Gönderen Konu: RU58841-SETİPİPRANT NEDİR NE İŞE YARAR NEREDEN ALINIR ?  (Okunma sayısı 22900 defa)

Kelbey

• Sr. Member
Ynt: RU58841-SETİPİPRANT NEDİR NE İŞE YARAR NEREDEN ALINIR ?
« Yanıtla #105 : 31 Mart 2021, 22:33:56 »
Bu sitedeki herkes kimyager yada prof doktor nasıl karışım yapılacağı ile bilgi yok kafayamı sürülecek bilgi yok:D
Bu nasıl bir tavır ? Burada ben herhangi birşey vaat etmiyorum herhangi birşey de satmıyorum böyle bir beklentisi olan diger siteye gidip miracleyi bulsun , kimyager falanda degilim diger forumlarda gördügüm bilgileri burada paylaşıyorum , o bilgileride zahmet olacak git internette araştır ?

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #106 : 31 Mart 2021, 22:53:03 »
.
« Son Düzenleme: 31 Mart 2021, 23:00:41 Gönderen: Kıvanç Saçlıtuğ »
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 31 Mart 2021, 23:06:06 »
Bu sitedeki herkes kimyager yada prof doktor nasıl karışım yapılacağı ile bilgi yok kafayamı sürülecek bilgi yok:D

50 gram pudra şekerini burundan çekiceksin kafada ki dht oranını %88 baskılıyor en net yöntem bu başka arama

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #108 : 31 Mart 2021, 23:17:23 »
Sen niye üstüne alınıyorsun birsey paylaşılmış burada nasıl hazirlanacagi yazmiyor
AI GEM

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 01 Nisan 2021, 13:46:23 »
beyler seti, ru nedir ne değildir diye merak eden şu başlığı baştan sona bir okur.

Önceki sayfalarda bahsi geçti solüsyonun nasıl hazırlandığı konusu. Etil alkol, gliserin veya ppg. Kelbey in hatta benim dmso da eklenebilir emilimi artırır vs yazdıklarım da duruyor. Okumayıp gelip de herkes prof olmuş serzenişi de ayrı bir ahmaklık.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2021, 21:25:53 Gönderen: Lauri »

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 01 Nisan 2021, 19:11:15 »
Sen niye üstüne alınıyorsun birsey paylaşılmış burada nasıl hazirlanacagi yazmiyor

Konuyu okumaktan acizsin üstüne gelmiş bide herkes kimyager vs diyorsun burada her üyeye demeye geliyor dediğin önce oku araştır veya konu sahibine mesaj at sor sonra bıdı bıdı yap

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #111 : 02 Nisan 2021, 05:06:17 »
Tabi tabii
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2021, 13:49:03 Gönderen: Louis »
AI GEM

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #112 : 02 Nisan 2021, 05:29:23 »
Yav he he öyledir he
üşenmeyip forumu araştırsan istediğin cevabı alacaksın dostum zaten, forumu kirletmenin anlamı yok.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #113 : 08 Nisan 2021, 23:25:21 »
Nisan siparişi verilmiştir , arkadaşım yoğunluktan dolayı geçilebileceğini belirtti aynı şey alibabadada geçerlidir.  Haberiniz olsun sipariş verecek arkadaşlar saticinizla bu konuyu paylaşın , gümrükte problem olup olmadığını geldiğinde tekrar paylaşacağım
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #114 : 18 Nisan 2021, 23:09:02 »
Dmso katarak kullanan arkadaşlar, yüzde kaç katıyorsunuz?  Ve bu oranı neye göre belirlediniz?
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 18 Nisan 2021, 23:35:40 »
Dmso katarak kullanan arkadaşlar, yüzde kaç katıyorsunuz?  Ve bu oranı neye göre belirlediniz?

