal ekim sonrası resimler gibi resimler atarsanız kimsenin aklında soru işareti kalmaz. Forumda reklam amaçlı çok ekim paylaşılıyor o yüzden böyle bir isteğimiz oluyor sizden.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #18 : 08 Eylül 2020, 01:20:31 »
  dr bey forumda  bulunan    tecrübeli   bilgili  insanlar var   öncesi  sonrası    resimler  atın lütfen 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2020, 01:44:34 »
paylaşımlarınızdan ne ön çizgi planlamasını görebildin nede ekimi tam anlamıyla. Daha açıklayıcı fotolar olursa iyi olur açıklığınız çok ciddi değil sıklaştırma ekimi saçları kestirip ekim yaptırsanız daha iyi bir planlama ile olurdu diye düşünüyorum bu tarz açıklıklarda. Umarım çok güzel bir sonuç alırsınız
Global Moderator

trkaantr1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 08 Eylül 2020, 02:10:58 »
Merhabalar. Yıllardır bu sektörde çalışıp kendime de saç ektirince saç ektirmeyi düşünenlerin psikolojisini endişesini anlamak ve bir nebzede olsa yardımcı olmak için burdayım.. Planlamamızı kendimiz yaptık tabiki:)

DR. FATİH YILDIZ
instagram @dr.fth
hocam öncelikle hayırlı olsun.Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Size bir sorum var ben ekimden sonra minox ve finas falan kullanmak istemiyorum.malum yan etkilerden dolayi :) minox kullanmıstım daha önce benim tansiyonumu hoplatti .Sizce iyi sonuç almami etkiler mi ?

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 08 Eylül 2020, 02:22:56 »
Bugün forumda türüm türüm reklam kokuyor, nedense hicbiride düzgün cevap vermiyorlar. Bundan başka iki tane daha vardı.

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 08 Eylül 2020, 05:56:17 »
Hocam her sorunun cevabı burda veriliyor zaten, forumdaki birçok arkadaş birçok ekim merkezinden veya doktordan daha bilgili ; ekim paylaşan kişilerin ekimlerine yapılan veya ekim düşünenlerin sorularına verilen cevaplarda görürsünüz. 
Eğer forumdaki normal ekim sonrası resimler gibi resimler atarsanız kimsenin aklında soru işareti kalmaz. Forumda reklam amaçlı çok ekim paylaşılıyor o yüzden böyle bir isteğimiz oluyor sizden.

Henuz daha 10. Gün.. DHI ile trassiz 4000 grefte yakin ekim yapildi.. tabi saçlı olmam nedeni ile bu tekniği tercih ettim.. saçların öncesi genel seyrekligini görebilirsiniz fotolarda

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2020, 06:02:47 »
hocam öncelikle hayırlı olsun.Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Size bir sorum var ben ekimden sonra minox ve finas falan kullanmak istemiyorum.malum yan etkilerden dolayi :) minox kullanmıstım daha önce benim tansiyonumu hoplatti .Sizce iyi sonuç almami etkiler mi ?

Minoxidil eğer tansiyon probleminiz varsa zaten önermiyoruz.. ancak 5 puf değil de 2 puf ile sıkıntı olmuyorsa 1.aydan baslamanizi öneririm.  Ben çok nadir hastama finansterid baslattim. Bütün hastalarima biotin günlük dozu 10.000 olacak şekilde kullandirtiyorum. 6-9ay minumum.. siz de biotin kullanın yeterli olacaktır.  Güvenebileceginiz yerden de prp yaptirin birkaç seans.istanbulda iseniz usa menseli bir marka mezoterapi ürünü var. Onu şiddetle birkaç seans tavsiye ederim.

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 08 Eylül 2020, 06:05:51 »
Bugün forumda türüm türüm reklam kokuyor, nedense hicbiride düzgün cevap vermiyorlar. Bundan başka iki tane daha vardı.

Kişisel saçekim hastasi almıyorum.  Kliniğimizi almanyadan açtık. Tüm hedefim yurt dışı. O yüzden buraya bir reklam gaye ve endişesi taşımadan saç ekimi yaptırdıktan sonra denk geldim... özensiz bir paylaşım yaptim zaten dikkat ederseniz..

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 08 Eylül 2020, 09:16:23 »
Minoxidil eğer tansiyon probleminiz varsa zaten önermiyoruz.. ancak 5 puf değil de 2 puf ile sıkıntı olmuyorsa 1.aydan baslamanizi öneririm.  Ben çok nadir hastama finansterid baslattim. Bütün hastalarima biotin günlük dozu 10.000 olacak şekilde kullandirtiyorum. 6-9ay minumum.. siz de biotin kullanın yeterli olacaktır.  Güvenebileceginiz yerden de prp yaptirin birkaç seans.istanbulda iseniz usa menseli bir marka mezoterapi ürünü var. Onu şiddetle birkaç seans tavsiye ederim.
biotin olarak hangi markayi tavsiye edersiniz

Selim34

• Full Member
    • Ekim Sürecim
« Yanıtla #26 : 08 Eylül 2020, 09:28:57 »
Ön çizgi daha estetik olabilirdi, ekim sıklığı güzel. İlk birkaç hafta kaşıntı, döküntü, yer yer sızlama olabilir, dert etmeyin bitecektir.

Hayırlı olsun. 

:D

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 08 Eylül 2020, 09:53:16 »
Bir de Türkiye'den müşteri almıyoruz demeleri de cabası.Yersen ;)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 08 Eylül 2020, 11:53:11 »
Mesleğiniz nedir?

MURAT K.

• Sr. Member

Facebook Twitter Instagram