Gönderen Konu: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?  (Okunma sayısı 10478 defa)

Herryc

• Yeni üye
  • *
Ynt: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?
« Yanıtla #45 : 20 Ekim 2020, 03:12:19 »
Herkese selamlar ben de 1.kutuyu tamamladım fitcarede şimdi 2.kutuya geçeceğim yaşım 21. Son 1 senedir agresif dökülmem vardı hala devam ediyor dökülmem ama losyonu kullandığım yerlerde yeni saçları şimdiden görebiliyorum. Ön bölgeme çok kullandım genelde ve kapattı diyebilirim. Bir de haftada 3 kere 1mg fşnasteride kullanmaya başladım var olan saçlarımı koruması için. Benim sürecim bu şekilde ilerliyor. Bu arada losyonla alakalı bir yan etki falan yaşamadım bence gayet başarılı bir ürün.

Öncesi ve sonrası var mı hocam hem siteyi hemde kullanmayı düşünen  arkadaşları bilgilendirirseniz. Yan etki vs ?

tengrobalamaro

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 20 Ekim 2020, 18:52:54 »
Öncesi ve sonrası var mı hocam hem siteyi hemde kullanmayı düşünen  arkadaşları bilgilendirirseniz. Yan etki vs ?

Birkaç ay önce yine bu sitede saçlarımın son halini atıp yardım istemiştim görüş öneri falan. Şimdi atacağım fotoğraflar o dönemden ama orda saçlar uzun. Şu an ise kısa. Paylaşacağım video son halim, fotoğraflar ise kullanımdan önceki halim. Yan etki konusuna da değindim, ben bir arkadaşımdan duyup başlamıştım o 4 aydır kullanıyor ben ise 2.kutuya yeni geçeceğim. Ne onda ne de bende bir yan etki yok.Bu arada tepe bölgeme tam olarak uyguladığımı söyleyemeyeceğim oradaki açıklık devam ediyor bir nebze.
(Video fotoğrafların en altında arkadaşlar tıklayarak indirip bakabilirsiniz.)

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 20 Ekim 2020, 22:17:00 »
Birkaç ay önce yine bu sitede saçlarımın son halini atıp yardım istemiştim görüş öneri falan. Şimdi atacağım fotoğraflar o dönemden ama orda saçlar uzun. Şu an ise kısa. Paylaşacağım video son halim, fotoğraflar ise kullanımdan önceki halim. Yan etki konusuna da değindim, ben bir arkadaşımdan duyup başlamıştım o 4 aydır kullanıyor ben ise 2.kutuya yeni geçeceğim. Ne onda ne de bende bir yan etki yok.Bu arada tepe bölgeme tam olarak uyguladığımı söyleyemeyeceğim oradaki açıklık devam ediyor bir nebze.
Saç çıkmış gibi duruyor
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #48 : 20 Ekim 2020, 22:39:17 »
Hocam ön ve şakak gözükmüyor ki videoda anlayamadım bir şey ön profilden şakaklarla foto atar mısınız ayrı ayrı

tengrobalamaro

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 20 Ekim 2020, 23:29:29 »
Hocam ön ve şakak gözükmüyor ki videoda anlayamadım bir şey ön profilden şakaklarla foto atar mısınız ayrı ayrı

Tamamdır hocam ilk fırsatta atıcam

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 21 Ekim 2020, 19:53:58 »
Hocam saçlarınız şuan ki hali çok iyi bence hafta bir fitcare haftada 2 sefer dermaroller ile bu saçlarınızı uzun süre koruyabilirsiniz. 30 40 yaşları diyebilirim

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #51 : 22 Ekim 2020, 21:57:15 »
Tamamdır hocam ilk fırsatta atıcam
Tamamdır hocam beklemedeyiz

tengrobalamaro

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 23 Ekim 2020, 01:48:36 »
Tamamdır hocam beklemedeyiz

