Gönderen Konu: sizce yapay mı duruyor ?  (Okunma sayısı 5924 defa)

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sizce yapay mı duruyor ?
« : 15 Mart 2017, 14:31:12 »
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2,5 yıl önce ekim yaptırdım fazlasıyla pişmanım para mı geri aldım zaten o  yüzden ekim yaptırdığım yerin ismini söylemek istemiyorum

sorun şu ki ne zaman biriyle yüz yüze konuşsam gözleri kafama takılıyor özellikle yakın plan da arkadaşlarım ekim mi yaptırdın diye soruyor yani o kadar yapay ki demekki insanlar çok net anlayabiliyor bunu

gün ışığında çektiğim resimleri paylaşıyorum gerçi resimden çok anlaşılmıyor ama yine de yorumlarsanız sevinirim.

söyleyen arkadaşlarım dipleri kapkara diyor sanırım en çok bundan anlaşılıyor ekim olduğu

bu arada ekim yapılan bölge küçük bi bölge ama ön çizgiye istemediğim halde ektikleri için yapay bi görüntü var resimden zaten anlarsınız nereye ektiklerini

http://i.hizliresim.com/37Yygp.jpg

http://i.hizliresim.com/R0odGn.jpg

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: sizce yapay mı duruyor ?
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2017, 19:37:45 »
doğal duruo
saçları ekmeydi dersin

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2017, 19:49:23 »
doğal duruo

resimlere bakınca bana da doğal gibi geliyor ama millet niye tip tip bakıyor onu çözemedim daha hatta direk saç mı ektirdin diyolar demek ki bakar bakmaz anlaşılıyo bu da kötü ekim demektir

ulas91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2017, 20:05:20 »
bana gayet doğal göründü.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2017, 20:31:42 »
bana gayet doğal göründü.
sağol hocam görüşün için böyle idare edicem şimdilik eski haline getirtmeyi bile düşünüyodum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2017, 21:40:51 »
bende ekimlerime baktıklarını sanardım genelde binde bir kişi ektirdinmi der oda guneste ışıkta dibe vurunca ama sapka takıncada bakıom gene saçların olduğu yere bakıolar dost basa dusman ayağa derler ya o hesap biz korku içersindeyiz biri ektirdinmi şumu bumu dicek diye tırsıoz ondan herseyi oraya yoruoz son seneler ektirdinmi diye soran yoktu gecen guneste gordu biri sordu biride ışıkta yıllardır soran yoktu şimdi birileri sorunca bende insanlar hep oraya bakıo sanıom ne guzel rahattın soran olunca sıkıntı oldu bendede bazı insanların doğal saç dibi ekim gibidir ektirmedim kendi hali boyle dicen benim annemin bile saç dipleri diken gibi ama ektirmedi biz herseye ekim gozunle baktığımız için tanımasam annemede ekim derim ben zaten bu soranların kendi ile ilgili sorunların vardır
saçları ekmeydi dersin

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2017, 21:44:01 »
bende ekimlerime baktıklarını sanardım genelde binde bir kişi ektirdinmi der oda guneste ışıkta dibe vurunca ama sapka takıncada bakıom gene saçların olduğu yere bakıolar dost basa dusman ayağa derler ya o hesap biz korku içersindeyiz biri ektirdinmi şumu bumu dicek diye tırsıoz ondan herseyi oraya yoruoz son seneler ektirdinmi diye soran yoktu gecen guneste gordu biri sordu biride ışıkta yıllardır soran yoktu şimdi birileri sorunca bende insanlar hep oraya bakıo sanıom ne guzel rahattın soran olunca sıkıntı oldu bendede bazı insanların doğal saç dibi ekim gibidir ektirmedim kendi hali boyle dicen benim annemin bile saç dipleri diken gibi ama ektirmedi biz herseye ekim gozunle baktığımız için tanımasam annemede ekim derim ben zaten bu soranların kendi ile ilgili sorunların vardır

haklısın hocam tabi dışardan ektirdin mi gibi sorular olunca insan üzülüyor peruktan bi farkı olması lazım

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2017, 21:48:34 »
abim nerede ektirdin bunu da paylasmalisin bence çünkü aynı ekim merkezine gidecekler için yol gösterici olabilir. Süreç ile ilgili resimler de mevcut ise bunları da paylaşıp neyin yanlış gittiği konusunda fikir alışverişinde bulunulabilir.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2017, 21:55:35 »
abim nerede ektirdin bunu da paylasmalisin bence çünkü aynı ekim merkezine gidecekler için yol gösterici olabilir. Süreç ile ilgili resimler de mevcut ise bunları da paylaşıp neyin yanlış gittiği konusunda fikir alışverişinde bulunulabilir.

