Gönderen Konu: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...  (Okunma sayısı 83146 defa)

mecley

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...
« Yanıtla #90 : 21 Ağustos 2020, 17:58:34 »
Valla ben kimseye git ya da gitme demem. Babamın yeri değil sonuçta. Sadece denk geldim ve tecrübemi paylaştım. Ben tedaviye inandım ve ikna oldum. İnşallah da umduğum sonucu alırım. Ben insanların emeklerini karalamayı doğru bulmuyorum. Ha gitmişssinizdir ve sonuç alamamışsınızdır hay hay, ozaman yorum yapabilirsiniz ama deneyimlemeden eleştirmek kul hakkına girmek oluyor arkadaşlar. Bende insanları dolandırıp umut tacirliği yapan kişilere karşı sert eleştirilerde bulundum bulunurum da ama ancak o insanları tanıdıysam yaptıkları işi gördüysem bunu yaparım. Bu tıpkı bir insanı tanımadan o insan hakkında fikir yürütmek gibi birşey. Biraz empati yapmak bizi alçaltmaz bence! Ben kendimde gıda sektöründe çalışıyorum ve bizim ürettiğimiz gıda ürünlerini tüketmeden birisi gelip olumsuz şekilde eleştiri yaparsa ona da aynı tepkiyi veririm. Birilerini çok kolay negatif eleştiri yağmuruna tutuyoruz ama iş o insanın hakkını vermeye geldiğinde yokuz nedense!!!!!

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 21 Ağustos 2020, 18:35:14 »
Valla ben kimseye git ya da gitme demem. Babamın yeri değil sonuçta. Sadece denk geldim ve tecrübemi paylaştım. Ben tedaviye inandım ve ikna oldum. İnşallah da umduğum sonucu alırım. Ben insanların emeklerini karalamayı doğru bulmuyorum. Ha gitmişssinizdir ve sonuç alamamışsınızdır hay hay, ozaman yorum yapabilirsiniz ama deneyimlemeden eleştirmek kul hakkına girmek oluyor arkadaşlar. Bende insanları dolandırıp umut tacirliği yapan kişilere karşı sert eleştirilerde bulundum bulunurum da ama ancak o insanları tanıdıysam yaptıkları işi gördüysem bunu yaparım. Bu tıpkı bir insanı tanımadan o insan hakkında fikir yürütmek gibi birşey. Biraz empati yapmak bizi alçaltmaz bence! Ben kendimde gıda sektöründe çalışıyorum ve bizim ürettiğimiz gıda ürünlerini tüketmeden birisi gelip olumsuz şekilde eleştiri yaparsa ona da aynı tepkiyi veririm. Birilerini çok kolay negatif eleştiri yağmuruna tutuyoruz ama iş o insanın hakkını vermeye geldiğinde yokuz nedense!!!!!

Sizi ikna edebilmişse ne mutlu s clinic’e. Bu kliniği daha dün bu sayfa vasıtası ile öğrendim, bunun palavra olduğunu anlamak icin seneler harcamaya gerek yok açıkcası , çocuk bile görse anlar. Ama işte dediğim gibi insanoğlu bir umut diyip atılıyor hemen içine.
O yüzden size bişe demiyorum, ancak sadece youtube da bulunan videolarını izlediğimiz de bile açıkça ağzı iyi laf yapan insanların pazarlamacı Edasıyla konuştuğu da çok açık ve net şekilde anlaşılıyor.

Tedaviye başladım dediniz , biraz anlatır mısınız nasıl bir tedavi bu ?
İğne vs kullanılıyor mu ?
Yoksa kafaya iki fıs fıs sıkış masaj yapıp yedirip eve yollayıp 2 hafta sonra gene gel tekrarlicaz mı diyorlar ?

Ne güzel işte sürece de yeni başlamışsınız , bence her mesajınızın sonuna nokta koyar gibi ünlem işaretleri koyacağınıza işleminiz hakkında bir konu oluşturun , her hafta veya her ay işleminizin durumunu paylaşın. Gerginliğinizin veya sinirinizin sebebini gerçekleri ve mantıklı olanları yüzünüze vurduğumuz olduğunu düşünüyorum. Ama işte işleme başlamışsınız iş işten geçmiş.