Şakakları flaşlı, ön bölgeyi hem flaşlı hem normal ışıkta çektim. Şakaklara serilse hafif kahverengi görüntüyü fark edersiniz. O dermarollerı yoğun uyguladığım yerler. Oralar tamamen deriydi dökülmüştü tüy bile yoktu. Dikkatli Bakarsanız hem saç diplerinde hem de şakak bölgesinde yeni yeni uzayan küçük küçük saçlar var. Saç çizgimin hizası eskiye göre yine doldu bundan daha seyrekti. Üst bölgemde hala seyreklik var ama saçlar olduğu için orda losyonu da her yere yayıp uygulayamadım tam. Tamamen 0a vurup devam etsem her yere yaysam orda da yeni saçlar çıkacak. Ve daha 1.kutuyu tamamladım 2 ye yeni geçtim. Bir de finasteride kullanıyorum 10 gündür. Durumum bu umarım yardımcı olur sizlere de. İyi forumlar

tengrobalamaro

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 23 Ekim 2020, 01:53:38 »
Hocam saçlarınız şuan ki hali çok iyi bence hafta bir fitcare haftada 2 sefer dermaroller ile bu saçlarınızı uzun süre koruyabilirsiniz. 30 40 yaşları diyebilirim

Valla hocam seyreklik yine devam ediyor bari var olan saçlar güçlensin biraz da finasa da başladım 30a kadar böyle böyle gidebilirsek ordan sonra Ekim düşünürüm zaten. Hayırlısı bakalım

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 23 Ekim 2020, 07:42:49 »
Valla hocam seyreklik yine devam ediyor bari var olan saçlar güçlensin biraz da finasa da başladım 30a kadar böyle böyle gidebilirsek ordan sonra Ekim düşünürüm zaten. Hayırlısı bakalım
Hocam bir kutuda bu sonucu almissiniz. Bence 3 4 kutuda tamamen ortadan kalkabileceğini düşünüyorum.

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #55 : 25 Aralık 2020, 16:59:28 »
Son durumlar ne arkadaşlar yan etki vs var mı etkisi nasıl fiyat performans

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 31 Aralık 2020, 01:44:26 »
Son durumlar ne arkadaşlar yan etki vs var mı etkisi nasıl fiyat performans

Kusura bakmayın yoğun iş yüzünden yazmayı unuttum. Bu sürede ilaç kullanımı ara ara yaptım , baştan beri ilacı düzenli kullanıcı olamadım malesef.

Güncel duruma gelince bir ara dökülme yaşadım, uzun saçlar dökülmuyordu ince ince kalınlaşmaya çalışan sarı tüyler olduğunu fark ettim. 1 hafta önce saçı usturuya vurdurdum saçlar şuan 1 cm kadar uzadı. Usturudan sonra dermaroller ile iyice kanatmaya basladim şuan ekim çizgimin on kısmında kökler belli olmaya başladı toplasan 20 adet sac uzamistir o bölgede kökler belirgin onlar uzar mı bilemem. çok önemli değil ekim çizgimin önünde olduğu için umursamıyorum sadece denemek istemiştim.  Ekim yapılan alanda sac aralarında çok çıkmadı belkide hiç diyebilirim ekim sırasında köklerin çoğu öldu büyük ihtimal. Öyle olmasa ekim çizgimin ilerisinde çıkmazdı. Düzeltme ve sıklaştırma ekimi düşünüyorum şakak bölgelerine  Ekim alanı dışında diğer alanlar iyice sıklaştı diyebilirim 4 ay içerisinde daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü 6. Ayımdayim 4. Kutuyu yeni bitirdim malesef düzensiz kullanım

Dermaroller kesinlikle önemli bunu bilin kullanmiyacaksiniz ilacı boşuna almayın sadece dipleri besler sac çıkışı çok zorlaşır. Kesinlikle ilaçtan sonra akşamları 15 dakika sac tarağı veya elinizle şakak bölgenizden başlayarak  Aşağı yukarı olarak masaj yapın çok faydasını göreceksiniz. B vitaminiz normal değerlerde mı onları ölçturun. Tekrar söylüyorum 2. Ayda sonuç almıyorsanız bırakın parayı sokakta bulmuyoruz. Fiyatına göre gayet iyi düzensiz kullanıma göre büyük farklar var. Beğenmedim diyemem alın kullanın stres yapmayın inanmak lazım.

