Gönderen Konu: RU58841-SETİPİPRANT NEDİR NE İŞE YARAR NEREDEN ALINIR ?  (Okunma sayısı 22913 defa)

Kelbey

• Sr. Member
Ynt: RU58841-SETİPİPRANT NEDİR NE İŞE YARAR NEREDEN ALINIR ?
« Yanıtla #91 : 07 Ocak 2021, 17:17:33 »
Arkadaşlar bu arada özelden çok mesaj alıyorum diğer sipariş ile alakalı genel bir bilgi vermek istedim.

Ben ru58841 i Çin'deki bir arkadaşım vasıtasıyla kendime kargolatiyorum.Arkadas kullanmamın tek sebebi ürünün safligindan emin olmaktır. Benim söylediğim ürün de gümrükte takılma ihtimali bulunan bir üründür.(Takılmaması için elimizden geleni yapsakta böyle bir ihtimal var)
Ondan dolayı bunu alibaba.comdan kendiniz de sipariş edebilirsiniz. Gümrükte takılma ihtimalimiz tamamen aynıdır.

Diğer sipariş ne zaman olacak diye soran arkadaşlarım 10-15 Şubat tarihlerinde düşünüyoruz haberiniz olsun.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 07 Ocak 2021, 17:38:17 »
Saf etil alkol 99 ve üstü iyi olur ama etil alkol bulamazsan. Garnier saflastirici tonik al

Garnierin arındırıcı sıkılaştırıcı toniği içinde iyi çözünmüştü. Başka tonikleri de olur belki.

Bir de belli bir kalite üstü kolonya da olabilir. 80 derece. Gliserin eklenebilir, hemen kurumaması için. Dmso nun da emilime faydası olduğu söyleniyordu. Bir de bu eklenebilir.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #93 : 11 Şubat 2021, 08:50:47 »
Arkadaşlar yeni ru siparişimiz , çin bahar yılı şenliklerine takılmamak amacıyla verilmiştir. Çünkü uzun bir tattileri olacak ve dolar kuru dusukken elimizi çabuk tutmak istedik.

Genel deneyimleri paylaşmam gerekirse çünkü diğer kullanan arkadaşlar ya forumu kullanmıyor ya da deneyimleri paylaşacak vakitleri olmuyor. Ru58841 minoxil veya finastreid yerini tutacak bir etken değil , sadece yan etkisiz (Kullanan kimse yan etki hissetmedi bizden) diyebileceğimiz bir etken ve korumaya yönelik bir etken. Agresif dokulmelerde tek başına tedavi olabilir mi bilmiyorum.

Bu arada yine dipnot geçmek isterim şu aralar çok mesaj alıyorum , kaça satıyorsun gibisinden ben ru58841 satmıyorum. Ben sadece yakın çevremdeki insanlarla 1 veya 2 ayda bir ru alıyorum. Zamanında burdan katilmak isteyen bazı arkadaşlara yardımcı olduğum doğrudur. Ama yeni sipariş için yeni birini aramıyoruz. Herkes alibaba.com dan getirebilir son 2 siparişim hariç bende öyle getiriyordum ve memnundum. Haberiniz ola herkese bol saçlı günler
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 28 Şubat 2021, 21:37:01 »
Arkadaşlar güncel saç durumum bu RU58841 hakkında görüşlerimi şu sekilde aktarayım , kullanan arkadaşlarım burayı kullanmıyor ondan dolayı onlar paylaşım yapmıyor , ben yapayım dedim gördüğüm etkilere gelirse

1.Kafadaki DHT uyusuklugu sürdükten bir süre sonra parmak uçlarınızı hissedecek dereceye geliyor
2.Saclarda kalınlaşma güçlenme görüyorum , ama saç çıkışı gozlemlemedim
3.bence agresif olmayan dokulmelerde yan etkisiz iyi bir tedavi ama agresif dokulmelerde tek başına etki edeceğini düşünmüyorum
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 07 Mart 2021, 22:00:06 »
Arkadaşlar topikal tedavi sinüzitimi kabarttığı için elimdeki ru satılık 2,5 gr iletişime geçebilirsiniz.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 07 Mart 2021, 22:20:32 »
Arkadaşlar güncel saç durumum bu RU58841 hakkında görüşlerimi şu sekilde aktarayım , kullanan arkadaşlarım burayı kullanmıyor ondan dolayı onlar paylaşım yapmıyor , ben yapayım dedim gördüğüm etkilere gelirse

1.Kafadaki DHT uyusuklugu sürdükten bir süre sonra parmak uçlarınızı hissedecek dereceye geliyor
2.Saclarda kalınlaşma güçlenme görüyorum , ama saç çıkışı gozlemlemedim
3.bence agresif olmayan dokulmelerde yan etkisiz iyi bir tedavi ama agresif dokulmelerde tek başına etki edeceğini düşünmüyorum

Günlük kaç mg kullanıyorsun? Oral antiandrojen var mı tedavide?

