Arkadaşlar yeni ru siparişimiz , çin bahar yılı şenliklerine takılmamak amacıyla verilmiştir. Çünkü uzun bir tattileri olacak ve dolar kuru dusukken elimizi çabuk tutmak istedik.
Genel deneyimleri paylaşmam gerekirse çünkü diğer kullanan arkadaşlar ya forumu kullanmıyor ya da deneyimleri paylaşacak vakitleri olmuyor. Ru58841 minoxil veya finastreid yerini tutacak bir etken değil , sadece yan etkisiz (Kullanan kimse yan etki hissetmedi bizden) diyebileceğimiz bir etken ve korumaya yönelik bir etken. Agresif dokulmelerde tek başına tedavi olabilir mi bilmiyorum.
Bu arada yine dipnot geçmek isterim şu aralar çok mesaj alıyorum , kaça satıyorsun gibisinden ben ru58841 satmıyorum. Ben sadece yakın çevremdeki insanlarla 1 veya 2 ayda bir ru alıyorum. Zamanında burdan katilmak isteyen bazı arkadaşlara yardımcı olduğum doğrudur. Ama yeni sipariş için yeni birini aramıyoruz. Herkes alibaba.com dan getirebilir son 2 siparişim hariç bende öyle getiriyordum ve memnundum. Haberiniz ola herkese bol saçlı günler