Gönderen Konu: Yaş 24 Saç Ektirmeyi Düşünüyorum  (Okunma sayısı 2297 defa)

themanwhofeelpassion

• Yeni üye
  • *
Yaş 24 Saç Ektirmeyi Düşünüyorum
« : 07 Eylül 2020, 19:04:28 »
Öncelikle forumdaki herkesi selamlıyorum, umarım keyifleriniz yerindedir. Kendimden bahsedeyim biraz. Yaşım 24, üniversite son sınıftayım. Saç dökülmem 18-19 civarında başladı. O sıralar saç üzerine olan diğer bir forumdan yardım alarak 2yıl kadar topikal önlemler almıştım. Daha iyiye gitmişti kesinlikle; fakat sürekli kullanmak zor olduğu için bıraktım. O dönemden bu yana daha fazla dökülme devam etmedi gibi geliyor bana. Saç durumum şuan stabil. Ektirme fikri aklımda bir süredir vardı; forumu bulup sonuçlara bakmaya başladım. Hatta merkeze karar verdim bile diyebilirim. Yine de merkezle görüşmeden önce forumdaki dostlarımın görüşlerini almak istiyorum. Fotoğrafları az önce çektim ama kesinlikle bir şey oldu, asla böyle görünmüyor günlük hayatta :D biraz terledim diye mi acaba, şu görüntüler size ne kadar yabancı geliyorsa bana da o kadar yabancı geliyor.

Fikret Öztürk

• Sr. Member
Ynt: Yaş 24 Saç Ektirmeyi Düşünüyorum
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2020, 19:25:01 »
Donor bolgen zayıf burdan enfazla 3300graft den fazla alınması sana sıkıntı yaşatir

Ragnarok16

• Full Member
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2020, 19:28:40 »
Bir üniversite öğrencisi olarak 4 gün önce ekim yaptırdım. Hazır uzaktan eğitim varken kaçırmayım dedim :) tepe saçlarda zayıf duruyor dökülecek büyük ihtimalle. Ancak ben yaşıtın olarak ektirmeni öneririm. En azından ön ve ortaya hiç saç yokmuş gibi ekim yaparlarsa medikal tedavilerle 30 a kadar götürürsün en az diye düşünüyorum.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2020, 20:12:32 »
Saçlar çok zayıflamış incelme tipi büyük sorun hem retrograde var hem de diffuse thinning. Bu halde ekime girmek intihar olur. Ekim konusunda kararliysan öncesinde güçlü takviyeler alman doğru olur ekim ve saçın sağlığı için sonrasında da devam etmen gerek. Bazıları kızıyor ama malesef gerçek bu böyle girecegin ekim patlar eldekinden de olursun. Ve yaş henüz 24 bu ikinci büyük sorun.
 Karar verdiğin klinige bu fotografları gönder ve  tavsiye iste onlar ne söyleyecekler bakalım.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

korkuları olan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2020, 20:36:05 »
Öncelikle forumdaki herkesi selamlıyorum, umarım keyifleriniz yerindedir. Kendimden bahsedeyim biraz. Yaşım 24, üniversite son sınıftayım. Saç dökülmem 18-19 civarında başladı. O sıralar saç üzerine olan diğer bir forumdan yardım alarak 2yıl kadar topikal önlemler almıştım. Daha iyiye gitmişti kesinlikle; fakat sürekli kullanmak zor olduğu için bıraktım. O dönemden bu yana daha fazla dökülme devam etmedi gibi geliyor bana. Saç durumum şuan stabil. Ektirme fikri aklımda bir süredir vardı; forumu bulup sonuçlara bakmaya başladım. Hatta merkeze karar verdim bile diyebilirim. Yine de merkezle görüşmeden önce forumdaki dostlarımın görüşlerini almak istiyorum. Fotoğrafları az önce çektim ama kesinlikle bir şey oldu, asla böyle görünmüyor günlük hayatta :D biraz terledim diye mi acaba, şu görüntüler size ne kadar yabancı geliyorsa bana da o kadar yabancı geliyor.