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #97 : 08 Mart 2021, 07:26:19 »
İmzamda kullandığım herşey mevcut ama hassas terazi bazen yanlış tartiyor , 60 65 kullandığım da oluyor
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 08 Mart 2021, 11:19:17 »
İmzamda kullandığım herşey mevcut ama hassas terazi bazen yanlış tartiyor , 60 65 kullandığım da oluyor

Pardon dikkat etmemişim o kısma.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 20 Mart 2021, 14:41:09 »
Arkadaşlar herkese kolay gelsin bol saçlı günler

Bir çin siparişimiz daha gümrükte problemsiz bir şekilde geçmiştir , Sadece konuya ek olarak şu an çinden inanılmaz bir şekilde alışveriş yapıldıgı için tüm dünyada , gümrüklerde yıgılma var. Bizde diger siparişi normalde mayısta verecek olmamıza ragmen nisana çektik ki mayıs sonlarına yetişebilsin herkesin haberi olsun
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 20 Mart 2021, 15:16:47 »
Arkadaşlar herkese kolay gelsin bol saçlı günler

Bir çin siparişimiz daha gümrükte problemsiz bir şekilde geçmiştir , Sadece konuya ek olarak şu an çinden inanılmaz bir şekilde alışveriş yapıldıgı için tüm dünyada , gümrüklerde yıgılma var. Bizde diger siparişi normalde mayısta verecek olmamıza ragmen nisana çektik ki mayıs sonlarına yetişebilsin herkesin haberi olsun

Dökülme ne durumda üstad durduysa gayet güzel seçenek ru58841 çünkü propecia an itibariyle 242 tl olmuş bütün ilaçlara %20 zam gelmiş

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #101 : 20 Mart 2021, 15:19:11 »
Ben elimden geldigince saç durumumu paylaşmaya çalışıyorum burada aylık 2 aylık şeklinde fakat diger arkadaşlar forumu kullanmıyor veya aktif degiller ondan dolayı pek paylaşım yapmıyorlar , bende şu anlık dökülme yok yani tabiki duşta 10 12 tel dökülmem oluyor ama incelme ve açılma yok desem daha dogru olur.
Fakat ben diger saçımın doktoru sitesindeki miracle gibi sen şunu kulllan , sen böyle yap , sana cell satayım gibi birşey tabiki diyemem bu dolandırıcılık olur. Benim diyebilecegim şey en azından yan etki bakımından masum olan setipiprant ve ru58841 bence finastreid ve minoxilden önce denenmesi gereken etkenler ha işe yaramazsa veya sizi tatmin etmezse tabiki bu seçenekler denenir.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 20 Mart 2021, 16:30:48 »
Ben elimden geldigince saç durumumu paylaşmaya çalışıyorum burada aylık 2 aylık şeklinde fakat diger arkadaşlar forumu kullanmıyor veya aktif degiller ondan dolayı pek paylaşım yapmıyorlar , bende şu anlık dökülme yok yani tabiki duşta 10 12 tel dökülmem oluyor ama incelme ve açılma yok desem daha dogru olur.
Fakat ben diger saçımın doktoru sitesindeki miracle gibi sen şunu kulllan , sen böyle yap , sana cell satayım gibi birşey tabiki diyemem bu dolandırıcılık olur. Benim diyebilecegim şey en azından yan etki bakımından masum olan setipiprant ve ru58841 bence finastreid ve minoxilden önce denenmesi gereken etkenler ha işe yaramazsa veya sizi tatmin etmezse tabiki bu seçenekler denenir.

Saf minox kullanmasaydım denerdim muhakkak teşekkür ediyorum

irfan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #103 : 31 Mart 2021, 15:52:45 »
Arkadaşlar siteyi anonim olarak takip ediyordum , dutas ve finasın yan etkilerinden korktugumdan dolayı bu anti androjeni denemek istiyorum. Acaba nereden satın alabiliriz bu anti androjeni biri yardımcı olabilir mi ABD deki bir arkadaşım kullanıyor ama o direk oradaki bir markadan alıyor. Gayet memnun sanırım biz sadece çinden getirebiliyoruz getiren arkadaş benimle iletişime geçerse sevinirim. sadece bunu için üye oldum şimdiden teşekkürler iyi günler.

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 31 Mart 2021, 18:15:11 »
Bu sitedeki herkes kimyager yada prof doktor nasıl karışım yapılacağı ile bilgi yok kafayamı sürülecek bilgi yok:D
AI GEM

Facebook Twitter Instagram