Neyse dedigim gibi paylaşırsınız sürecinizi , bizler de eğer yapılan işlem olumlu olursa (sizin ısrarla olumlu yorum yapmamızı istediğiniz gibi) olumlu yorumlar yaparız.
Ama olumsuz olursa da yine sizin hakkınızı korumak İçin eleştirir , başkaları da yanmasın diye gerekeni yazarız.
Sizin deyiminizle hakkınızı veririz.

mecley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 21 Ağustos 2020, 19:04:31 »
Sizi ikna edebilmişse ne mutlu s clinic’e. Bu kliniği daha dün bu sayfa vasıtası ile öğrendim, bunun palavra olduğunu anlamak icin seneler harcamaya gerek yok açıkcası , çocuk bile görse anlar. Ama işte dediğim gibi insanoğlu bir umut diyip atılıyor hemen içine.
O yüzden size bişe demiyorum, ancak sadece youtube da bulunan videolarını izlediğimiz de bile açıkça ağzı iyi laf yapan insanların pazarlamacı Edasıyla konuştuğu da çok açık ve net şekilde anlaşılıyor.

Tedaviye başladım dediniz , biraz anlatır mısınız nasıl bir tedavi bu ?
İğne vs kullanılıyor mu ?
Yoksa kafaya iki fıs fıs sıkış masaj yapıp yedirip eve yollayıp 2 hafta sonra gene gel tekrarlicaz mı diyorlar ?

Ne güzel işte sürece de yeni başlamışsınız , bence her mesajınızın sonuna nokta koyar gibi ünlem işaretleri koyacağınıza işleminiz hakkında bir konu oluşturun , her hafta veya her ay işleminizin durumunu paylaşın. Gerginliğinizin veya sinirinizin sebebini gerçekleri ve mantıklı olanları yüzünüze vurduğumuz olduğunu düşünüyorum. Ama işte işleme başlamışsınız iş işten geçmiş.

Neyse dedigim gibi paylaşırsınız sürecinizi , bizler de eğer yapılan işlem olumlu olursa (sizin ısrarla olumlu yorum yapmamızı istediğiniz gibi) olumlu yorumlar yaparız.
Ama olumsuz olursa da yine sizin hakkınızı korumak İçin eleştirir , başkaları da yanmasın diye gerekeni yazarız.
Sizin deyiminizle hakkınızı veririz.

Ben ikna oldum çünkü talebim üzerine kullandıkların serumun patentini, sağlık bakanlığı onayını ve içeriğini hiç tereddüt etmeden benimle paylaştılar. Bu benim için + 1 puan oldu. Daha sonrasında içeriği doktor arkadaşımda onaylayınca deneme kararı aldım. Benim saç hattım ekime uygun değil çünkü çok yoğun bir kaybım yok sadece dökülmem çok hızlandı ve hafiften seyrelmelerim başladı. Ailemizde genetik bir dökülme sorunu olduğu için biran önce tedbirimi almak istedim. Açıkçası benim durumumda olanların çok fazla bir alternatifi yok: ya kafanıza içeriğinde hormonsal etken maddeler barındıran ilaçlar sıkar (mavi serum vs.), kaş yaparken göz çıkarırsınız yada kel olana kadar beklersiniz. O yüzden ben kendimce  denemeye değer buldum. Tedavinin biyolojik kök hücre yöntemiyle yapılması herhangi bir yan etkisinin olmaması tabii çok önemli. Anne bebek göbek bağından aldıkları saç büyüme faktörleri, vitamin ve peptidler bulunan bir serum uygulanıyor. Mikroiğneleme dedikleri dermapen e benzer bir cihazla saçınızın heryerinde minik kanallar açıyorlar sonra masaj yoluyla serumu yediriyorlar. Biraz acıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Sonrasında size evde kullanmanız için bir vitamin bir solüsyon birde şampuan veriyorlar. Birde beni etkileyen nokta şu oldu ki tedaviye başlama kararı aldığınızda kan değerlerinizi istiyorlar. Ben yaptırdım istedikleri tetkikleri ve doktoruma gösterdim o hangi vitaminlerin eksik olduğunu söylediyse onlarda aynısını söyledi. Bence merdivenaltı bir yer değil öyle olsa ısrarla kan değerleri istemezler. Zaten saçlarınızın durumuna bakmadan tedaviye uygunmusunuz değilmisiniz söylemiyorlar. Ben ilk gittiğimde kameralı bir cihaz ile saç köklerime baktılar ve aynı zamanda gördüklerini benim anlayabileceğim şekilde bana anlattılar. Bilmiyorum arkadaşlar ben tedavinin sürecinden, ilgi alaka ve güleryüzden çok memnun kaldım. Tabiiki herkesin kendi tercihi. Sonuçta beklentiyle bağlantılı birşey. Ben ilerlememi sizinle paylaşırım. Şuan daha 2. seansımı yaptırdım. 12 seanslık bir süreç. 6. seansdan sonra fark görülmeye başlanıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırım. İlerleyen günlerde buradan paylaşım sağlarım.

