Selamlar, iyi akşamlar arkadaşlar . Öncelikle bu formu bizlerin kullanımına sunan Türkiye çapında birbirimizle iletişim kurmamızı sağlayan , değişik illerde saç ekim merkezlerini gerçek manasıyla tanımamızı sağlayan tüm ekibe çok teşekkür ederim .
Kendime gelince , hikayemiz çoğu arkadaşla birbirine benziyordur. Saç ekimine karar verip bu forumla tanıştım ve 26/05/2020 tarihinde Serkan Aygın klinikte randevuya gittim. Hocamın boş vaadi bulunmaması, burada ki gördüğümüz sonuçlar , fiyatı ve operasyon geçiren arkadaşların tavsiyeleri sonrası ekim işlemini klinikte yaptırmaya karar verip 03/09/2020 tarihine operasyon tarihi alıp dün ekim işlemini gerçekleştirdik.
Operasyon günü sabah 07:40’ta evimden alıp Koç Üniversitesi hastanesine götürdüler. 08:00 gibi başlayan operasyon 15:00 civarı bitti. 440 grefti sakal olmak üzere Toplamda 4230 Greft dikildi. Greft alımı sonrası; Serkan Hoca, Cüneyt Hoca ve ben ön çizgiyi belirledik ardından ekim işlemi başladı. Greft alım ve Greft ekim işlemleri için kanalları Cüneyt Hocam açtı ekim işlemini hocanın ekibi gerçekleştirdi. Operasyona girmeden ekimin tutmama olasılığı sürekli aklımdayken Cüneyt Hocanın; kafana darbe alma, 4-5 gün sigara içme , ilaçlarını al sonrasını bize bırak demesiyle gönül rahatlığıyla tamamladık operasyonu. Operasyon ekibine gelince çok ayrı teşekkürü hakediyolar. Hastanede karşılayan Tuğçe hanıma teşekkürlerle başlamak istiyorum. Operasyon ekibinden hemşerim Kemal’e , Peri Hanıma , Ali Bey’e ve Aylin Hanıma çok teşekkür ederim. Sıkılmadan tüm sorularıma cevap veren Cüneyt Hocama ayrı teşekkür ediyorum sizi tanımak keyifti.
Saç ektirene kadar forumdan özel mesajla başını ağrıttığım herkeste hakkını helal etsin. Herkese teşekkürler tekrar.
Vira Bismillah:)