Gönderen Konu: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?  (Okunma sayısı 10484 defa)

Herryc

• Yeni üye
  • *
Ynt: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?
« Yanıtla #15 : 14 Eylül 2020, 09:21:52 »
Ya şimdi AGA tediavileri süreklilik isteyen tedavilerdir. Yani saça bir tedavi uygulayıp zamanla azaltmakta belki sorun olmayabilir ancak bırakmak saçı geriyor götürür kesinlikle eğer gitmiyorsa demek ki dökülme zaten o kadarmış demektir.

Dostum bahsettiğim de zaten o saçı çıkarıp bıraktıktan sonra dökülme olmasını ben normal karşılıyorum.  Belkide dökülmez artik şans mı diyeyim belki de bırakıp 2 ay sonra dökülmeye başlar. Bir ağacı beslemeyi bırakırsanız kurumaya baslar. Bu bir gerçek birbirimizi kandırmayalım . Ister bu ilaçla ister başka bitkisel yollarla saçı zamaninda besleyebilseydik şuan saçlarımız vardı.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 14 Eylül 2020, 09:59:25 »
Fiyata bak :D

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 14 Eylül 2020, 10:34:45 »
Fiyata bak :D

Komik rakam  biliyorum :D

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #18 : 24 Eylül 2020, 20:22:25 »

Belki de dediginiz gibi denemeden bilemem. Hayal kırıklığı da olabilir sonunda. Bu zamana kadar hiç bir ilaç kullanmamış biriyim hap dâhil güven veren piyasada başka ilaç görmedim.   Fiyatı beni çok taktirmiyor sadece sonu nasıl bitecek onu merak ediyorum. Kullanip süreci tamamlamadan ilacı kötüleyemem fakat sürecin sonunda olumsuzluk yaşarsam alınmaması gereken bir ilaç olduğunu forumda belirtirim .  Forumun basında da dedigim gibi umut veren biri değilim. |-onayisareti-|
Hocam nasıl gidiyor süreç

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2020, 16:11:32 »
Hocam nasıl gidiyor süreç

Kutu bitiminde görüntülerle birlikte yanıtlayacağım abidin hocam 

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 26 Eylül 2020, 11:27:18 »
Birinci ve ikinci gün ışığı arka ve üst bölgeden çekim, üçüncü ve dördüncü ön ve arka flaşlı cekim. 3. Ayımı daha tamamlamadım 10 gün kaldı. Ekim olan bölgeyi birinci resimde işaretledim, seyrek bir sonuç aldım. Üçüncü resimde bunu zaten anlarsınız. Iyi forumlar

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 26 Eylül 2020, 11:35:40 »
Dostum bahsettiğim de zaten o saçı çıkarıp bıraktıktan sonra dökülme olmasını ben normal karşılıyorum.  Belkide dökülmez artik şans mı diyeyim belki de bırakıp 2 ay sonra dökülmeye başlar. Bir ağacı beslemeyi bırakırsanız kurumaya baslar. Bu bir gerçek birbirimizi kandırmayalım . Ister bu ilaçla ister başka bitkisel yollarla saçı zamaninda besleyebilseydik şuan saçlarımız vardı.
Saçı beslemek diye bir şey yok bunu vücut zaten kendi yapıyor biz saçı beslemesine engel olan sistemi durdurmaya çalışıyoruz.Yoksa saça bakım yapmayıp fırça üstü saçı olan kişilerde görüyorum mesela bizim apartman görevlisi norwood 0 ve saçıma su ve bim şampuanı dışında bir şey kullanmiyorum diyordu bunun beslemekle alakası yok
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2020, 11:44:37 »
Birinci ve ikinci gün ışığı arka ve üst bölgeden çekim, üçüncü ve dördüncü ön ve arka flaşlı cekim. 3. Ayımı daha tamamlamadım 10 gün kaldı. Ekim olan bölgeyi birinci resimde işaretledim, seyrek bir sonuç aldım. Üçüncü resimde bunu zaten anlarsınız. Iyi forumlar
Hocam son halinizi atmamışsınız