Saçların ince telli oldugu icin bu görüntü ıslaninca yada yaglanınca cıkar dostum ama bana sorarsan ektirme isini iyi düsün mevcut sacın dökülürse napıcagını saşırıŕsın sonra ..

themanwhofeelpassion

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2020, 21:08:06 »
Saçlar çok zayıflamış incelme tipi büyük sorun hem retrograde var hem de diffuse thinning. Bu halde ekime girmek intihar olur. Ekim konusunda kararliysan öncesinde güçlü takviyeler alman doğru olur ekim ve saçın sağlığı için sonrasında da devam etmen gerek. Bazıları kızıyor ama malesef gerçek bu böyle girecegin ekim patlar eldekinden de olursun. Ve yaş henüz 24 bu ikinci büyük sorun.
 Karar verdiğin klinige bu fotografları gönder ve  tavsiye iste onlar ne söyleyecekler bakalım.
kızacak bir şey yok yani söylenecek şeyleri duymamazlıktan geleceksem eğer foruma gelmenin anlamı yok. Önümüzdeki birkaç gün içinde yüz yüze görüşmeyi düşünüyorum bakalım onlar ne diyecek. Peki sizce ne yapmam gerek şu aşamada? Şu an kullandığım hiçbir şey yok.

themanwhofeelpassion

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2020, 21:10:16 »

Saçların ince telli oldugu icin bu görüntü ıslaninca yada yaglanınca cıkar dostum ama bana sorarsan ektirme isini iyi düsün mevcut sacın dökülürse napıcagını saşırıŕsın sonra ..
Evet ya bu forumda olduğuma göre saçlarımla ilgili bir problemim var ama bu kadar da değil hani :D insanlar beni böyle görüyorsa sıkıntı hani çünkü ben kendimi hiç böyle görmüyordum. Hep şey diyordum “ah şu şakaklar, bi saç çizgisi yaptırsam da keyfim yerine gelse.” Bu fotoğraflar ne abi şok oldum

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 07 Eylül 2020, 21:56:28 »
Bu saça ekim olmaz dostum. Donöründede ciddi incelme var ileride pişman olursun

ax

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Eylül 2020, 21:57:24 »
Forumdaki tedavileri uygulamanızda fayda var şu aşamada.ekim yapılırsa çok büyük hata olur.Yaşınız genç bir kaç yıl tedavi ile mevcutları koruyup güçlendirmenizde fayda var.ilerleyen yıllarda ön tarafa ekim yaptırabilirsiniz tabi iyi bir merkezde...

Asdjdjdh

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 07 Eylül 2020, 22:04:58 »

Saç ektiren Saç ekim doktoru olarak 5500-6000 greft çalışılip üstteki saçların hiç yokmuş gibi ekim yapılmalı. Ki onlar dökülse bile ekim saçı sık olduğu için sonradan siritmasin. Bir de Saç ekimi sonrası dogru tedavi takibi

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2020, 23:06:25 »
Ne güzel. Forumda sahte doktorlar türedi. Bende nickimi dr.kel olarak değiştireceğim

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Eylül 2020, 23:24:19 »
Saç ektiren Saç ekim doktoru olarak 5500-6000 greft çalışılip üstteki saçların hiç yokmuş gibi ekim yapılmalı. Ki onlar dökülse bile ekim saçı sık olduğu için sonradan siritmasin. Bir de Saç ekimi sonrası dogru tedavi takibi
6000 greftle o kafa yolunmuş kaza döner şaka yapıyorsunuz sanırım

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2020, 00:08:24 »
Bu kafaya ekim ilerde pismanlik getirir
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2020, 00:09:02 »

çoğu ekim merkezi dediğiniz tarzda ekim yapıyor en kötü sonuçlarda bu ekim merkezlerinden çıkıyor.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2020, 01:43:18 »
6000 greftle o kafa yolunmuş kaza döner şaka yapıyorsunuz sanırım
Doktor bey olur diyorsa olur.

Facebook Twitter Instagram