Gönderen Konu: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...  (Okunma sayısı 83002 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ben bir fark göremedim dostum
Global Moderator

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekimi olmadan saç çoğaltmak ne demek tam olarak anlamadım :)

eğer sibel hanım böyle bir şey bulduğunu iddia ediyorsa, potansiyel olarak euro / dolar milyarderi olabilir 1 sene içinde. neden hala sadece lokal hastalara bu işlemi uyguluyormuş? :)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşın kulaklar hafif içeri doğru gelmiş bunun dışında bir değişim göremedim. Donör bölge yükselmiş birde
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

xhalukx

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle  birşeyin gerçek olması  çok  zor...

Keşke  olsada kullansak...

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir kaç arkadaşım bu s clinic e gitti sonuç bildiğin aynı .minoxil ile elde edilecek sonucu belki anca yakalıyorlar.zaten iyi sonuçları olsaydı bol bol yayınlarlardı öyle bir şeyde yok.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tel fark ışık farkı...

Cenk49

• Full Member
Tel fark ışık farkı...
Sloocer doğru söylüyorsunda o ışık farkından kaynaklı adamlar köşeyi döndüler  :),gün be gün her şehirde bu sclinic in yeni şubeleri açılıyor.galiba her kelin bir umut ışığına ihtiyacı var kulağa hoş gelen şeyler insanlara hep cazip geliyor  :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pazarlaması en kolay ürün umuttur arkadslar.. hiç bir know-How , hiç bir pazarlama tekniği, bilgi ve altyapı gereksiniminiz yoktur bu ürünü pazarlamak İçin. Sürdürülebilir olması İçin gereken kalite olmasa bile yıllarca pazarlayabilirsiniz “umutu”. Çünkü pazar geniştir alternatif yoktur. Bu yüzdendir ki, üfürükçüler, bitkisel kanser ilacı pazarlayan aktarlar hep vardır , hep iyi kazanırlar.

Cenk49

• Full Member
Pazarlaması en kolay ürün umuttur arkadslar.. hiç bir know-How , hiç bir pazarlama tekniği, bilgi ve altyapı gereksiniminiz yoktur bu ürünü pazarlamak İçin. Sürdürülebilir olması İçin gereken kalite olmasa bile yıllarca pazarlayabilirsiniz “umutu”. Çünkü pazar geniştir alternatif yoktur. Bu yüzdendir ki, üfürükçüler, bitkisel kanser ilacı pazarlayan aktarlar hep vardır , hep iyi kazanırlar.

Dostum harikasın müthiş özetlemişsin .. o değilde ben şimdi bu söylediklerinden ilham alarak sclinic tarzı bir yer açma arayışına girsem nasıl olur  ;) prp ,mezoterapi,saç ekimi öncesi analiz ,iki dermaroller bir minox ,isteyene miracle losyon tabi adı kliniğin ismi olacak ,lazer tedavi hatta botox daha varda var.birde facebook instagrama reklam kastıkmı bu iş hayda hayda olur ama reklamı sağlam basmak lazım en az aylık 10 bin falan koymak lazım zaten tek gider reklam olur heralde  ;D
Birde gelenlerin bazılarını saç ekim merkezlerine yönlendirip komisyon kasılırsa bu iş tam olur şaka maka birde böyle klinikler türedi.saç ekiyoruz diye boy boy teklam kasıyorlar kliniğe gidildiği zaman başka kliniklere yönlendiriyorlar .adamlar tatil acentası gibi çalışıyor mantık aynı memlekette bilinçsiz face ve instagram reklamlarına kanan o kadar çok insan türediki ne yazıkki bunları gördükçe insanın nutku tutuluyor.
Geçenlerde karşılaştığım bir bayan gurbetçi estecenterda saç ektirmiş ,nerden buldun diye sordum googleye türkiyedeki saç ekim klinikleri yazdım ilk bunlar çıktı dedi.birde ben yazdım google a gördüm ki reklam olarak en üstte çıkıyor yani kadın en üstte çıkan reklama tıklamış ve burayı arayıp randevu almış sonucundada saç ektirmiş.o değilde estecentera bak sağlam yere reklam  vermiş türkiyedeki saç ekimi klinikleri anahtar kelime bu valla helal olsun ne diyeyim.keşke reklamdaki başarılarını saç ekimindede gösterseler iki metreden kanal delikleri farkediliyordu o denli seyrekti yani.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç sektörü geniş bir zaman dilimi  umut vadettiği için insanları uzun surelı kandırmak umut vermek kolay bir durum o yüzden pazarlama teknıklerı daha kolay işliyor insanlarr ürünün kalıtesını test etmek için beklemek zorunda oldukları için pazarlayan için  her şey cok daha kolay

saç dokulme nedenı erkeklık hormonudur ve bu horman baskılanmadığı sürece yapılan saç ekımi harıç hiç bir uygulamanın saça bır faydası olmaz pazarlayanın cebine olur

vucudumuz sureklı bu hormonu üretecek ve bu salgılanan hormon saç köklerıne yapışarak  tıkayacak ve sacın beslenmesını sureklı engellıyecek çalışma mekanızması bu sekılde olan bır hastalığın
durdurulmasının tek çaresı baskılayacı ilaçlardır finsterid gibi yada mınox gibi geçiçi olarak tıkanan damarları genişleterek kan akışını sağlamak olur buda bir süre işe yarar bir süre sonra bu genişleyen damarlar tekrar daralıp döngü oluşturur...

o yüzden size tavsiyem hormon baskılayıcı ılaçlar hariç hiç bişey saç dökülmesini durdurmaz ve sona erdirmez bu ilaçlarıda kullandığınız sürece işe yarar.. boşuna umut etmeyin kandırılmayın

siz hiç tarıhınde bu tarz teknıkler ile bonus olan bır ınsan gördünüzmü ben görmedım ama nedense bunları görenler sadece bu işlemleri para ile pazarlayanlar oluyor :)))

Global Moderator

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu s clinic te ne gibi bir işlem yapıyorlar bilen varmı ..

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sclinic e gidiyon abi ben geldim demeden hop seni karşılıyorlar. Duymak istedigin güzel sözleri dinliyon. Sonra bi gaz veriyorlar. Prp mezoterapi yaptıracakken o gazla 3000 geft ekim yaptırıyo buluyon kendini.
😀

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sclinic e gidiyon abi ben geldim demeden hop seni karşılıyorlar. Duymak istedigin güzel sözleri dinliyon. Sonra bi gaz veriyorlar. Prp mezoterapi yaptıracakken o gazla 3000 geft ekim yaptırıyo buluyon kendini.
😀

Doğru söylüyorsun saç ekiminede yönlendiriyor bunlar orta bölgeleri coştururuz ön bölgelere saç ekimi gerekir diyorlar  o değilde s clinic ne demek yaw adını çözemedim ben bir türlü 😃

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
S clinic falan hepsi hikaye tek çare saç ekimi.

Facebook Twitter Instagram