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 26 Eylül 2020, 11:57:37 »
Saçı beslemek diye bir şey yok bunu vücut zaten kendi yapıyor biz saçı beslemesine engel olan sistemi durdurmaya çalışıyoruz.Yoksa saça bakım yapmayıp fırça üstü saçı olan kişilerde görüyorum mesela bizim apartman görevlisi norwood 0 ve saçıma su ve bim şampuanı dışında bir şey kullanmiyorum diyordu bunun beslemekle alakası yok

Katılıyorum hocam, sadece sabunla bile saçları gür olanlar var. Ben olaya şöyle bakıyorum vücudu beslemezseniz (yemek yemezseniz) zayıf düşer bir süre sonra işlev görmez. Saca iyi gelen vitaminlerle beslemezsek aynı şekilde zayıf düşer ve işlev göremez.  Herkesin bakış açısı farklı teşekkürler güzel yorumunuz için

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 26 Eylül 2020, 11:58:51 »
Hocam son halinizi atmamışsınız
Son halim hocam 10 gün sonra saçı kısaltıcam 10 gün sonra kisaltmadan önce ki ve sonraki paylaşımını da yaparım. Kutu sonu iyi olur

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2020, 12:11:58 »
Son halim hocam 10 gün sonra saçı kısaltıcam 10 gün sonra kisaltmadan önce ki ve sonraki paylaşımını da yaparım. Kutu sonu iyi olur
İğneleme de yapın efektif etki almak için fitcare ne gerçi bilmiyorum muhtemelen içinde finastreid veya östrojen var diye tahmin ediyorum mavi su gibi bir şey olmalı?
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2020, 12:36:12 »
İğneleme de yapın efektif etki almak için fitcare ne gerçi bilmiyorum muhtemelen içinde finastreid veya östrojen var diye tahmin ediyorum mavi su gibi bir şey olmalı?
Mavi suyu biliyorum hocam ben hiç kullanmadım içeriğini bilmediğim ilaç kullanmam . Cevremde kullananlar oldu sadece siyahlastisrdi o kadar . Fitcare firmasını aradığımda tamamen bitkisel olduklarını ve içeriği hakkında paylaşım yaptılar. Yan etkisi görmedim, sağlık bakanlığına dilekçe yazdım içeriği hakkında bilgi talep ettim. 10 20 güne cevabı gelir diye tahmin ediyorum. Bakalım dermaroller ile birlikte kullanıyorum

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2020, 13:06:40 »
Bu bitkisel içerikle mümkünatı yok çıkan saçlar bırakınca dökülmiycek tamamen fasa fiso.Ben doğalcıyım tamam fakat senin saçını bu ekstratlar tedavi edemez.İçinde minoxil veya procapil olabilir.Fiyatıda koyulan bitkilere nazaran çok çok pahalı 50ml şişe bide.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 26 Eylül 2020, 13:32:30 »
Bu bitkisel içerikle mümkünatı yok çıkan saçlar bırakınca dökülmiycek tamamen fasa fiso.Ben doğalcıyım tamam fakat senin saçını bu ekstratlar tedavi edemez.İçinde minoxil veya procapil olabilir.Fiyatıda koyulan bitkilere nazaran çok çok pahalı 50ml şişe bide.

Olaya biraz ironi katmak isterim , Amozonun yağmur ormanlarında özel bitkiler toplayarak hazırlıyorlar galiba hocam. Fiyat konusunda katılıyorum, şuan beni pek fiyatı etkilemiyor burada kullandigim ilaç hakkında  bilgi vermeye çalışıyorum pazarlamaya değil.

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 15 Ekim 2020, 22:53:25 »
Ilaci kullanmadan önce ki uzun sac halim 1. Resim
Kullanmaya başladıktan sonra ki uzun sac halim 2. Resim
Ilaci kullanmadan önce kısa sac halim 3. Resim
Ilaci kullanmaya başladıktan sonra ki kısa sac ve şuan ki halim 4. Resim
Ilaci kullanmaya başladıktan sonra ki tepe bölgemin şuan ki hali

Iyi forumlar dilerim

Facebook Twitter Instagram