Arkadaşlar bir ilaç çıkmış hem minoxidil vb. türevlerinden çok daha iyi saç çıkardığını iddia ediyor hem minoxidil gibi kafada kızarıklık,egzama yapmıyor aksine bunlara “çözüm” dahi olabildiğini iddia ediyor hem de tübitak onaylı.Allah aşkına biri açıklık getirsin şu mevzuya ismi fitcare hiçbir forumda hiçbir yerde olumlu olumsuz yorum yok satın alanlar satış sitelerinde hep olumlu referans vermiş sadece ama net bir şey görmeden güvenemiyorum.Eklemede yapayım bu arada ilacı bıraktıktan sonra saçların dökülmediğini ne kadar uygun görürseniz ne zaman memnun olursanız o zaman ilacı bırakabileceğinizi söylüyorlar.rastgele bir ilaç olsaydı inanmazdım ama tübitak onaylı olması ve oytun erbaş’ın referans vermesi beni ümitlendirdi
Fit-care dan bahsediyorsun galiba
Bi tüp serum bir aylık mı ? Eğer öyleyse aylık sadece serum 250 e lira ne demek yahu uzun yıllar kullanman gereken bir şey için bir de sene de 3000 tl sadece sprey bunun vitamini şampuanı falan derken...
Maviciler yine daha insaflıydı 150 falan dı ki bu bile benim sprey ücretimin 2 katı idi.
Kendi paylaştıkları fotoğraf sizden gelenler diye, bu insanın aklıyla dalga geçmektir ha karşına alıp bakın gerizekalılar diye cümleye başlamışsın ha bu fotoyu atmışsın. Nw 7 adam ekim bile yapılsa belki ön bölge kapatır kapatmaz adam bi anda nw1 olmuş aynı kişi olduğu bile muamma aynı kişi ise ya protez ya shop.