hocam isim vermiyorum çünkü geri ödeme karşılığında bi anlaşma yaptık şikayetçi olmayacağım vs diye benim donör bölgesine zarar vermişlerdi onun yüzünden geri aldım parayı eski hali yeni halini paylaşayım yine de

http://i.hizliresim.com/AJO4XQ.jpg
http://i.hizliresim.com/6nDgMk.jpg

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Mart 2017, 06:53:16 »
diğer saç sitelerinde bir suru resim koydum benim ekimci bıraktı işi atillaya ektirmiştim ekmio artık  ötekilerde futtu 15 sene once ektirdim artık fut kalmadı şu an ALLAH göstermesin yeniden ekim ihtiyacım olsa ben bile bilmom kime giderim genç bir kardeşim ektircek bende ona ekimci arastırıom dr korayın yanından ayrılan ekiple konuştuk yaparız ederiz diolar ama bilmiom nolcak
saçları ekmeydi dersin

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Mart 2017, 21:34:49 »

hocam isim vermiyorum çünkü geri ödeme karşılığında bi anlaşma yaptık şikayetçi olmayacağım vs diye benim donör bölgesine zarar vermişlerdi onun yüzünden geri aldım parayı eski hali yeni halini paylaşayım yine de

takdir sizin fakat böyle bir anlaşma olamaz şunu unutmayın eksik kalan seyrek çıkan ekim telafi edilebilir tek şart donor bölge sorunsuz olsun bu yüzden donor alan bizim kurtaricimiz bu alan kullanılmayacak duruma geldiğini düşünsene kaç para süreci en başına çevirebilir geri aldığın para mi iki katı mi yoksa bütün bunları düşünmek lazım
Detaylı fotoğraflarinizi birçok kliniğe ve doktora gönderin fikir alın düzeltme operasyonu olacak sizin

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Mart 2017, 00:25:32 »

takdir sizin fakat böyle bir anlaşma olamaz şunu unutmayın eksik kalan seyrek çıkan ekim telafi edilebilir tek şart donor bölge sorunsuz olsun bu yüzden donor alan bizim kurtaricimiz bu alan kullanılmayacak duruma geldiğini düşünsene kaç para süreci en başına çevirebilir geri aldığın para mi iki katı mi yoksa bütün bunları düşünmek lazım
Detaylı fotoğraflarinizi birçok kliniğe ve doktora gönderin fikir alın düzeltme operasyonu olacak sizin

donör sağlam hocam şuan bi kaç yerle görüşüyorum kafamın takıldığı bazı noktalar var eski ekim çıkarılmalı mı yoksa onun üstüne bi ekim yapılıp daha doğal bi görünüm mü sağlanmalı o konu da kararsızım bi kaç yerden fikir alıp ona göre devam edicem 3 senedir bununla uğraşıyorum gerçekten çok pişmanım yaptırdığım için 1 2 foto daha atıyım yapaylık konusunda

elimdeki en iyi fotoğraf bu konuda yani çok dik beni rahatsız eden o dik ve yapay görüntü belki çoğu arkadaş dert etmez bunu bilemiyorum. Bu konuda görüşünü merak ediyorum hocam

http://i.hizliresim.com/NpEV6k.png

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Mart 2017, 07:42:38 »
aynı sorunu bende yasadım ya çıkarttır bunları yeniden ektir ya en one doğal ekimle 0.3 cm falan yeni ön çizgi attır bunlarında arasına doğal saç serpişttir bendede doğal olmayan ekim vardı ekimci yeni on çizgi yapıcaktı karısıda alımcıydı yok dedi zaten eski ekimde 1 cm one çekilmiş falan dedi aralara serpiştirdi sonuç eskisi dik yenisi yatık ekim doğallığı kotu olmasada tam doğal değil tabi donuru ileriki yıllara saklamak en iyisi o zaman çıkarttır bunları içine sinmiosa
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Mart 2017, 07:45:52 »
son ettiğin resime baktım onler kalın çalışılmış kötü bir şakak ekimi yapılmış zaten ama bazı kaliteli merkezlerde onde kalın calısabilio daha ince greftlerle daha yatık ekseler daha iyi olurdu şakağı aşağıdan ekiolar kapalı tutuo bazı ekimciler oyle bir halede getirebilrisin donor sorun değil diosan diğer yerin onune çok ince bir çizgi yatık ekimle ektirebilirsin ya bu önleri neden salak salak ekerler anlamadım en arkadaski en ince tekli greftlerle yatık ekimde önlerde doğal goruntu sağlanırken neden kalınları ekerler dik ekerler bu kadarmı hastayı dusunmuo bazı ekimciler
saçları ekmeydi dersin

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2017, 11:32:17 »
son ettiğin resime baktım onler kalın çalışılmış kötü bir şakak ekimi yapılmış zaten ama bazı kaliteli merkezlerde onde kalın calısabilio daha ince greftlerle daha yatık ekseler daha iyi olurdu şakağı aşağıdan ekiolar kapalı tutuo bazı ekimciler oyle bir halede getirebilrisin donor sorun değil diosan diğer yerin onune çok ince bir çizgi yatık ekimle ektirebilirsin ya bu önleri neden salak salak ekerler anlamadım en arkadaski en ince tekli greftlerle yatık ekimde önlerde doğal goruntu sağlanırken neden kalınları ekerler dik ekerler bu kadarmı hastayı dusunmuo bazı ekimciler

evet abi dediğin gibi durum bi kaç yerle görüşücem bakalım neler yapabiler ona göre bi karar vericem artık düzeltilmeyecek bi durum yok diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram