Gönderen Konu: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...  (Okunma sayısı 82998 defa)

lejyoner58

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar kesinlikle uzak durun!!!
Ben tam 5 bin verip 12 seans yaptırdım sonuç hüsran.
Aslında ilk 6 seans sonunda saçlarım gerçekten çıktı ve dökülmem sıfıra indi,çok mutluydum 6 seansta böyle olduysa 12 seansta neler olur dedim ama o geriye kalan 6 seansta ekstra hiç birsey olmadı hatta dökülmeler tekrar başladı ve bunun sebebini bana mevsim geçişleri diyerek yutturdular,seanslarımın tamamı bittikten 2 ay sonra saçlarımda tamamen eskısıne dondu,aman diyim ben yandım siz yanmayın

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sac dökülmesine tek çare sac ekimi gerisi hikaye

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar kesinlikle uzak durun!!!
Ben tam 5 bin verip 12 seans yaptırdım sonuç hüsran.
Aslında ilk 6 seans sonunda saçlarım gerçekten çıktı ve dökülmem sıfıra indi,çok mutluydum 6 seansta böyle olduysa 12 seansta neler olur dedim ama o geriye kalan 6 seansta ekstra hiç birsey olmadı hatta dökülmeler tekrar başladı ve bunun sebebini bana mevsim geçişleri diyerek yutturdular,seanslarımın tamamı bittikten 2 ay sonra saçlarımda tamamen eskısıne dondu,aman diyim ben yandım siz yanmayın

S Clinic Sibel Hanımın bu tek niğinden sanırım henüz memnun kalan biri olmadı yada biz duymadık geçmiş olsun peki fotografımınız varmı memnun olduğunuz 6 cı ay ve sonrası hattağa öncesi fotograflar mümkünse eklerseniz ilk 6 ay saç gelişimi ne kadar oldu görmüş oluruz
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sclinic reklamı gördüm dün millet ciddiye alıyor yaw yokmu buralarda buraya gidip deneyimini aktaracak olan  :)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar buradaki bur cok arkadaş tecrübeli de ben tanıyorum sibel uyan hanim olması gerekli tam emin değilim ama şöyle deyim bir zamanlar aynı mahallede oturmuştuk doktor falan degil sadece estetik üzerine kurs aldı galiba sonradan bu tür klinikler açmaya başladı dedim gibi farklı biri değilse sibel hanımın eşi tam olarak kel hatta plastik cerrah doktorun biri de dalga geçmişti 5 dk da estetikçi olmak diye.gercekten para tuzağı tek çözüm iyi bir yerde ekim o da şans diyelim

Mami46ek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi gitsem mi valla kararsız kaldım seans başı ne kadar bilen var mı

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi gitsem mi valla kararsız kaldım seans başı ne kadar bilen var mı
gitme nere gidiyon boş işler bunlar paran coksa bana yolla ben hokus pokusla sac cıkaram sana:)

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
gitme nere gidiyon boş işler bunlar paran coksa bana yolla ben hokus pokusla sac cıkaram sana:)

;D ah bir anlasalar boş iş olduğunu bizim millet hep böyle boş beleş işlere meraklı.

brknszr

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba,
Bende daha bu hafta sonu gittim görüştüm, bagdat caddesi şubesindeki büro ile.
Bir arkadaş yazmış Sibel Hanımın kocası kel diye, ama bizi karşılayan adamın sacı vardı ve söledi zaten kocasıyım diye.
Hatta eski resimlerini gösterdi cidden kel gibiydi, bende bu işlemi kendime yapıyorum dedi.
Ama inanılmaz derecede kötü yorumlar var , kafam karıştı açıkcası :////

Roninn3

• Hero Member
Arkadaşlar merhaba,
Bende daha bu hafta sonu gittim görüştüm, bagdat caddesi şubesindeki büro ile.
Bir arkadaş yazmış Sibel Hanımın kocası kel diye, ama bizi karşılayan adamın sacı vardı ve söledi zaten kocasıyım diye.
Hatta eski resimlerini gösterdi cidden kel gibiydi, bende bu işlemi kendime yapıyorum dedi.
Ama inanılmaz derecede kötü yorumlar var , kafam karıştı açıkcası :////

dermapen ile kafaya girerek üstüne bir şey sürüyorlar.boş tedavi bence bunu evde kendinde yapabilirsin yeni bir tedavi değil aslında.dermaroller artı minoxil tedavisi gibi bir şey amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok olan bir şeyi farklı bir şeymiş gibi lanse ediyorlar.
ben yıllar önce dermeroller artı minoxil kullanıyordum bir dönem kesinlikle faydası var özellikle belli bir süre saçları güçlendirip toparlıyor ama bir müddet sonra tedaviyi bırakınca özellikle gene eski haline geliyor.
özetle yeni bir şey değil istersen evde kendinde yapabilirsin,internetten dermapen al saçlarını kısa kestir sonra iki haftada bir yap üstüne minoxil sür aynı şey.

geceumudu

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...
« Yanıtla #55 : 16 Ağustos 2019, 22:58:08 »
Çok bir esprisi yok arkadaşlar, ilk aşamada muazzam saç çıksa da asla kalıcı olmuyor, paranıza yazık kısacası. Minoxidil mantığıyla aynı büyük ihtimalle, tek farkı deriye dermapenle ince kanallarla sıvı verildiğinden, sıvının emilimi daha fazla oluyor muhtemelen. Ekimden şaşmayın...

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...
« Yanıtla #56 : 23 Ağustos 2019, 22:36:14 »
Bence uzak durun. Ne olduğu belli olmayan bir şey çok amatörce. Bir kaç ünlü reklamı yaparak para kırmanın derdindeler galiba.

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
La bu sclinic dedikleri ellerine ipad tabletlerle fotoğraf gösterenler değil mi 😄

heprotar

• Sr. Member
La bu sclinic dedikleri ellerine ipad tabletlerle fotoğraf gösterenler değil mi 😄

aynen    :)

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gitmeyi düşünen kurbanlar varsa buyurun önden konuda açık takipçisi olalım :) kocası saç ektirmiştir bence ve fin kullanıyordur :) eşide destekleyici prpler yapıyordur ee görenler tabi anlamaz bunlar sadece tahminim aksi olsa dünyanın buluşu olur ya kim gidip kafasını delik deşik edip aylarca uğraşıp o kadar ilaç o kadar acı çeker umarım forumdakiler sclinc şakşakçısı değildir :) troll controll

Facebook Twitter Instagram