Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah ne güzel olmuş
Kardeşim maşallah nazar değmesin çok güzel görüntü saç açıklığı ve mevcut saç kalitesi olarak kendime en yakın gördüğüm kişilerin başında geliyorsun sürecini paylaştığın kadarıyla başından sonuna inceledim. İncelerken ben bile gülümsedim umarım senin yüzünü de güldürmüştür ekim henüz sürecin daha tamamlanmamış olmasına rağmen gözle görülür mükemmel bir sonuç almışsın inşallah gelişerek ilerlemeye devam eder, benimde böyle olur mu diye düşünüyorum kendi kendime sürecin başında olduğum için biraz zor geçiriyorum günleri konuları takip etmek insanı motive ediyor😊 sana birkaç sorum olucak yanıtlarsan sevinirim sigara ve alkol kullanımın var mı varsa ne kadar kullanıyorsun ?
maşallah güzel süreç kardesım
Nazar değmesin. Dostum harika olmuşsun.
120'de böyleyse 180+'da tarık akan olursun.
Süreye göre sonucun harika olduğunu düşünüyorum.şimdiden hayırlı olsun dostum
Asuman hoca gene fark yaratmış harika Ekim 👍
Maşallah diyelim hocam şimdiden yüz güldürmüş sonuç
Cok iyi sonuc almissiniz, minox birakinca ne olacak merak ediyorum
Arkadaşlar bugün 118. Gün. Sizlerle paylaşmak istedim. Birde Asuman hocanın verdiği alopexy spreyi sıkınca büyük bi alana püskürtüyordu o bitince internetten sipariş ettim bi garip püskürtüyor tek bi noktaya sıkıyor sadece sahtemi acaba diye düşündüm🤔 proscarım bitti üşengeçliğimden hala alamadım 2 haftadır kullanmıyorum, xpecia sabah akşam devam alıpexy ise günde bi kere yatmadan 3 4 fıs sıkıyorum. Görüşlerinizi bekliyorum
Hocam bende Asuman hanımdan ekimden sonra aldığım alopexy sprey se senin internetten aldıgın gibi tek noktaya sıkıyor, bence bu konu özelinde sahte mi orjinal mi olduguna kanaat getirmemelisin