Bu arada gerçekleri ve mantıklı olanları yüzüme vurmak için sizinde birşeyleri ispat etmeniz gerekmiyor mu? Siz benden illaki ispat istiyorsunuz ve bende yaşadıklarımı bir bir yazıyorum. Peki siz ne yaşadınız anlatında bilelim gerçekleri?

Olumlu veya olumsuz tecrübelerimi paylaşırım ki insanlar ona göre değerlendirsin.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #93 : 21 Ağustos 2020, 19:44:30 »
Boş  beleş  işlerle  uğraşmayın..   saç  ekim  tek çare  saç çoğaltma  buna benzer şeyler    bir fayda  sağlamaz içinde ne oldugu beli  değil  nekadar sağlıklı   siz düşünün   .

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 21 Ağustos 2020, 22:49:05 »
Ben ikna oldum çünkü talebim üzerine kullandıkların serumun patentini, sağlık bakanlığı onayını ve içeriğini hiç tereddüt etmeden benimle paylaştılar. Bu benim için + 1 puan oldu. Daha sonrasında içeriği doktor arkadaşımda onaylayınca deneme kararı aldım. Benim saç hattım ekime uygun değil çünkü çok yoğun bir kaybım yok sadece dökülmem çok hızlandı ve hafiften seyrelmelerim başladı. Ailemizde genetik bir dökülme sorunu olduğu için biran önce tedbirimi almak istedim. Açıkçası benim durumumda olanların çok fazla bir alternatifi yok: ya kafanıza içeriğinde hormonsal etken maddeler barındıran ilaçlar sıkar (mavi serum vs.), kaş yaparken göz çıkarırsınız yada kel olana kadar beklersiniz. O yüzden ben kendimce  denemeye değer buldum. Tedavinin biyolojik kök hücre yöntemiyle yapılması herhangi bir yan etkisinin olmaması tabii çok önemli. Anne bebek göbek bağından aldıkları saç büyüme faktörleri, vitamin ve peptidler bulunan bir serum uygulanıyor. Mikroiğneleme dedikleri dermapen e benzer bir cihazla saçınızın heryerinde minik kanallar açıyorlar sonra masaj yoluyla serumu yediriyorlar. Biraz acıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Sonrasında size evde kullanmanız için bir vitamin bir solüsyon birde şampuan veriyorlar. Birde beni etkileyen nokta şu oldu ki tedaviye başlama kararı aldığınızda kan değerlerinizi istiyorlar. Ben yaptırdım istedikleri tetkikleri ve doktoruma gösterdim o hangi vitaminlerin eksik olduğunu söylediyse onlarda aynısını söyledi. Bence merdivenaltı bir yer değil öyle olsa ısrarla kan değerleri istemezler. Zaten saçlarınızın durumuna bakmadan tedaviye uygunmusunuz değilmisiniz söylemiyorlar. Ben ilk gittiğimde kameralı bir cihaz ile saç köklerime baktılar ve aynı zamanda gördüklerini benim anlayabileceğim şekilde bana anlattılar. Bilmiyorum arkadaşlar ben tedavinin sürecinden, ilgi alaka ve güleryüzden çok memnun kaldım. Tabiiki herkesin kendi tercihi. Sonuçta beklentiyle bağlantılı birşey. Ben ilerlememi sizinle paylaşırım. Şuan daha 2. seansımı yaptırdım. 12 seanslık bir süreç. 6. seansdan sonra fark görülmeye başlanıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırım. İlerleyen günlerde buradan paylaşım sağlarım.

