Arkadaşlar merhaba, genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum artık RU ile geçirdiğim süre yaklaşık 2 yıl, saçlarımın 2 yıllık durumu gayet tatmin edici tabiki dökülmeler ve şakaklarda hafif geriye gitmeler mevcut ama sadece RU + igneleme + masaj ve ara ara sürdüğüm bakım yağlarıyla ki bu bahsettiğim yağları sadece hızlı uzasın diye sürüyorum çünkü genetik dökülmeye hiç bir etkisi yok, süreci iyi idare ettim. Saçımındoktoru formunun adminin söylediği RU58841 i sipariş ettiğinizde gümrüğe takılmıyor. Böyle aktarmasının tek sebebi ondan satın almanızı istemesi ve faiş fiyatlarla kar etme çabasıdır.
Çok uzun süredir Çin'den bir arkadaşım aracılığı ile bu maddeyi temin ediyorum ve topikal olarak kullanıyorum alibaba ve aliexprestte mevcut mu değil mi bilmiyorum, ama kesinlikle kendiniz getirtebilirsiniz. Başkalarına para kazandırmaya hiç gerek yok doların durumundan dolayı kendim gramını 12 dolara alıyorum, daha ucuza alan 3-4 dolara alan insanlar duydum. Araştırırsanız sizde bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Şunu da söylemekte fayda var bu ürün mücize bir ürün değil benim gibi etki alan arkadaşlarımın yanı sıra etki almayıp ürünü bırakan insanlar da oldu bu tamamen deneme yanılma yöntemi finastreidi de kullanıp etki almayan bir sürü insan var.