Minoxil kafamda deri soyması ve kaşıntı yaptı. Bunun bir sonraki aşaması seboreik dermatit olduğunu düşündüğüm için 3 gündür kullanmıyorum. Soyulmalar geçti. Elimde 2 kutu daha var, bitirince mecbur köpük olana geçmek gerekiyor. Türkiye'de köpük formunda bir tek Androvium var. Araştırdığımda hem kalitesiz hem de gereksiz pahalı olduğunu (150 Lira) gördüm. Minoxili komple tedavimden çıkartıp dermoreller, finasterid ve ketoral şampuan ile devam mı etsem diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz sayın Hintell? Minoxilin yeni saç çıkartması insanı cezbediyor. Deri soymasına karşın bir çözüm var mıdır?
Bir yıl boyunca rogaine foam kullandım. Hiç kaşıntı dökülme, sebore derdin olmamıştı. Ne zmaanki pandemi döneminde minoxil forte kullanmaya başladım. 4 ayda sebore başladı, saç diplerinde tırnakla hafif kazıyınca tırnak aralarına soyulmuş deri geliyordu.
1 ay önce tekrar foam kullanmaya döndüm. Şu an öncekine kıyasla daha az soyulma oluyor. Muhtemelen bir süre sonra o da geçer diye tahmin ediyorum. Bendeki etkisi bu şekilde.
Yurtdışına gidip geliyor veya bi tanıdık vasıtasıyla ara ara getirtebilirseniz(hem orijinallik süphesi olmaz, hem de Tr den alacağınıza göre kısmen daha hesaplı olur)), en güzeli foam bence.