Merhaba değerli forum üyeleri. Öncelikle bu forumu kuran hintell başkana ve bu forumda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
18 yaşından beri saçlarım dökülüyordu ve geçtiğimiz yıl ektirmeye karar verdim. Bu forum sayesinde bir çok güzel ekimle karşılaştım güzel ekimcilerle karşılaştım aralarından Asuman hocaya güvenerek saç ekimimi gerçekleştirdim.
Kısaca süreci paylaşmam gerekirse sabah 8:30 da anestezi işlemi başladı. Anestezi sanırım bu işin en zor kısmı
biraz canınız yanıyor açıkçası. Saat 9 da kök alımları başladı ve saat 12:30 a kadar sürdü. 12:30 da yemek molası verildi ve 13:00 da Asuman hoca kanalları açmaya başladı.
15:00’da kanal açma işlemi biter bitmez ekime geçildi ve alınan 4500 greft ekilmeye başlandı. 21:00 gibi ekim işlemi tamamlandı. Toplamda 12-13 saat kadar sürdü. Kanalı Asuman hoca açıyor, ekimin sonlarına doğru ise gelip düzeltmeleri ve son rütuşları yapıyor. Ki ekimimi yapan ümit ve diğer hanım efendinin (ismini bilmiyorum) işçiliğide gerçekten güzeldi ki fazla düzeltilmeye gerek yoktu.
(Sol yanda doğuştan gelen bir kelliğim var. Orayada ekim yapıldı umarım orasıda tutar)
Velhasıl öyle yada böyle geçti gitti. Bundan sonra bizi ne bekliyor nasıl olacak bekleyip göreceğiz. Ayrıca belirtmek isterim ki sizlerin yorumları benim için çok değerli, sevgiyle kalın...
Kullandığım ilaçlar: Sabah akşam xpecia 1 adet.
3 günde bir proscar 1/4
Coraspin
Antibiyotik ve ağrı kesicileri yazmıyorum