Gönderen Konu: Saç ekimi yapmadan saç çoğaltma işlemi, S Clinic Sibel Hanım...  (Okunma sayısı 82991 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaş el ele yaparda yakın arkadaş yaparmı?
Yakın bir arkadaşım, saç çıkartan bir ürün bulduğunu eşinden denediğini ve eşinin fotoğrafları olduğu ki yüzü görülmüyor arkadaşın devamlı tepeden çekilmiş, fotoğrafları instagram dan yayıslanınca üründen haberim oldu.  Falanca gün müsaitsen gelicem dedim tamam dedi, gittim eşi yoktu işi varmış bir yere gitmiş. O sırada biri geldi. Adam bildiğin kel, Ekim bile yapılacak donör yok. Ya 2aydır kullanıyorum en son aldığım şişe düştü kırıldı felan dedi tekrar almaya geldim dedi 2şişe aldı. Nasıl varmı gelişme dedi kullanıyorum dedi. Sonra ya bir bakayım dedi arkadaş adamın eski kendi telefonunda,çektiği fotoğrafları karşılaştırdı. Oo gelişme var diye bir iki fotoğraf gösterdi 1-2 tel var çıkan aslında,belliki adamda rutin dökülüp çıkan köklerden tekrar çıkan normal teller.  Neyse ya sende kullan deyince kırmamak adına bir tane aldım hatta uyguladımda. Ama böyle bir şey mümkün olsa yemin ederim saç ekim sektörü adamı sniper la vurur. Halen WhatsApp tan instagram dan sözde saç çıkarttığı vatandaşların ve kendi erkek gibi kestirdiği saçının fotosunu gönderiyor bir çoğu ışık oyunu ve diğerlerinde ya montaj yada alakasız kişiler diye düşünüyorum. Yani gönderiler altına yorum yapıcam ama bizim millet inanmaz gider yinede alır.

Yani bu işin başka yolu bulunamadı ve ekimden başka yol yok.  Buldum diyen zaten piyasaya düşmeden zengin olur ve yine o ürün piyasaya ya çıkmaz yada çıksana Ekim kadar fiyatı olur. Şarlatanlara dikkat...

PagaroN

• Hero Member
Alıntı
Ama böyle bir şey mümkün olsa yemin ederim saç ekim sektörü adamı sniper la vurur.
😀

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaş el ele yaparda yakın arkadaş yaparmı?
Yakın bir arkadaşım, saç çıkartan bir ürün bulduğunu eşinden denediğini ve eşinin fotoğrafları olduğu ki yüzü görülmüyor arkadaşın devamlı tepeden çekilmiş, fotoğrafları instagram dan yayıslanınca üründen haberim oldu.  Falanca gün müsaitsen gelicem dedim tamam dedi, gittim eşi yoktu işi varmış bir yere gitmiş. O sırada biri geldi. Adam bildiğin kel, Ekim bile yapılacak donör yok. Ya 2aydır kullanıyorum en son aldığım şişe düştü kırıldı felan dedi tekrar almaya geldim dedi 2şişe aldı. Nasıl varmı gelişme dedi kullanıyorum dedi. Sonra ya bir bakayım dedi arkadaş adamın eski kendi telefonunda,çektiği fotoğrafları karşılaştırdı. Oo gelişme var diye bir iki fotoğraf gösterdi 1-2 tel var çıkan aslında,belliki adamda rutin dökülüp çıkan köklerden tekrar çıkan normal teller.  Neyse ya sende kullan deyince kırmamak adına bir tane aldım hatta uyguladımda. Ama böyle bir şey mümkün olsa yemin ederim saç ekim sektörü adamı sniper la vurur. Halen WhatsApp tan instagram dan sözde saç çıkarttığı vatandaşların ve kendi erkek gibi kestirdiği saçının fotosunu gönderiyor bir çoğu ışık oyunu ve diğerlerinde ya montaj yada alakasız kişiler diye düşünüyorum. Yani gönderiler altına yorum yapıcam ama bizim millet inanmaz gider yinede alır.

Yani bu işin başka yolu bulunamadı ve ekimden başka yol yok.  Buldum diyen zaten piyasaya düşmeden zengin olur ve yine o ürün piyasaya ya çıkmaz yada çıksana Ekim kadar fiyatı olur. Şarlatanlara dikkat...

Tam komedi ya  :) bu s clinic gibi yerlerin şikayet edilmesi lazım inanılır gibi değil hangi çağda yaşıyoruz kim icad etmişki böyle şeyleri sibelmidir nedir ben icat ettim diye çıkmış meydana millette bunlara kanıyor.bir allahın kuluda çıkıp neden şikayet etmiyor harıl harıl müşteri topluyor bunlar sitelerine baktım çok komik kafaya dermapen uygulayıp ne üdüğü belirsiz ilaç sürüyorlar yuh artık ne diyeyim bunlara inanlara allah akıl fikir versin.

Fikir Alın

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merak edip aradıp 12 seans falan sürüyor dediler fiyatı söylememek için kırk takla attılar ama inatla zorlayınca 5000 tl civarında tuttuğunu söylediler :) bir ekim parası o değilde reklamlarında kullandıkları fotolarda bile önce sonra arasında bir fark göremedim.

Cem kara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar bu s clinic saç çoğaltma ücretleri nekadar acaba bilgi verebilecek olan var mı ?

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar bu s clinic saç çoğaltma ücretleri nekadar acaba bilgi verebilecek olan var mı ?

Bütün bunları okuduktan sonra halen ücretlerinimi merak ediyorsun  :)

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben Ankara’daki yerlerine gittim. Saç analizi vs vs bir sürü göz boyama. Süslü süslü laflar. Süslü süslü kızlar. Neyse, örnek fotolara baktık. Karşılaştırmak mümkün değil. Çünkü eski hali 3 numara traşlı yenisi uzamış saç. E nasıl anlaşılacak böyle diyorum, yani tabi haklısınız diyor.

Merak eden arkadaşın merakını da gidereyim 12 seans (seanslar 15 günde 1, toplam 6 ay sürüyor) 6.000 TL.. Kuzenimin Ankara Acıbadem’de 5000 greft 7000TL’ye ekim yaptırdığını düşünürsek saçmasapan bir rakam. Üstelik devamlılık garantisi de veremiyor. İlerde tekrar dökülme yaşanabilir diyor. Size hayırlı işler dedim çıktım..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Vallahı ne güzel 5 bine çözülüyormuş biz gittik 40 bine yakın verdik hata etmişiz halbukü o kadardaaraştırdık:))  fiozof olduk :) yaw allahın aşkına 12 degil 500 seans girsem gene bişey olmaz saç dökülmesi mantığına aykırı bir defa dht hormonu diye bir durum var bunu kanda baskılamadan 40 takla atsan nafile vucut sürekli üreticek sürekli dökülme devam edicek finasterid 20 lira :) daha etkili
Global Moderator

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
saç sektörü geniş bir zaman dilimi  umut vadettiği için insanları uzun surelı kandırmak umut vermek kolay bir durum o yüzden pazarlama teknıklerı daha kolay işliyor insanlarr ürünün kalıtesını test etmek için beklemek zorunda oldukları için pazarlayan için  her şey cok daha kolay

saç dokulme nedenı erkeklık hormonudur ve bu horman baskılanmadığı sürece yapılan saç ekımi harıç hiç bir uygulamanın saça bır faydası olmaz pazarlayanın cebine olur

vucudumuz sureklı bu hormonu üretecek ve bu salgılanan hormon saç köklerıne yapışarak  tıkayacak ve sacın beslenmesını sureklı engellıyecek çalışma mekanızması bu sekılde olan bır hastalığın
durdurulmasının tek çaresı baskılayacı ilaçlardır finsterid gibi yada mınox gibi geçiçi olarak tıkanan damarları genişleterek kan akışını sağlamak olur buda bir süre işe yarar bir süre sonra bu genişleyen damarlar tekrar daralıp döngü oluşturur...

o yüzden size tavsiyem hormon baskılayıcı ılaçlar hariç hiç bişey saç dökülmesini durdurmaz ve sona erdirmez bu ilaçlarıda kullandığınız sürece işe yarar.. boşuna umut etmeyin kandırılmayın

siz hiç tarıhınde bu tarz teknıkler ile bonus olan bır ınsan gördünüzmü ben görmedım ama nedense bunları görenler sadece bu işlemleri para ile pazarlayanlar oluyor :)))
[/quote

cok bilgilendirici olmus. bunu okuduktan sonra hala bu tur yerlere inanan nasi olabilir anlamiyorum.

colt45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4250 tl karşılığında 12 seans aldım bi ise yaramadı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
4250 tl karşılığında 12 seans aldım bi ise yaramadı.

Görüşmedin mi 12 seasın sonunda bi işe yaramadı diye?
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Zamanında biz de yapıcaktık bu işi geç kaldık saç çıkartan terapi diye kafaya şırıngayla kolanya basıcaktık ama işte vicdan var :) benimki şaka ama bunlar şaka yapmadan bu iştem güzel para kazanıyor :)) 12 seans ama ortada bişey yok
Global Moderator

colt45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gittim size indirimli devam edelim dediler  :) la yürü git dedim.  Zaten kağıt imzalatiyorlqr basta sonuçlar olumsuz olabilir kabul ediyorum diye

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
S clinic falan hepsi hikaye tek çare saç ekimi.

yaptırıp deneyimi olan yok mu başka?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram