Gönderen Konu: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...  (Okunma sayısı 82999 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
  Bence konuyu  fazla uzatmamak  lazım  çünkü   insanlara  nekadar bu kötü  bişey   inanmayın desekte   o şeyin   reklamını  yapmış  olursunuz   mavi su gibi herkes kötü kullanmayın   diyorlar   ama   bakın tv met her yerde  var

la casa

• Yeni üye
  • *
Açık alanlarda kesinlikle başarısız. Tecrübeyle sabittir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Açık alanlarda kesinlikle başarısız. Tecrübeyle sabittir.

Henüz hiç bir şekilde bir başarılarını görmedik zaten:)
Global Moderator

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
  Bence konuyu  fazla uzatmamak  lazım  çünkü   insanlara  nekadar bu kötü  bişey   inanmayın desekte   o şeyin   reklamını  yapmış  olursunuz   mavi su gibi herkes kötü kullanmayın   diyorlar   ama   bakın tv met her yerde  var

bence sclinicte mavi serum gibi bir şey kullanıyor içerisinde finasterid ve minoxil olan bir şeyi kafaya basmadıklarını nerden biliyorsunuz.sonuçta içeriğini saklıyorlar, ne kadar saçma aslında birisi kalkıp cimere şikayet etse yeridir  bence yaptıkları iş yasal değil.

Don Vito Corleone

• Hero Member
Boş   işler  bunlar 

Don Vito Corleone

• Hero Member
  Dikkat   değer  bişey değil  para tuzağın başka bişey değil .

precise

• Yeni üye
  • *
Dostlar ben 1 video atmıştım ama iletim silinmiş sanırım bu bağlamda tekrar iletiyorum. Bu atacağım video ve benzeri birçok başarılı sonuç var görünüyor. Bu konudaki fikirleriniz hala aynı mıdır? Video bağlantısı;

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dostlar ben 1 video atmıştım ama iletim silinmiş sanırım bu bağlamda tekrar iletiyorum. Bu atacağım video ve benzeri birçok başarılı sonuç var görünüyor. Bu konudaki fikirleriniz hala aynı mıdır? Video bağlantısı;

firmanın reklam için paylaştığı vıdeoyu yollamıssın dostum bu bir şey ifade etmez forumda yaptırıp memnun olan yok biz buna bakarız
Global Moderator

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aha kaçın ellerinde ipad'liler gelmiş :) hiç bir analiz cihazı hiç bir kök değişiklik bilimsel kanıtlı olmadan ipad'den fotoğraf çekmek nasıl bir saçmalık ama taktir ediyorum en azından ucuza kaçmamışsınız niteliklisiniz yani 😁

Don Vito Corleone

• Hero Member
İnsanlari   kandırmak  başka  bişey değil  yazık . Arkadaşlar bu gibi şeylere kesinlikle  kanmayın   inanmayın. . Paranizi  çöpe  atmak  başka  bişey yapmazsiNiz.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Forumda üyeler tecrübeli zaten uzaktan takip edenler bu tarz mesajları ciddiye alıyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

precise

• Yeni üye
  • *
Hocam ben instagram sayfalarını takip ediyorum da gidip bu saç çoğaltma hizmetini alan birkaç kişiyle mesajlaştım. Bize birçok fotoğraf gösterdiler bu gibi başarılı sonuçlarda var başarısız sonuçlar da kişiye göre gerçekten işe yarayabiliyor şeklinde konuşuyorlar  :o :o

Don Vito Corleone

• Hero Member
Yalan dolan başka  bişey değil  .

fireboy777

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de görüştüm kendileri ile
Epeydir de sonuçları takipteyim.
Minoxidil ve benzeri bir madde kesinlikle yok dediler.  Evet formül gizli ticari sır olarak söylemiyorlar. Ama belli ki büyüme faktörleri ürünlerini bilmeyen çok arkadaş yorum yapmış direk. Biraz araştırsınlar bu ürünleri. Bilimsel anlamda etkinliğini kanıtlamış bir kaç ürün var dünya da.  Bence görüşmeden araştırmadan hemen yermeyelim. Gördüğüm foto ve videolar da sonuçlar gayet iyiydi. Kesin kalıcı olur vs gibi bir iddiaları da yok.
Kendim de yaptırmayı ve ondan sonra ekime girmeyi düşünüyorum daha iyi bir sonuç için.
Açıkçası para durumunu ayarlarsam sclinic+ekim yaptıracağım. Hatta keşke yeterli param olsa sclinic+ekim+4.aydan itibaren yine sclinic ile iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum.

Facebook Twitter Instagram