Bu arada gerçekleri ve mantıklı olanları yüzüme vurmak için sizinde birşeyleri ispat etmeniz gerekmiyor mu? Siz benden illaki ispat istiyorsunuz ve bende yaşadıklarımı bir bir yazıyorum. Peki siz ne yaşadınız anlatında bilelim gerçekleri?

Olumlu veya olumsuz tecrübelerimi paylaşırım ki insanlar ona göre değerlendirsin.

Hocam siz şunu anlamıyosunuz veya anlamak İstemiyosunuz , bura da ki herkes iyiliğinizi isteyerek yorum yapıyor mağdur olmayın diye , kliniğin adamı olmadığınızı varsayarak yapıyoruz bunu (ki olmadığınızı idda ediyosunuz) o yüzden bütün detayları soruyoruz .

Anne göbek bağı olayını anlamadım açıkcası , benim şahsen merak ettiğim şu ; ense den alınan saçların bile gelecekte bazılarının dökülme gibi bir ihtimali var iken bu adamların uyguladıkları bu enteresan sistemle dökülmeme veya döngüye girme gibi bi iddaları varmı yokmu ?
Çok zor bişey bu.
İnşallah hayal ettiğiniz sonucu alırsınız.

Ama benden neyi ispat etmemi bekliyorsunuz ? Karşı bir tez yürütmemi beklemişsiniz , ne yapayım ben de gidip bu klinikte işlem yaptırayım sonrasında da bakın bende olmadı bunlar palavra atıyor mu diyim yani nasıl ispat etmemi istersiniz anlamadım.

Bu klinik hakkında hiç bi bilgim yok ki birşey yaşayayım :) daha dün adını gördüm bu sayfa da onun haricinde hiç bişe yok.

Neyse paylaşırsınız sürecinizi hazır daha 2. Aydasınız , en baştan konunuzu açın süreci beraber yaşayalım madem öyle.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 22 Ağustos 2020, 13:17:17 »
Öncelik olarak saç dökülme mantığının ne olduğunu anlarsanız bu uygulamalara güler geçersiniz.

Saç neden dökülür ve nasıl durur.

Bunların dışında kel bir kafadan hafif bir hareket sağlamak sadece anlık mutluluk getirir bunun içinde bu kadar para vermenize gerek yok. Enzaneden bir kaç ilaç almanız yeterli. Napacak iki tane kılı harekete geçirip ömrün boyunca DHT hormonumu baskılayacak :)

Belki işe yaramayacak yarasada aslağa tatmin etmeyecek sadece parasını ödediğiniz kişiye fayda sağlayacak bu işlemlerle vakit harcamanızı istemem ama ben harcıyacağım kardeşim diyenlerde işime gelir örnekler paylaşılır bende dil dökmek zorunda kalmam.

Bu işlemi yapanlar da zaten %70 umut sattıklarını bilir.

Yoksa biz aptal değiliz saç çoğaltma işleminden bu kadar para kazanan varken ben şu bilgimle kralını yaparım:))

Bu ara da kan değerlerinize bakıp hangi vitaminin eksik olduğunu söylemek zor bir şey değildir ki bu forumun yarısı o değerlere bakıp size söyler zaten:)

