Arkadaş el ele yaparda yakın arkadaş yaparmı?
Yakın bir arkadaşım, saç çıkartan bir ürün bulduğunu eşinden denediğini ve eşinin fotoğrafları olduğu ki yüzü görülmüyor arkadaşın devamlı tepeden çekilmiş, fotoğrafları instagram dan yayıslanınca üründen haberim oldu. Falanca gün müsaitsen gelicem dedim tamam dedi, gittim eşi yoktu işi varmış bir yere gitmiş. O sırada biri geldi. Adam bildiğin kel, Ekim bile yapılacak donör yok. Ya 2aydır kullanıyorum en son aldığım şişe düştü kırıldı felan dedi tekrar almaya geldim dedi 2şişe aldı. Nasıl varmı gelişme dedi kullanıyorum dedi. Sonra ya bir bakayım dedi arkadaş adamın eski kendi telefonunda,çektiği fotoğrafları karşılaştırdı. Oo gelişme var diye bir iki fotoğraf gösterdi 1-2 tel var çıkan aslında,belliki adamda rutin dökülüp çıkan köklerden tekrar çıkan normal teller. Neyse ya sende kullan deyince kırmamak adına bir tane aldım hatta uyguladımda. Ama böyle bir şey mümkün olsa yemin ederim saç ekim sektörü adamı sniper la vurur. Halen WhatsApp tan instagram dan sözde saç çıkarttığı vatandaşların ve kendi erkek gibi kestirdiği saçının fotosunu gönderiyor bir çoğu ışık oyunu ve diğerlerinde ya montaj yada alakasız kişiler diye düşünüyorum. Yani gönderiler altına yorum yapıcam ama bizim millet inanmaz gider yinede alır.
Yani bu işin başka yolu bulunamadı ve ekimden başka yol yok. Buldum diyen zaten piyasaya düşmeden zengin olur ve yine o ürün piyasaya ya çıkmaz yada çıksana Ekim kadar fiyatı olur. Şarlatanlara dikkat...