Gönderen Konu: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?  (Okunma sayısı 10496 defa)

Herryc

• Yeni üye
  • *
Ynt: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?
« Yanıtla #30 : 15 Ekim 2020, 22:59:35 »
Edit uzun sac halim kullanmaya başladıktan sonra 1. Resim
Kullanmadan önce ki kısa sac halim 2. Resim
3 ve 4. Resimler kullanmaya başladıktan sonra kısa sac halimdir. üst resimlere ekleme yapılmıştır. Gelişim hala devam ediyor sonuca göre tekrar forumu bilgilendiririm
Google fotoğraflardan screenshot aldım bazı fotoğraflar screenshot olabilir. Düzenlemeye uğraşamadım  :D

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #31 : 15 Ekim 2020, 23:31:57 »
3 ve 4. Resimler kullanmaya başladıktan sonra kısa sac halimdir. üst resimlere ekleme yapılmıştır. Gelişim hala devam ediyor sonuca göre tekrar forumu bilgilendiririm
Google fotoğraflardan screenshot aldım bazı fotoğraflar screenshot olabilir. Düzenlemeye uğraşamadım  :D
Kaç aydır kullanıyosun hocam?Bide yan etki vs gördün mü?Memnun musun sonuçtan pahalı diye biliyorum değer mi?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 15 Ekim 2020, 23:51:41 »
Gelişim güzel de bu fitcarein içeriğinde muhtemelen finas dutas veya estradiol var
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 16 Ekim 2020, 00:00:43 »
Kaç aydır kullanıyosun hocam?Bide yan etki vs gördün mü?Memnun musun sonuçtan pahalı diye biliyorum değer mi?
Hocam ilaç pahalı evet. Bazı insanlarda sac koku tamamen ölmüş olabiliyor. Benim yaşım daha genç bunun da etkisi çok. Cevremde kullanan sadece tek birinde ise yaramadı yakın zamanda onunda kronik stresi vardı. Benim tavsiyem 2 ay içerisinde bir oluşum oluyor. 2 ay kullanıp bir bakın derim sonuca bir gelişme vs. Olmazsa zorlamanın anlamı yok . Ben 3. Ayımı tamamlamak uzereyim, 2. Ayda tüylenmeler vs. Olmasaydı bırakırdım kesinlikle.  Süreci tamamen tamamlamadan size alın vs diyemem. Ilerisi ne olur bu oluşumlar durur mu yeni açılan gözeneklerden (flaşlı cekim ile gözüküyor saçlar) bu saçlar uzar mı şimdilik bir şey demem güç.  Var olan saçlarım güçlendi dökülen saçlarının %40 geldi diyebilirim. %70 lik bir oran benim işimi fazlasıyla görür.  Bu oranı yakalayabilirmiyim yoksa %40 da kaybedermiyim şimdilik bunlara kesin gözüyle bakmam zor. Kimsenin rızkının sebebi olamam hocam. Kararınızı kendiniz veriniz.

Edit yan etki falan yaşamadım.  Aksine cinsellik konusunda eskiye göre çok rahatım , saçların gelmesinden mı kaynaklı diyebilirim piskolojik olarak da çok rahatladım.
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2020, 00:07:11 Gönderen: Herryc »

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 16 Ekim 2020, 00:03:58 »
Gelişim güzel de bu fitcarein içeriğinde muhtemelen finas dutas veya estradiol var
Bu saydıklarınin üçü de olabilir. Sağlık bakanlığına dilekçe yazmıştım cevap alamadım. Inceletmek lazım bu alanda bilgili biri varsa inceler bilgilendirirse aydınlanmış oluruz.
Iyi forumlar dilerim

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #35 : 17 Ekim 2020, 09:58:35 »
Bu saydıklarınin üçü de olabilir. Sağlık bakanlığına dilekçe yazmıştım cevap alamadım. Inceletmek lazım bu alanda bilgili biri varsa inceler bilgilendirirse aydınlanmış oluruz.
Iyi forumlar dilerim
Tübitak onaylı vs. diye dolanıyo bişeyler ilaçla alakalı,doğru bilgi mi hocam bu bilgin var mı?

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 18 Ekim 2020, 11:42:28 »
Tübitak onaylı vs. diye dolanıyo bişeyler ilaçla alakalı,doğru bilgi mi hocam bu bilgin var mı?