Genelde eksik çıkanlar saçlar sökülüyorsa B12 D3 biotin demir çinko vs Sağlıklı insanlarda en az D  D den örnek alalım mesala vitamini düzeyi 40 NG/ML, en fazla D vitamini düzeyi 100 NG/ML, en iyi aralık ise 50-70 NG/ML olmalıdır. Kronik hastalarda en az D vitamini düzeyi 50 NG/ML, en fazla D vitamini düzeyi 100 NG/ML ve en iyi aralık 60-80 NG/ML olmalıdır. referans aralıklarına bakmak yeterli:)

Demir fe:70 – 180 mg/dL

Ya da Sağlıklı bir vücutta folat asit değer aralığı 4.6-18.7 ng/mL

Gibi gibi.
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 13:37:35 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

pcd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #96 : 27 Ağustos 2020, 00:37:20 »
İnsanlara fikirlerini soruyorsun, sonra da sana gerçekleri söyledikleri için tepki gösteriyorsun. Sence bu ne kadar mantıklı?

Kadın, sana "tepeyi bu tedaviyle düzeltirim ama önler düzelmez" demiş. Bildiğin finasteride, dutasteride etkisini anlatmış. Onlar da zaten eczaneden ucuza alabileceğin ve biraz uğraşıp kafana uygulayabileceğin şeyler. Ama bunu yapıp, olası yan etkilerinden bahsetmiyorsa, bu da suç olmalı diye düşünüyorum.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 27 Ağustos 2020, 00:40:52 »
İşin sıkıntılı kısmı bu mecley nickli arkadaş bu işlemi öve öve bitiremiyordu , işlemi paylaşın görelim dedik ortadan kayboldu.

pcd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #98 : 27 Ağustos 2020, 00:42:31 »
İşin sıkıntılı kısmı bu mecley nickli arkadaş bu işlemi öve öve bitiremiyordu , işlemi paylaşın görelim dedik ortadan kayboldu.

Her yer safsata dolu.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 27 Ağustos 2020, 00:44:40 »
Her yer safsata dolu.

Keşke gerçek olsa da biz de yaptırsak. Yoksa ben meraklı mıyım kafama 4 bin alım İçin 4 bin de Ekim İçin toplam da 8 bin delik açılmasına ? Ya da günlerce süren rahatsız uykulara, say say bitmez ekimin sıkıntıları. Ama tek çare bu..

mecley

• Yeni üye
  • *
Arkadaşım covid 19 testim pozitif çıktı. Ağır şekilde nefes darlığım vardı. Neredeyse bir hafta hastanede solunum cihazına bağlı kaldım. Ordan da paylaşım yapamayacağıma göre!
Bikaç gündür evdeyim ama hala karantinadayım. Bilip bilmeden yorum yapmak ne kolay arkadaş.

mecley

• Yeni üye
  • *
Her yer safsata dolu.

Ayrıca işlemi öve öve bitiremediğim kısım neresi bana bi iletirsen bende anlarım. Ben deneyimlerimi yazdım ve kendimce düşüncelerimi belirttim. Herkes görüşlerini paylaşmakda özgür. Keşke 100 de 100 sonuç alınabilecek bi çözüm olsada bizde arayış içinde olmasak.

aslanoglu

• Full Member
Arkadaşım gitti 5000  TL bayıldı sonuç fiyasko,

Leonidas

• Hero Member
Arkadaşım covid 19 testim pozitif çıktı. Ağır şekilde nefes darlığım vardı. Neredeyse bir hafta hastanede solunum cihazına bağlı kaldım. Ordan da paylaşım yapamayacağıma göre!
Bikaç gündür evdeyim ama hala karantinadayım. Bilip bilmeden yorum yapmak ne kolay arkadaş.

geçmiş olsun , şimdi ne durumdasınız acaba ?

mecley

• Yeni üye
  • *
geçmiş olsun , şimdi ne durumdasınız acaba ?

Teşekkür ederim daha iyiyim. Ama çok ağır atlattım. Aman arkadaşlar çok dikkat edin. Ben daha öncesinde böyle bir hastalık geçirmedim. Sigara kullandığım için nefes alamıyordum nerdeyse. Çok illet birşey Allahım kimseye yaşatmasın. Kalabalığa girmeyin. Ben öyle bir hata yaptım. Bin pişman oldum.

Facebook Twitter Instagram