Gönderen Konu: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...  (Okunma sayısı 83007 defa)

Erolkara

• Sr. Member
Ben de görüştüm kendileri ile
Epeydir de sonuçları takipteyim.
Minoxidil ve benzeri bir madde kesinlikle yok dediler.  Evet formül gizli ticari sır olarak söylemiyorlar. Ama belli ki büyüme faktörleri ürünlerini bilmeyen çok arkadaş yorum yapmış direk. Biraz araştırsınlar bu ürünleri. Bilimsel anlamda etkinliğini kanıtlamış bir kaç ürün var dünya da.  Bence görüşmeden araştırmadan hemen yermeyelim. Gördüğüm foto ve videolar da sonuçlar gayet iyiydi. Kesin kalıcı olur vs gibi bir iddiaları da yok.
Kendim de yaptırmayı ve ondan sonra ekime girmeyi düşünüyorum daha iyi bir sonuç için.
Açıkçası para durumunu ayarlarsam sclinic+ekim yaptıracağım. Hatta keşke yeterli param olsa sclinic+ekim+4.aydan itibaren yine sclinic ile iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum.

bunların seans sayıları nasıl oluyor mutlaka öğrenmişsindir.önce onları bir öğrenelim ona göre bende bir şey yazacağım sclinic bu işi nasıl yapıyor belli aslında.

baldman

• Hero Member
bunların seans sayıları nasıl oluyor mutlaka öğrenmişsindir.önce onları bir öğrenelim ona göre bende bir şey yazacağım sclinic bu işi nasıl yapıyor belli aslında.

minoxil ve finasterdi sulandırıp kafaya iğneli matkapla veriyorlar  bence ;D zaten sibel denilen kadın eczacıymış başka türlü nasıl yapacakki kadın bu konulara hakim .
memleket sahipsiz aslında yasaklanmalı kepenk vurulmalı bu scliniğe bence yasal değil yaptıkları iş .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
dostum bunun için o kadar para vermene gerek yok ki mınoxil yada finasterıd kullansan cok daha ıyı olur yanı
buişlemi yapınca fosur fosur saç çıkmıyor bıraz saç tellerı kalınlaşmış o kadar mucıze degıl

belkide onlarda bu tarz ıcerıkler kullanıyor su solusyonlar gıbı
Global Moderator

xlportakal

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...
« Yanıtla #78 : 11 Ağustos 2020, 01:32:50 »
keşke sadece deneyenler yorum yapsa, deneyen birileri muhakkak var. şahsen saç ekimine uygun değilmişim. bilirsiniz, duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü.. doğal olarak insan tutunacak bir şey arıyor. saç o kadar içselleştirilen bişi ki saçımı çıkaranın üstüne arabamı bile yaparım. ama çapulculara da para kaptırmak istemem. durum böyle olunca bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan daha fazla yorum gelsin lütfen. saç çıkarmak çok zor değil sanırım artık. hele o mavi su falan kullananları görünce. ama bırakınca gidiyor işte. yan etkileri çok vs. bu merkezin işlemin de yan etkileri var mı, çıkan saçların dökülme durumu nedir, resimlerdeki kadar etkili sonuç alan var mı, başarı oranı nedir ... bu ve benzer soruları cevaplayan çıkarsa çok mutlu olurum.

mecley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #79 : 19 Ağustos 2020, 14:21:28 »
Ben insanların bir şeyi deneyimlemeden bukadar kesin ve kati yorumlar yapmasına anlam veremiyorum. Sclinic Ankara şubesinde benim kuzenim biyolojik kök hücre tedavisiyle saç çoğaltma yaptırdı ve gerçekten çok güzel bir sonuç aldı. Tedavisini geçen sene bitirdi ve hala aldığı sonucu koruyor ki bende bir ay önce Antalya şubesinde tedaviye başladım. Umarım sonuç kuzenimdeki gibi iyi olur.  Ayrıca bence bu tarz tedavilerde inanmak ve istikrar çok önemli. Hiçkimsenin elinde sihirli bir değnek yok maalesef. Zaten Sclinic kimseye 100 de 100 garanti diye bir vaatde bulunmuyor. Bence bu çok doğru bir yaklaşım.İnsanları emek verdiği ve çaba sarfettiği işi ön yargılı birşekilde karalamak çok yanlış bence.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 19 Ağustos 2020, 14:41:29 »
Ben insanların bir şeyi deneyimlemeden bukadar kesin ve kati yorumlar yapmasına anlam veremiyorum. Sclinic Ankara şubesinde benim kuzenim biyolojik kök hücre tedavisiyle saç çoğaltma yaptırdı ve gerçekten çok güzel bir sonuç aldı. Tedavisini geçen sene bitirdi ve hala aldığı sonucu koruyor ki bende bir ay önce Antalya şubesinde tedaviye başladım. Umarım sonuç kuzenimdeki gibi iyi olur.  Ayrıca bence bu tarz tedavilerde inanmak ve istikrar çok önemli. Hiçkimsenin elinde sihirli bir değnek yok maalesef. Zaten Sclinic kimseye 100 de 100 garanti diye bir vaatde bulunmuyor. Bence bu çok doğru bir yaklaşım.İnsanları emek verdiği ve çaba sarfettiği işi ön yargılı birşekilde karalamak çok yanlış bence.

Senelerdir elle tutulur bir sonucu göremedik kusurabakmayın bence hikaye
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #81 : 19 Ağustos 2020, 14:55:15 »
Böyle  şeylere  inanan varmı acaba 😁   

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 20 Ağustos 2020, 21:22:48 »
Dağıl

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 21 Ağustos 2020, 01:10:28 »
Dağıl

Tam ben dicektim.
Böyle hesaplar nedense gelip bu tarz konuları övüp kaçıyor :)
Madem tedaviye başladınız atın fotolarınızı görelim.

Ama şunu da belirtmek istiyorum ki saçmalık olduğunu düşünsem , ihtimal vermesem bile bu saçsızlık belası insan da bi acaba hissi uyandırmıyor değil. O yüzden bunlara sorgusuz sualsiz gidip işlem yaptıran insanlara kızamıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 21 Ağustos 2020, 01:53:37 »
Fotoğraflar  fotomontaj   ters ışık filan 

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 21 Ağustos 2020, 10:09:55 »
Yok oyle birsey, sacsizliga tek care ekimdir.
Baska bir cozumu yok malesef. Var diyene inanmayin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

mecley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #86 : 21 Ağustos 2020, 14:08:55 »
Tam ben dicektim.
Böyle hesaplar nedense gelip bu tarz konuları övüp kaçıyor :)
Madem tedaviye başladınız atın fotolarınızı görelim.

Ama şunu da belirtmek istiyorum ki saçmalık olduğunu düşünsem , ihtimal vermesem bile bu saçsızlık belası insan da bi acaba hissi uyandırmıyor değil. O yüzden bunlara sorgusuz sualsiz gidip işlem yaptıran insanlara kızamıyorum.

Birincisi farkındaysanız ortada olmayan birşeyi övmek gibi bir durum yok. Sadece ben olumlu sonuç alanı gördüm ve bende başladım umarım iyi bir sonuç alırım diyorum. İkincisi ise ben sclinic hakkında yorumlara bakarken burada yazılanlara denk geldim ve kendi tecrübelerimi yazmak istedim. Nasıl ki insanlar deneyimlerini olumsuz yönde paylaşabiliyorsa bende gördüklerimi söyledim. Peki siz madem bu tedaviyi denemediniz neden yorum yapıyorsunuz. Tedaviye yeni başladığımı belirttim ayrıca 6 ay süren bir olay. Pat diye bir sonuç alacağımı kimse vaat etmedi. Kaldı ki her tedavide zaman gerekli. İllaki burada bilmediğim ve deneyimlemediğim bir konu başlığına maydanoz olup kafama göre yorum yapmamı beklemeniz tuhaf.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 21 Ağustos 2020, 14:17:08 »
Birincisi farkındaysanız ortada olmayan birşeyi övmek gibi bir durum yok. Sadece ben olumlu sonuç alanı gördüm ve bende başladım umarım iyi bir sonuç alırım diyorum. İkincisi ise ben sclinic hakkında yorumlara bakarken burada yazılanlara denk geldim ve kendi tecrübelerimi yazmak istedim. Nasıl ki insanlar deneyimlerini olumsuz yönde paylaşabiliyorsa bende gördüklerimi söyledim. Peki siz madem bu tedaviyi denemediniz neden yorum yapıyorsunuz. Tedaviye yeni başladığımı belirttim ayrıca 6 ay süren bir olay. Pat diye bir sonuç alacağımı kimse vaat etmedi. Kaldı ki her tedavide zaman gerekli. İllaki burada bilmediğim ve deneyimlemediğim bir konu başlığına maydanoz olup kafama göre yorum yapmamı beklemeniz tuhaf.
merkez  ağzıyla  konuşuyorsun 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 21 Ağustos 2020, 14:34:50 »

Umarım size fayda sağlar işlem konuya da resimlerinizi atarsanız ara ara görmüş oluruz
Global Moderator

mecley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #89 : 21 Ağustos 2020, 17:40:22 »
Umarım size fayda sağlar işlem konuya da resimlerinizi atarsanız ara ara görmüş oluruz

inşallahhhh  :) :) :) :) teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram