Gönderen Konu: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...  (Okunma sayısı 83133 defa)

Leonidas

• Hero Member
Teşekkür ederim daha iyiyim. Ama çok ağır atlattım. Aman arkadaşlar çok dikkat edin. Ben daha öncesinde böyle bir hastalık geçirmedim. Sigara kullandığım için nefes alamıyordum nerdeyse. Çok illet birşey Allahım kimseye yaşatmasın. Kalabalığa girmeyin. Ben öyle bir hata yaptım. Bin pişman oldum.

peki maske taktıgınız halde mi bulaştı ?
bi sorum daha olacak evdekılere bulastırmadan atlatabıldınız mı ?
tekrardan gecmıs olsun

mecley

• Yeni üye
  • *
peki maske taktıgınız halde mi bulaştı ?
bi sorum daha olacak evdekılere bulastırmadan atlatabıldınız mı ?
tekrardan gecmıs olsun
Evet maske taktığım halde bulaştı. Bulunduğum ortamdaki birisi Taşıyıcıymış, tabii bunu kendiside bilmiyormuş (sonradan öğrendi) ama onun maskesi yoktu. Kendi evime hiç gitmedim. Hastaneden sonra anneannemlerin köydeki evi boştu oraya geldim ve hala oradayım. Yarın tekrar test yaptıracağım. İnşallah negatif çıkar. Fakat negatif çıksada uzun bir süre insan içine girmeyi düşünmüyorum. Hem fiziksel hemde psikolojik olarak çok etkilendim. Gerçekten anlatılanlar doğruymuş insan yaşayınca anlıyor arkadaşım.

Leonidas

• Hero Member
Evet maske taktığım halde bulaştı. Bulunduğum ortamdaki birisi Taşıyıcıymış, tabii bunu kendiside bilmiyormuş (sonradan öğrendi) ama onun maskesi yoktu. Kendi evime hiç gitmedim. Hastaneden sonra anneannemlerin köydeki evi boştu oraya geldim ve hala oradayım. Yarın tekrar test yaptıracağım. İnşallah negatif çıkar. Fakat negatif çıksada uzun bir süre insan içine girmeyi düşünmüyorum. Hem fiziksel hemde psikolojik olarak çok etkilendim. Gerçekten anlatılanlar doğruymuş insan yaşayınca anlıyor arkadaşım.

tekrar gecmıs olsun. ınsallah negatıf cıkar dedıgınız gibi.
bu gıbı durumlar da moral cok önemlı iyi dusunun ıyı olsun.

ogretmen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ingilizceni var ise, yabanci kaynaklardan arastirma yapmanizi oneririm. malesef boyle birsey gunumuzde mumkun degildir.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
İnsanlar  böyle  şeylere  nasıl inanıyor     anlamıyorum   .

Siddhartha

• Hero Member
Corona mi sac cogaltma mi?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim daha iyiyim. Ama çok ağır atlattım. Aman arkadaşlar çok dikkat edin. Ben daha öncesinde böyle bir hastalık geçirmedim. Sigara kullandığım için nefes alamıyordum nerdeyse. Çok illet birşey Allahım kimseye yaşatmasın. Kalabalığa girmeyin. Ben öyle bir hata yaptım. Bin pişman oldum.

Çok geçmiş olsun şu an atlattınız mı cigerleriniz de hasar var mı?
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
Çok geçmiş olsun şu an atlattınız mı cigerleriniz de hasar var mı?
Sadece cigerde biraksa iyi, bircok organda hasar birakabiliyor ozellikle agir atlatanlarda. Abim almanyada gecirdi, beyninde lejyonlar olusmus, doktora gittik coronadan kalma dedi, hafif elleri ayaklari titriyor ama cok hasar yok cok sukur.
Burda benim ortagim gecirdi hala 8 ay oldu nefes almakta zorlaniyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sadece cigerde biraksa iyi, bircok organda hasar birakabiliyor ozellikle agir atlatanlarda. Abim almanyada gecirdi, beyninde lejyonlar olusmus, doktora gittik coronadan kalma dedi, hafif elleri ayaklari titriyor ama cok hasar yok cok sukur.
Burda benim ortagim gecirdi hala 8 ay oldu nefes almakta zorlaniyor.