Hocam ben seti ru vs kullandığım dönemde bir süre dmso ekleyerek kullanmıştım. Ama oranla ilgili, miktarla ilgili bilimsel bir çalışma yok maalesef. Kendi adıma dmso ya kefil olacak kadar verim gördüm mi görmedim mi bilemiyorum ama, geçirgenliği emilimi arttırdığına dair bilimsel veriler ve kullanıcı yorumları okumuştum. Kendim yüzde 10-15 lerde kullandığımı hatırlıyorum, belki daha da arttırılabilir miydi bilmiyorum ama kokusu biraz rahatsız edebiliyor meretin.

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #116 : 19 Nisan 2021, 00:32:31 »
Hocam ben seti ru vs kullandığım dönemde bir süre dmso ekleyerek kullanmıştım. Ama oranla ilgili, miktarla ilgili bilimsel bir çalışma yok maalesef. Kendi adıma dmso ya kefil olacak kadar verim gördüm mi görmedim mi bilemiyorum ama, geçirgenliği emilimi arttırdığına dair bilimsel veriler ve kullanıcı yorumları okumuştum. Kendim yüzde 10-15 lerde kullandığımı hatırlıyorum, belki daha da arttırılabilir miydi bilmiyorum ama kokusu biraz rahatsız edebiliyor meretin.

Üstadım, bende katıp katmamak konusunda kararsız kaldım. Diğer kullanıcılar olumlu görüş belirtilrlerse katacağım.

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #117 : 19 Nisan 2021, 16:54:41 »
Bu arada neredeyse hiçbir kimya şirketinde etanol(etil alkol) bulamadım. Kimse sorduysam yok dediler. Nereden bulabilirim, onun yerine izopropil alkol yada etil asetat kullanabilir miyim?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 19 Nisan 2021, 17:45:58 »
Bu arada neredeyse hiçbir kimya şirketinde etanol(etil alkol) bulamadım. Kimse sorduysam yok dediler. Nereden bulabilirim, onun yerine izopropil alkol yada etil asetat kullanabilir miyim?

Kaliteli  bir kolonya öneriyorlar benzer durumda.

Ben kolonya, etil alkol, garnier arındırıcı sıkılaştırıcı tonik ve hatta isaba kafeinli tonik içerisinde çözdürüp kullanmıştım. En optimali hangisidir bir yorumum yok ama hepsinde çözünmüştü.

En kolay tedairk edeceğin sanırım kolonya olur. Ama kaliteli bir marka ve 80 derece üstü olmasını tavsiye ediyorlardı. Aklında bulunsun. Rebul ice favorimdir. Hem Kokusu da güzel, hem de dmso, etkenin tuhaf kokusunu kamufle ediyor.

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #119 : 19 Nisan 2021, 18:02:36 »
Kaliteli  bir kolonya öneriyorlar benzer durumda.

Ben kolonya, etil alkol, garnier arındırıcı sıkılaştırıcı tonik ve hatta isaba kafeinli tonik içerisinde çözdürüp kullanmıştım. En optimali hangisidir bir yorumum yok ama hepsinde çözünmüştü.

En kolay tedairk edeceğin sanırım kolonya olur. Ama kaliteli bir marka ve 80 derece üstü olmasını tavsiye ediyorlardı. Aklında bulunsun. Rebul ice favorimdir. Hem Kokusu da güzel, hem de dmso, etkenin tuhaf kokusunu kamufle ediyor.

etil bulmak çok zor değil, internet reklamlarında bile karşımıza çıkıyor ama çoğu evde alkol bazlı içecekler yapanlar için satılıyor. Kozmetik işinde kullancağım için güvenemedim. Diğer saydığım izopropil ve etil asetat da çözücü özelliğine sahip. Öncelikle amacım alkol bazlı çözücü bulmak üstadım, tavsiyenizi yazdım bir kenara. Diğer kullanıcılarda nasıl cözdüklerini belirtirlerse mutlu olurum.

Facebook Twitter Instagram