Kesinlikle doğru hocam tübitak mam gebze yerleşkesinde bulunuyor arge ve pazarlaması. Son zamanlarda bildiğim kadarıyla aynı bölgede daha büyük bir yere geçmişlerdi.  Böyle bir ürünün pazarlama stratejisini çok zayıf buluyorum. Bayilikler veriyor güzel de bu bayiliklerde kurumsal olup ilac hakkında insanlar bilgilendirilmeli. Böyle bir derde deva buluyorsun ama pazarlaman yok . Bir kaç kafa örneği ile bazıların burada benim gibi oncesi sonrası gibi paylaşımlar yapmasını bekleyip müşteri çekmek çok zor. Yada cevrende görerek. Lafın kısası biraz reklam, pazarlama alt yapısı müşterilerinize sonrasında bile destek çıkacak bir iletişim ağı bu ilacı alır götürür.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 18 Ekim 2020, 14:08:00 »
Kesinlikle doğru hocam tübitak mam gebze yerleşkesinde bulunuyor arge ve pazarlaması. Son zamanlarda bildiğim kadarıyla aynı bölgede daha büyük bir yere geçmişlerdi.  Böyle bir ürünün pazarlama stratejisini çok zayıf buluyorum. Bayilikler veriyor güzel de bu bayiliklerde kurumsal olup ilac hakkında insanlar bilgilendirilmeli. Böyle bir derde deva buluyorsun ama pazarlaman yok . Bir kaç kafa örneği ile bazıların burada benim gibi oncesi sonrası gibi paylaşımlar yapmasını bekleyip müşteri çekmek çok zor. Yada cevrende görerek. Lafın kısası biraz reklam, pazarlama alt yapısı müşterilerinize sonrasında bile destek çıkacak bir iletişim ağı bu ilacı alır götürür.
Bu ilacı beğenmeyen de çok fazla baktım şimdi de.İcinde minoxidil etken maddesi olma olasılığı çok yüksek

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 18 Ekim 2020, 14:37:42 »
Bu ilacı beğenmeyen de çok fazla baktım şimdi de.İcinde minoxidil etken maddesi olma olasılığı çok yüksek

Biri üşenmeyip teste yollasa keşke :D

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 18 Ekim 2020, 16:31:49 »
Biri üşenmeyip teste yollasa keşke :D

Oytun erbaş a göre yarı kimyasal yarı bitkisel diyor . %95 Başarı oranı vs. Sonrası için sağlıklı bilgiler yok  bence beğenmeyenler sonrası için üzülüyor olabilir bakalım hangi tarafta olacağım :D

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 18 Ekim 2020, 16:35:58 »

Minoxil kullanmis biri olarak söylüyorum kalp ritim bozukluğu ve kalp ağrı yaptı. Uzun sure kalp cerrahisi ile muhatap olmak zorunda kaldım. Bunda öyle birşey yaşamadım.

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #41 : 19 Ekim 2020, 12:29:07 »
Oytun erbaş a göre yarı kimyasal yarı bitkisel diyor . %95 Başarı oranı vs. Sonrası için sağlıklı bilgiler yok  bence beğenmeyenler sonrası için üzülüyor olabilir bakalım hangi tarafta olacağım :D
Oytun erbaş’ın açıklamasının linki var mı hocam

tengrobalamaro

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 19 Ekim 2020, 21:21:41 »
Herkese selamlar ben de 1.kutuyu tamamladım fitcarede şimdi 2.kutuya geçeceğim yaşım 21. Son 1 senedir agresif dökülmem vardı hala devam ediyor dökülmem ama losyonu kullandığım yerlerde yeni saçları şimdiden görebiliyorum. Ön bölgeme çok kullandım genelde ve kapattı diyebilirim. Bir de haftada 3 kere 1mg fşnasteride kullanmaya başladım var olan saçlarımı koruması için. Benim sürecim bu şekilde ilerliyor. Bu arada losyonla alakalı bir yan etki falan yaşamadım bence gayet başarılı bir ürün.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 19 Ekim 2020, 22:09:52 »
Herkese selamlar ben de 1.kutuyu tamamladım fitcarede şimdi 2.kutuya geçeceğim yaşım 21. Son 1 senedir agresif dökülmem vardı hala devam ediyor dökülmem ama losyonu kullandığım yerlerde yeni saçları şimdiden görebiliyorum. Ön bölgeme çok kullandım genelde ve kapattı diyebilirim. Bir de haftada 3 kere 1mg fşnasteride kullanmaya başladım var olan saçlarımı koruması için. Benim sürecim bu şekilde ilerliyor. Bu arada losyonla alakalı bir yan etki falan yaşamadım bence gayet başarılı bir ürün.
Öncesi sonrasi

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 20 Ekim 2020, 03:08:55 »
Oytun erbaş’ın açıklamasının linki var mı hocam

Facebook Twitter Instagram