Çok geçmiş olsun yakınlarına kardeşim allah herkesi sevdiklerini korusun inşallah bir an önce bu durum son bulur kurtuluruz.
Global Moderator

Siddhartha

• Hero Member
Çok geçmiş olsun yakınlarına kardeşim allah herkesi sevdiklerini korusun inşallah bir an önce bu durum son bulur kurtuluruz.
Amin kardesim, hepimizin ins.

mecley

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar

Şükürler olsun ki testlerim temiz çıktı ama ciğerlerimde durum ne oldu bilmiyorum. Onunla ilgili birşey söylemedi doktor. 28 gün sonra plazma kanı vereceğim inşallah. Ağır geçirdim ve en kötüsü de bence tat ve koku kaybı. Hala işyerime dönemedim. İnsan içine karışmaya korkuyorum açıkçası.
Allah herkesi korusun inşallah. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da ağır bir travma sebebi bence. Koruyun kendinizi arkadaşlar. Sosyal etkinliklere falan katılmayın. En önemlisi sağlık.

Leonidas

• Hero Member
Merhaba arkadaşlar

Şükürler olsun ki testlerim temiz çıktı ama ciğerlerimde durum ne oldu bilmiyorum. Onunla ilgili birşey söylemedi doktor. 28 gün sonra plazma kanı vereceğim inşallah. Ağır geçirdim ve en kötüsü de bence tat ve koku kaybı. Hala işyerime dönemedim. İnsan içine karışmaya korkuyorum açıkçası.
Allah herkesi korusun inşallah. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da ağır bir travma sebebi bence. Koruyun kendinizi arkadaşlar. Sosyal etkinliklere falan katılmayın. En önemlisi sağlık.

öncelıkle gecmıs olsun tekrardan sizi aramız da görmek cok sevindirici özellikle de bu sekilde güzel bir haber vermeniz cok iyi oldu.
allah bi daha yasatmasın diyelım.
sizin en büyük avantajınız hastalıgıögrenır ögrenmez kendınızı köy evinde izole etmenız bence..
duyarsız olup baskalarına da bulastırabılırdınız en kötüsü kendi ailenize..
tekrardan gecmıs olsun.
saç cogaltma işlemi icin ne dusunuyosunuz hocam ?

mecley

• Yeni üye
  • *
öncelıkle gecmıs olsun tekrardan sizi aramız da görmek cok sevindirici özellikle de bu sekilde güzel bir haber vermeniz cok iyi oldu.
allah bi daha yasatmasın diyelım.
sizin en büyük avantajınız hastalıgıögrenır ögrenmez kendınızı köy evinde izole etmenız bence..
duyarsız olup baskalarına da bulastırabılırdınız en kötüsü kendi ailenize..
tekrardan gecmıs olsun.
saç cogaltma işlemi icin ne dusunuyosunuz hocam ?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.  amin ecmain inşallah .
Saç çoğaltmaya devam edemedim ki. Şükürler olsun Covid i atlattım ama açıkçası insan içine mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum. Biraz daha toparlanıp tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı valla önce sağlık (sağlık olsun da kel kalalım napalım:))
Ama tekrar tedaviye başlarsam buradan sizi de bilgilendiririm arkadaşlar.

Leonidas

• Hero Member
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.  amin ecmain inşallah .
Saç çoğaltmaya devam edemedim ki. Şükürler olsun Covid i atlattım ama açıkçası insan içine mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum. Biraz daha toparlanıp tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı valla önce sağlık (sağlık olsun da kel kalalım napalım:))
Ama tekrar tedaviye başlarsam buradan sizi de bilgilendiririm arkadaşlar.

Allah bi daha yaşatmasın diyelim gelişmeleri bekliyoruz dostum hatta bir konu açarsan yaptırmayı düşündüğün zaman , yaptıracak arkadaşlara epey bilgi vermiş olursun.

Zzza14

• Yeni üye
  • *
Allah bi daha yaşatmasın diyelim gelişmeleri bekliyoruz dostum hatta bir konu açarsan yaptırmayı düşündüğün zaman , yaptıracak arkadaşlara epey bilgi vermiş olursun.

ben ankarada başladım seanslara 4. seans aldım şuan, bir sonuç alamama riskini de göze alarak bu parayı gözden çıkararak başladım, gelişme olursa yazarım.

Facebook Twitter Instagram