Valla ben kimseye git ya da gitme demem. Babamın yeri değil sonuçta. Sadece denk geldim ve tecrübemi paylaştım. Ben tedaviye inandım ve ikna oldum. İnşallah da umduğum sonucu alırım. Ben insanların emeklerini karalamayı doğru bulmuyorum. Ha gitmişssinizdir ve sonuç alamamışsınızdır hay hay, ozaman yorum yapabilirsiniz ama deneyimlemeden eleştirmek kul hakkına girmek oluyor arkadaşlar. Bende insanları dolandırıp umut tacirliği yapan kişilere karşı sert eleştirilerde bulundum bulunurum da ama ancak o insanları tanıdıysam yaptıkları işi gördüysem bunu yaparım. Bu tıpkı bir insanı tanımadan o insan hakkında fikir yürütmek gibi birşey. Biraz empati yapmak bizi alçaltmaz bence! Ben kendimde gıda sektöründe çalışıyorum ve bizim ürettiğimiz gıda ürünlerini tüketmeden birisi gelip olumsuz şekilde eleştiri yaparsa ona da aynı tepkiyi veririm. Birilerini çok kolay negatif eleştiri yağmuruna tutuyoruz ama iş o insanın hakkını vermeye geldiğinde yokuz nedense!!!!!
Sizi ikna edebilmişse ne mutlu s clinic’e. Bu kliniği daha dün bu sayfa vasıtası ile öğrendim, bunun palavra olduğunu anlamak icin seneler harcamaya gerek yok açıkcası , çocuk bile görse anlar. Ama işte dediğim gibi insanoğlu bir umut diyip atılıyor hemen içine.
O yüzden size bişe demiyorum, ancak sadece youtube da bulunan videolarını izlediğimiz de bile açıkça ağzı iyi laf yapan insanların pazarlamacı Edasıyla konuştuğu da çok açık ve net şekilde anlaşılıyor.
Tedaviye başladım dediniz , biraz anlatır mısınız nasıl bir tedavi bu ?
İğne vs kullanılıyor mu ?
Yoksa kafaya iki fıs fıs sıkış masaj yapıp yedirip eve yollayıp 2 hafta sonra gene gel tekrarlicaz mı diyorlar ?
Ne güzel işte sürece de yeni başlamışsınız , bence her mesajınızın sonuna nokta koyar gibi ünlem işaretleri koyacağınıza işleminiz hakkında bir konu oluşturun , her hafta veya her ay işleminizin durumunu paylaşın. Gerginliğinizin veya sinirinizin sebebini gerçekleri ve mantıklı olanları yüzünüze vurduğumuz olduğunu düşünüyorum. Ama işte işleme başlamışsınız iş işten geçmiş.
Neyse dedigim gibi paylaşırsınız sürecinizi , bizler de eğer yapılan işlem olumlu olursa (sizin ısrarla olumlu yorum yapmamızı istediğiniz gibi) olumlu yorumlar yaparız.
Ama olumsuz olursa da yine sizin hakkınızı korumak İçin eleştirir , başkaları da yanmasın diye gerekeni yazarız.
Sizin deyiminizle hakkınızı veririz.