Gönderen Konu: Tübitak onaylı ilaçtan kimsenin haberi yok mu gerçekten?  (Okunma sayısı 3638 defa)

Jungkook

• Sr. Member
Ynt: Tübitak onaylı ilaçtan kimsenin haberi yok mu gerçekten?
« Yanıtla #15 : 05 Eylül 2020, 17:05:02 »

k
Ben 2 aydır sabahları loreal serioxly akşamları da 6 aydır pan plus gold losyon ( melatonin , kafein içeren ) kullanıyorum. Çokta aman aman bir etkisini görmedim açıkcası.. ne yazıkki şuan hiçbir kombinasyon finasterid + minox verimini vermediğini düşünüyorum.. ru , seti , diane 35 , spiro vs vs piyasadaki bütün ürünleri kullandım sayılır..

Bu arada bu fitcareyi de çok abartmışlar. Bu içeriğe yakın piyasada başka procapil losyonlarda var. Tamamen pazarlama stratejisi.
Minoxidil finasterid mikro iğneleme ve ketokonazol şampuanın en etkili kombinasyon olduğu biliniyor zaten biz çeşitli sebeplerden alternatifleri kullanıyoruz zamanla protokolü değiştirip bunları da ekleyeceğiz.

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 05 Eylül 2020, 21:30:45 »
dermaroller sonrası mavi serum kullanmakla aynı mantık.herhangi bir procapil losyon dermarollerdan sonra kullanılırsa fit care olsun mavi serum olsun aynı sonuç elde edilebilir bence çünkü tüm mavi serumların içerisinde procapil var.
ekşi sözlükteki konununda çakma olduğunu düşünüyorum sırf reklam yapmak için kurgulanmış çok güvenmeyin derim.

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #17 : 06 Eylül 2020, 11:16:23 »
N11 yorumlarında kullanmayı bırakan birisi saçların öbek öbek döküldüğünü söylemiş. Diğer yorumlarda büyük ihtimalle firmanın kendi yaptırdığı yorumlar.

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #18 : 08 Eylül 2020, 14:02:00 »
N11 yorumlarında kullanmayı bırakan birisi saçların öbek öbek döküldüğünü söylemiş. Diğer yorumlarda büyük ihtimalle firmanın kendi yaptırdığı yorumlar.
:(

Facebook Twitter Instagram