Son durumlar ne arkadaşlar yan etki vs var mı etkisi nasıl fiyat performans
Kusura bakmayın yoğun iş yüzünden yazmayı unuttum. Bu sürede ilaç kullanımı ara ara yaptım , baştan beri ilacı düzenli kullanıcı olamadım malesef.
Güncel duruma gelince bir ara dökülme yaşadım, uzun saçlar dökülmuyordu ince ince kalınlaşmaya çalışan sarı tüyler olduğunu fark ettim. 1 hafta önce saçı usturuya vurdurdum saçlar şuan 1 cm kadar uzadı. Usturudan sonra dermaroller ile iyice kanatmaya basladim şuan ekim çizgimin on kısmında kökler belli olmaya başladı toplasan 20 adet sac uzamistir o bölgede kökler belirgin onlar uzar mı bilemem. çok önemli değil ekim çizgimin önünde olduğu için umursamıyorum sadece denemek istemiştim. Ekim yapılan alanda sac aralarında çok çıkmadı belkide hiç diyebilirim ekim sırasında köklerin çoğu öldu büyük ihtimal. Öyle olmasa ekim çizgimin ilerisinde çıkmazdı. Düzeltme ve sıklaştırma ekimi düşünüyorum şakak bölgelerine Ekim alanı dışında diğer alanlar iyice sıklaştı diyebilirim 4 ay içerisinde daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü 6. Ayımdayim 4. Kutuyu yeni bitirdim malesef düzensiz kullanım
Dermaroller kesinlikle önemli bunu bilin kullanmiyacaksiniz ilacı boşuna almayın sadece dipleri besler sac çıkışı çok zorlaşır. Kesinlikle ilaçtan sonra akşamları 15 dakika sac tarağı veya elinizle şakak bölgenizden başlayarak Aşağı yukarı olarak masaj yapın çok faydasını göreceksiniz. B vitaminiz normal değerlerde mı onları ölçturun. Tekrar söylüyorum 2. Ayda sonuç almıyorsanız bırakın parayı sokakta bulmuyoruz. Fiyatına göre gayet iyi düzensiz kullanıma göre büyük farklar var. Beğenmedim diyemem alın kullanın stres yapmayın inanmak lazım.
Not : Abimide başlattım, benimle aynı dökülme tipine sahip şuan 3 . Ay içerisinde ilk ay içerisinde neredeyse hiç sonuç alamadık. 2. Ayda sonucları almaya başladık şuan şaclari bayağı topladı ve şakak bölgesi onda gelmeye başladı bende etki tepki yok. Beni uzuyor bu durum, tabi her şey sağlık. 1 hafta sonra yeni fotoğrafları yayınlarım iyi forumlar.