Saç Ekimi Sonuçları
Birde acaba bu şampuanı kullananlar yağlanma vs için mi kullanıyor yoksa saç dökülmesi sorunu için mi? Saç dökülmesine faydası var mı bunun?
Bu arada belirteyim Revita'nın da içeriğinde var bu etken madde ve her gün kullanılabiliyor. Ben yıllardır her gün kullanıyorum. Bir ekim döneminde ara verdim. 45'den sonra yeniden başladım ekim merkezime danışarak.
Revita da hergun yazmiyor kardesim, suan elimde yok ama hatirladigim haftada en fazla 5 diyordu
Bende hatırlamıyorum, olabilir 3 yıl oldu ve ben her gün kullanıyorum. Başka şampuan kullanınca sivilce oluşuyor mecbur her gün yıkandığım için kullanıyorum. Zararı olursa da zaten karaciğere olur. Onu da düzenli test yaptırmadan anlamak zor. Ama benim de anımsadığım en az hafta da 5 gün kullanılması lazım şeklindeydi.
Ben iki ayri ketokozanol iceren sampuan daha kullandim onlar da haftada2-3 yaziyordu. Sanirim hergun kullanima pek uygun degil bu benim fikrim. Ama revitayi ben de hergun kullandim hicbir sikinti yasamadim. Yine baslayacagim iki haftaya
Bazı insanlarda yan etki yapıyor kullanırken ama yan etki yaşamıyorsanız çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yani finasterid kullanan birisi 5 gün kullanın da yazsa önemsemem açıkcası.