Gönderen Konu: SERKAN AYGIN CLİNİC / CÜNEYT HOCA VE EKİBİ / 4230 GREFT / FUE / 03.09.2020  (Okunma sayısı 12623 defa)

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun çok güzel bir ekim ve planlama

Sağol abi eyvAllah sonu da güzel olur inşAllah:)

utas43

• Full Member
Saç ekimin hayırlı olsun güzel Ekim olmuş, fiyat ne ödedin?

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Saç ekimin hayırlı olsun güzel Ekim olmuş, fiyat ne ödedin?

Sağolun teşekkür ederim .
Mesajınıza cevap verdim ayrıca.

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Sağolun teşekkür ederim inşAllah hepimiz için öyle olur ..

Takviye için görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar saw palmetto ve expecia düşünüyorum birlikte kullanımları hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar selamlar tekrar , ekimin ilk haftası bitti. Klinikte 1 yıkama ve kendimde 4 yıkama ile birlikte yıkamanın 5.günü ; yıkama haricinde pharmazon ile sürekli nemlendirmeme rağmen kabuklanma aşamasında çatlaklar oluşmaya başladı bugün. Donör bölgede yer alan kabuklarda bugün yıkama sonrası döküldü . Ekim bölgesi kabukları ne zaman dökülür acaba ? Fotoğraflarımı paylaşıyorum. Yorumlarınızı rica ederim.

omerciyes

• Jr. Member
  • **
hocam hayırlı olsun. umarım güzel sonuç alırsınız. Ben de ektirmeyi düşünüyorum Serkan Bey'de. Fiyat olarak ne ödediniz ?

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
hocam hayırlı olsun. umarım güzel sonuç alırsınız. Ben de ektirmeyi düşünüyorum Serkan Bey'de. Fiyat olarak ne ödediniz ?

Sağolun teşekkür ederim . 8.000 TL ücreti

Wesley94

• Full Member
Arkadaşlar selamlar tekrar , ekimin ilk haftası bitti. Klinikte 1 yıkama ve kendimde 4 yıkama ile birlikte yıkamanın 5.günü ; yıkama haricinde pharmazon ile sürekli nemlendirmeme rağmen kabuklanma aşamasında çatlaklar oluşmaya başladı bugün. Donör bölgede yer alan kabuklarda bugün yıkama sonrası döküldü . Ekim bölgesi kabukları ne zaman dökülür acaba ? Fotoğraflarımı paylaşıyorum. Yorumlarınızı rica ederim.

sizden bir gün önce cüneyt hocada operasyon geçirdim çizgimiz ve planlama aynı gibi,benimde aynı şekilde çatlaklar ve yollar oluştu sanırım ekimin 12.günü kabuklar döküldükten sonra bu görüntü düzelicek,forumda takip ettiğim kadarıyla olağan bir durum rahat olabilirsiniz

bfk

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Güzel bir operasyon geçirmişe benziyorsunuz. Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. Size sormak istediğim operasyondan önce kalacak yer ayarladılar mı size ? ya da kaldığınız yerden alınmanız standart prosedürleri mi ?

omerciyes

• Jr. Member
  • **
Sağolun teşekkür ederim . 8.000 TL ücreti

Bana ısrarla 10bin ₺ fiyat çekiyorlar. İlginç.. Üstelik 3bin greft gibi bi sayı yeterli olacakken..

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
sizden bir gün önce cüneyt hocada operasyon geçirdim çizgimiz ve planlama aynı gibi,benimde aynı şekilde çatlaklar ve yollar oluştu sanırım ekimin 12.günü kabuklar döküldükten sonra bu görüntü düzelicek,forumda takip ettiğim kadarıyla olağan bir durum rahat olabilirsiniz

Konunuzu gördüm haklısınız benziyor planlamamız umarım sorun yaşamayız.

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Hocam merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Güzel bir operasyon geçirmişe benziyorsunuz. Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. Size sormak istediğim operasyondan önce kalacak yer ayarladılar mı size ? ya da kaldığınız yerden alınmanız standart prosedürleri mi ?

Ben İstanbul’da yaşıyorum klinikte İstanbul’da olduğundan kalacak yer problemim yoktu. Talep edilmesi durumunda operasyon günü evinizden hastaneye operasyon sonrası hastaneden evinize transfer sağlıyorlar.

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Bana ısrarla 10bin ₺ fiyat çekiyorlar. İlginç.. Üstelik 3bin greft gibi bi sayı yeterli olacakken..

Ücret konusunda beni referans almayın. Ben Mart ayında randevu almıştım pandemi dolayısıyla randevum 26 Mayıs tarihinde gidebildim. Operasyonda bu ay yapıldı. 6 aylık bir süreç yeni hastalara fiyat durumları nedir bilmiyorum.

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Ücret konusunda beni referans almayın. Ben Mart ayında randevu almıştım pandemi dolayısıyla randevum 26 Mayıs tarihinde gidebildim. Operasyonda bu ay yapıldı. 6 aylık bir süreç yeni hastalara fiyat durumları nedir bilmiyorum.

Arkadaşlar selamlar .. ekimin 10.günü yıkamanın ise 8. günü kabuk dökme zamanı gelmişmidir. Kafam kurak toprak gibi :))

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar iyi akşamlar. Kabuk dökümünün büyük bir çoğunluğu gerçekleşti. Yalnız kabuklarla birlikte 20-30 tane kırık şeklinde saç geldi elime endişe edecek bir durum var mı tecrübeli arkadaşlar :)

Facebook Twitter Instagram