Not : Abimide başlattım, benimle aynı dökülme tipine sahip şuan 3 . Ay içerisinde ilk ay içerisinde neredeyse hiç sonuç alamadık. 2. Ayda sonucları almaya başladık şuan şaclari bayağı topladı ve şakak bölgesi onda gelmeye başladı bende etki tepki yok. Beni uzuyor bu durum, tabi her şey sağlık. 1 hafta sonra yeni fotoğrafları yayınlarım iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2020, 01:53:58 Gönderen: Herryc »

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 31 Aralık 2020, 12:38:45 »
Şakakları flaşlı, ön bölgeyi hem flaşlı hem normal ışıkta çektim. Şakaklara serilse hafif kahverengi görüntüyü fark edersiniz. O dermarollerı yoğun uyguladığım yerler. Oralar tamamen deriydi dökülmüştü tüy bile yoktu. Dikkatli Bakarsanız hem saç diplerinde hem de şakak bölgesinde yeni yeni uzayan küçük küçük saçlar var. Saç çizgimin hizası eskiye göre yine doldu bundan daha seyrekti. Üst bölgemde hala seyreklik var ama saçlar olduğu için orda losyonu da her yere yayıp uygulayamadım tam. Tamamen 0a vurup devam etsem her yere yaysam orda da yeni saçlar çıkacak. Ve daha 1.kutuyu tamamladım 2 ye yeni geçtim. Bir de finasteride kullanıyorum 10 gündür. Durumum bu umarım yardımcı olur sizlere de. İyi forumlar
Hocam merhaba, dökülmeleriniz ne durunda dökülmeleri durdurdu mu ya da dökülmeye etki etti mi ?

tengrobalamaro

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 02 Ocak 2021, 05:33:06 »
Hocam merhaba, dökülmeleriniz ne durunda dökülmeleri durdurdu mu ya da dökülmeye etki etti mi ?

Selamlar hocam. Dökülmeye herhangi bir etkisi olmadı losyonun. Losyon sadece yeni saç çıkışı sağlıyor ve cidden çıkıyor. Dökülmem günlük 1mg finasteride kullandığım zaman inanılmaz azaldı. Saçlarım da kalınlaştı gözle görülür şekilde. Ama yan etki olarak önce sertleşme sorunu yaşadım o geçti sonra da penis küçülmesi yaşadığımı fark ettim. Şu an 3 günde 1 almaya başladım. 3 haftaya kadar durum devam ederse bırakmayı düşünüyorum hapı. Bırakırsam da dökülme devam edecek onu da istemiyorum tabi ama napıcam bilmiyorum

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #59 : 02 Ocak 2021, 11:26:17 »
Selamlar hocam. Dökülmeye herhangi bir etkisi olmadı losyonun. Losyon sadece yeni saç çıkışı sağlıyor ve cidden çıkıyor. Dökülmem günlük 1mg finasteride kullandığım zaman inanılmaz azaldı. Saçlarım da kalınlaştı gözle görülür şekilde. Ama yan etki olarak önce sertleşme sorunu yaşadım o geçti sonra da penis küçülmesi yaşadığımı fark ettim. Şu an 3 günde 1 almaya başladım. 3 haftaya kadar durum devam ederse bırakmayı düşünüyorum hapı. Bırakırsam da dökülme devam edecek onu da istemiyorum tabi ama napıcam bilmiyorum
Hocam fitcare de hiçbir yan etki görmediniz değil mi?Bu arada yan etki görmek istemiyorum saçımı da beslesin istiyosanız xpecia veya shen min tavsiye ederim

Facebook Twitter Instagram